Görüş Bildir
Haberler
Bu 10 Soruluk Evet/Hayır Testine Göre Senin En Zayıf Noktan Ne?

etiket Bu 10 Soruluk Evet/Hayır Testine Göre Senin En Zayıf Noktan Ne?

Ebru Çiftçi
19.10.2021 - 16:30 Son Güncelleme: 19.10.2021 - 16:35

Bu 10 soruluk evet/hayır testine göre senin en zayıf noktanın ne olduğunu söylüyoruz! 

Eğer hazırsan; 

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Etrafındaki insanların ne düşündüğü senin için çok önemli midir?

3. Çoğu zaman insanların sana çıkarları için yaklaştığını düşünüyor musun?

4. Herhangi bir karar alacağın zaman duygularınla mı hareket ediyorsun?

5. İşler yolunda gitmediğinde çok fazla sinirlenir misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki daha önce sevgilini aldattığın oldu mu?

7. Hayatında çok fazla pişmanlık yaşadığın olay var mı?

8. Çok fazla takıntılı bir insan mısın?

9. Yeni tanıştığın insanlarla hemen samimiyet kurabiliyor musun?

10. Son olarak, şu an aşık olduğun biri var mı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Duygusallığın!

Sen duygularına o kadar esir olmuşsun ki başka bir şey yapamıyorsun. Dışarıdan sert görünen fakat özünde o kadar narin bir insansın ki duygularına çoğu zaman hakim olamıyorsun. Bir karar vereceğin zaman duygusal düşünüp ona göre sonuca varıyorsun. Fakat çoğu zaman verdiğin kararın sonuçları seni üzüyor. Ve pişman oluyorsun. Bundan sonra duygularım ile değil mantığım ile hareket edeceğim desen de bu durum seni oldukça zorluyor. Artık bunu harekete geçirmenin zamanı gelmedi mi? Bunca zamandır üzüldüğün ve pişman olduğun yetmedi mi? Duygularınla hareket etmek tabi ki de çok güzel bir şey. Fakat bazı durumlarda mantık devreye girmelidir. Bunu sende çok iyi biliyorsun. Bazen bazı şeylerin sonucu bellidir. Fakat inandığın şeylere göre hareket etmek istersin. Seni daha çok mutlu edeceğine inanırsın.

Öfkelerin!

i.milliyet.com.tr

Sen öfkelerine hakim olamayan ve kendini kaybeden bir insansın. En ufak bir şeyde ani tepkiler verip insanları kırabiliyorsun. Sen de bunun farkındasın ama kendine çoğu zaman engel olamıyorsun. Sinirlendiğin zaman hiç düşünmeden hareket edip, ağzına geleni söylüyorsun. Ve karşındaki kim olursa olsun bunu yapıyorsun. Bu sana ve çevrendeki insanlara yeterince zarar verebilir. Bu konuda kendini biraz törpülemeye çalışsan iyi edersin. Çünkü sonradan pişman olacağın ve geri dönüşü olmayacak sözler söyleyebilirsin. Ve bu da senin üzülmene sebep olabilir. Senin üzülmeni asla istemeyiz. O yüzden bu zayıf noktanı kabullenip kendini bu konuda geliştirmeye çalışmalısın. Sinirlendiğinde kendini bir şekilde sakinleştirip mantıklı davranmaya çalışırsan bu durumdan kurtulmuş olacaksın...

Sevdiğin ve güvendiğin insanlar!

Senin en zayıf noktan sevdiğin insanlar! Bu . Onlar olmasa şu hayattan gerçek anlamda keyif alamazsın. Ve sevdiğin insanların yüzü gülsün diye elinden geleni yapıyorsun. Her zaman kendini ikinci plana atıyorsun. Onlar için yapamayacağın şey yok. Ve bunun farkındalar. Çünkü duygularını saklamaktan çok hoşlanmayan bir yapın var. Sevdiğin insanlara içinden geldiği gibi davranıyorsun. Tüm sevgini şefkatini hissettiriyorsun. O yüzden güzel insan etrafındakilere çok çok dikkat etmelisin. Senin bu yönünden faydalanmak isteyen bir sürü insan çıkabilir karşına. Arkadaşlarını iyi seçmelisin. Aksi takdirde senin iyi niyetini suistimal etmeleri kaçınılmaz. Çünkü sem çok iyi niyetli bir insansın.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
397
106
81
35
31
26
25
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?