Görüş Bildir
Haberler
Bu 7 Soruda Senin Hayattaki En Büyük İhtiyacını Söylüyoruz!

etiket Bu 7 Soruda Senin Hayattaki En Büyük İhtiyacını Söylüyoruz!

Bu 7 soruda sana bu hayatta neye ihtiyacın olduğunu söylüyoruz! Öğrenmek için; 

Haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. Daha önce hiç sıkılıp, bunaldığın için tek başına seyahat yaptığın oldu mu?

4. Peki sevgili olup ayrıldığın bir insanla tekrar birlikte olur musun?

5. Zaman zaman ders çalışmaktan kafayı yemiş olabiliriz... Söyle bakalım, üniversite sınavını kaçıncı girişinde kazandın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sence de insan hayatında bir kere mi "gerçek aşkı" tadar ve bir daha bulamaz?

7. Ve son olarak, sana 1 Milyon TL teklif ediliyor ama karşılığında bundan sonra sevdiğin insanları göremeyeceğini söylüyorlar. Yine de kabul eder miydin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sevmeye, sevilmeye ihtiyacın var!

Senin istediğin sadece sevmek ve sevilmek değil. Aslında bu hissi gerçekten, derinden yaşayabilmek. Zamanında hayatına aldığın kişiye karşı elbet sevgi duydun, hatta bazen onsuz yapamayacağını düşündün. Sonrasında ağladın, üzüldün fakat zamanla aslında hissettiklerinin gerçek olmadığını fark ettin. Onun senin için doğu kişi olmadığını fark ettin. Aradan yıllar geçtikten sonra geriye sadece yüzünde gülümseten anılar kaldı. Şimdi ise seni gerçekten sevecek, gözlerine baktığında aşktan pırıl pırıl parlayacak, değer verecek ve her anında yanında olacak birini istiyorsun. Çünkü artık yanlış insanlara rastlamaktan kalbin çok kırıldı. Hayatının geri kalanını zorlaştıracak birisi değil, kolaylaştıracak birini istiyorsun. Aşk ve sevgi böyle bir şey değil mi? Senin için böyle olduğu aşikar. Karşındaki insana karşı bir şey hissediyorsan, bunu çekinmeden gösterirsin. Onun mutlu olması için elinden geleni yaparsın. Senin için aşk, sevgi o kadar değerli duygular ki öyle herkesle yaşayamazsın. Çünkü derin düşünen ve hisseden bir ins ansın. Kendin gibi böyle duygulara değer veren birini hayatına almak istiyorsun. Fakat sen de biliyorsun ki, böylesine birisiyle karşılaşmak artık çok zor. Fakat sen doğru kişiyle karşılaşacağına kalpten inanıyorsun. Doğru zaman ve doğru kişiyle birlikte hem sevecek hem de sevileceksin. Bizden söylemesi.

Hayatında büyük bir değişime ihtiyacın var!

Son zamanlarda yaşadığın hayatın tekdüzeliğinden o kadar sıkılmış ve bunalmışsın ki… Seni çok iyi anlıyoruz. Uzun zamandır hiçbir şeyden keyif almıyor gibisin. Arkadaşlarınla gezmek, insanlarla vakit geçirmek, okula veya işe gitmek artık seni çok bunaltıyor. Hayatında farklı şeyler olsun istiyorsun. Buna gerçekten ihtiyacın olduğunu düşünüyoruz. Çünkü hem ruhen hem de bedenen çökmüş durumdasın. Gerek insanların seni üzmesi gerek hayatındaki monotonluk senin resmen içini daraltmış. Hayatında yeni bir gelişme olsun istiyorsun. Senin enerjini yerine getirecek, eski haline geri döndürecek bir şey bu. Gerek iş gerek aşk gerek yeni bir ortam olsun bunların birinde bile bir değişiklik olsa kendini iyi hissedeceksin. Belki de kendine yeni bir hobi edinmelisindir. Farklı bir şeylerle meşgul olmak sana çok iyi gelebilir. Ama biliyoruz, sen değişimim kendiliğinden gelmesini istiyorsun. Bir şey yapacak halin kalmamış. Öylece bekliyorsun. Fakat eğer sen harekete geçmezsen hiçbir şey ayağına öylece gelmez. Kendine gel, biraz silkelen ve eski enerjini geri getir. İşte o zaman büyük bir değişim yaşayacaksın!

Seni anlayan birisine ihtiyacın var!

Kendini son zamanlarda o kadar yalnız hissediyorsun ki, sanki kimse seni anlamıyor. Etrafında sevdiğin insanların olmasını ve onları mutlu etmeyi seven bir insansın. En zor anlarında bile yanında olmak senin için çok ama çok önemli. Her ne olursa olsun sana ihtiyaçları olduğunu bildiğinde koşa koşa yanlarına gidersin. Çünkü sevdiğin insanlara gerçekten değer verirsin ve bunu hissettirmek istersin. En mutlu anlarında olmaktan ziyade en zor anlarında yanlarında olmayı tercih edersin. Bu durum senin için daha önemlidir.  İçindeki o saf ve temiz duygular sayesinde insanların kalbini kazanıyorsun. Fakat sen ne kadar etrafındaki insanlar için çaba göstersen de en zor anında yanında olmadıklarını fark ediyorsun. Sanki onlara o güçlü yanını göstermişsin ve onlar senin hiç üzülemeyeceğini düşünmüyor gibi. O yüzden etrafındaki insanların seni yalnız bıraktığını ve yanında olmadığını düşünüyorsun. Ne zaman kendini kötü hissettsen bir şey için üzülsen yalnız olduğunu fark edip kendi içinde isyan ediyorsun. İşte bundan dolayı seni anlayan birine ihtiyacın var. Kendi başına bir şeyleri aşmaya çalışmak seni çok yıpratmış. O değer verdiğin ve seni sevdiğin insanları etrafında göremiyorsun. Bu seni o kadar üzüyor ki bunu hak etmediğini düşünüyorsun. Ki bize kalırsa hak etmiyorsun da zaten. Sevginin, dostluğun böyle olduğunu düşünmüyorsun. Her ne kadar güçlü görünen bir yapın olsa da etrafındakilerin bunu anlamasını bekliyorsun. Ama merak etme çok yakında seni anlayan ve değer veren bir insan hayatına girecektir!

Paraya ihtiyacın var!

Sen kendini geliştirmek ve bir şeyleri başarmak istiyorsun. Fakat şu devirde her şey para olduğu için sen de herkes gibi zorlanıyorsun. Dil öğrenmek istesen para, yurt dışına çıkmak istesen para anlayacağın her şey para olmuş. Ne kadar kazanırsan kazan hep bir yerlerden o para gidiyor. Bir yerlerden kısıyorsun ve hiçbir şeyi istediğin gibi gerçekleştiremiyorsun. Bu da senin sinirini bozuyor. Bir kıyafet alacaksın insan onda bile düşünüyor. Ne kadar çalışırsak çalışalım elimize gelen para hiçbir şekilde yetmiyor. Özellikle kendini geliştirmek isteyen biri olduğun için bu durum seni çok zorluyor. Herkesin olduğu gibi senin de paraya ihtiyacın var. Valla eline ne zaman istediğin para geçer bilemiyoruz ama umarız bir gün geçer. İşte o zaman hayallerini gerçekleştirebilir, her şeyi dilediğin gibi yaparsın. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
757
247
80
69
39
26
25
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Magnum

1 Milyon $ düşündürebilirdi. Çünkü $.

Selin Kahveci

1 milyon TL ne cocuk mu kandiriyosunuz ya..

Pasif Kullanıcı

sevmeye ve sevilmeye ihtiyacım varmış :D