Görüş Bildir
Haberler
Boyunuza ve Vücut Tipinize Göre Tercih Edebileceğiniz Kışlık Kombinler

etiket Boyunuza ve Vücut Tipinize Göre Tercih Edebileceğiniz Kışlık Kombinler

Sena Yiğit
09.02.2022 - 14:38

Vücut tipinizin ne olduğunu bilerek alışverişe çıkmanız size her zaman kolaylık sağlayacak. Vücut tipinize göre giyinerek vücudunuzu olduğundan daha güzel gösterebilir ve dezavantajlarını rahatlıkla örtebilirsiniz. Olduğunuzdan daha ince ve yapılı durmak giyim tarzınızı değiştirerek mümkün. Kıyafetlerin kalitesine dikkat etmek ne kadar önemliyse size uyması da bir o kadar önemli. Üstelik alışveriş seçeneklerimiz eskiye göre daha fazla olmasına rağmen bu taktikleri uygulamıyorsanız, sizin için hazırladığımız bu yazı kurtarıcınız olacak...

Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kıvrımlı bir vücut tipine sahipseniz...

Kıvrımlı bir vücut tipine sahipseniz...

Kıvrımlı vücut tipine sahipseniz bol kıyafetlerden kaçınmalısınız. Belinizi vurgulayan, kıvrımlarınızı ortaya çıkaran kıyafetleri tercih etmek sizi olduğunuzdan daha da ince gösterecektir. Gömlek veya elbiselerinizin üzerine geniş kemerler takarak belinize vurgu yapabilirsiniz.

Benzer ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

Büyük göğüslere sahip vücut tipi için ideal olan seçenekler

Büyük göğüslere sahip vücut tipi için ideal olan seçenekler

Büyük göğüslü kadınlar kıyafet bulurken oldukça zorlanıyor. Öncelikle göğüsleriniz büyük ise toparlayıcı sütyenler sizin kurtarıcınız olabilir. Gömlek, V yaka, oval yakalı bluzler tercihiniz olmamalı. Elbise seçiminde dizinizin hemen üstünü tercih ederek olduğunuzdan daha orantılı gözükmeniz mümkün. 

Benzer ürünlerden oluşturduğumuz koleksiyon burada.

Göğüsü küçük kadınların tercih edebileceği bir kombin önerisi.

Göğüsü küçük kadınların tercih edebileceği bir kombin önerisi.

Bilmeniz gereken birkaç püf noktayla göğüslerinizi olduğundan daha büyük göstermek mümkün. Destekli sütyenler sizin için bir kurtarıcı, desenli bluzler tercih ederek bu sorundan kolayca sıyrılabilirsiniz. Ayrıca yakası fırfır detaylı modeller hem size çok yakışacak ve göğüslerinizi olduğundan daha büyük gösterecek.

Benzer ürünlere buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Bacak boyu kısa gövdesi uzun olanlar için...

Bacak boyu kısa gövdesi uzun olanlar için...

Bacak boyunuz gövdenize göre kısaysa basit bir püf nokta ile bu sorundan kolayca sıyrılabilirsiniz. İspanyol paça tercih ettiğiniz zaman altına aynı renk kalın tabanlı veya topuklu ayakkabı tercih ederek bacak boyunuzu olduğundan daha uzun göstermeniz mümkün. Crop bluzlere ve yüksek belli pantolonlara dolabınızda yer açmalısınız. Giydiğiniz gömlekler veya bluzler uzun geliyorsa pantolonunuzun veya eteğinizin içine koyarak daha da uzun gözükebilirsiniz. 

Benzer ürünler için şöyle alalım.

Beliniz kalın ise olduğundan ince göstermek mümkün.

Beliniz kalın ise olduğundan ince göstermek mümkün.

Elma tipi vücut şekline sahip olan kadınların belleri kalın olur. Belinizin kalın olması ne kadar dezavantajsa bunu avantaja çevirmek mümkün. Beliniz kalınsa yumuşak dokulu kumaşlar, A kesim elbiseler, manşet kollu üstler tercihiniz olmalı. Göğüs hizasından aşağı dökümlü elbiseler, bluzlerin de size çok yakışacağından eminiz. 

Benzer ürünler için buraya tıklamanız yeterli.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kollarınız kalın ise ufak bir detay ile bunu bir avantaja dönüştürün.

Kollarınız kalın ise ufak bir detay ile bunu bir avantaja dönüştürün.

Her ne kadar kışın sıfır kol giymesek de biz söylemek istedik. Sıfır kol giydiğinizde kollarınız olduğundan daha kalın gözükecektir, kollarınızın kalın gözükmemesi için birkaç sihirli dokunuş yeterli olacaktır. Yarım kol veya karpuz kollar tercihiniz olmalı, giyeceğiniz üstlerde kol tercihinize dikkat ederseniz bu sorundan kolaylıkla sıyrılabilirsiniz

Benzer ürünleri görmek isterseniz link burada.

Kısa boylu kadınların tercih edebileceği kıyafetler:

Kısa boylu kadınların tercih edebileceği kıyafetler:

Boyunuz kısa ve uzun gözükmek istiyorsanız boğazlı ve yarım balıkçı yakaları tercih etmemelisiniz. Derin yakalar ve bol paçalı pantolonların altına minik de olsa bir topuklu giymek sizi olduğunuzdan daha uzun ve güzel göstereceğinden eminiz. Gösterişli büyük takılardan kaçının. Kıyafet önerisi dışında size bir önerimiz de kısa saçın tercihiniz olması... Saçınız uzarken aynı oranda boyunuzun da kısa duracağını söylemek istedik. 

Benzer ürünler için buraya tıklamanız yeterli.

Geniş kalçalara sahipseniz...

Geniş kalçalara sahipseniz...

İspanyol paça pantolonlar sizin için bir kurtarıcıdır, belinize vurgu yapabileceğiniz kemerleri tercih etmeniz gerekir. Asimetrik detaylar ile basenlerinizi örtmeniz mümkün, olduğunca dizüstü elbiselere yönelin. Düşük bel pantolonlar yerine daha çok yüksek bel tercihiniz olmalı, algıyı basen ve kalçalardan çekecek bir öneri de çanta seçimi... Kısa askılı, orta boy ve renkli çantalar ideal bir seçim olabilir.

Benzer ürünler için buraya tıklamanız yeterli.

Dar omuzlara sahip kadınlara bir önerimiz var: Vatkalara yer açın!

Dar omuzlara sahip kadınlara bir önerimiz var: Vatkalara yer açın!

Öncelikle geniş yaka tercihiniz olmalı. Üst tercihleriniz daha açık ve parlak alt kısımda ise daha koyu ve mat tonları tercih ederek vücudunuzu dengeleyebilirsiniz. Dar omuzlu kadınlara bir önerimiz de hafif vatkalı giysiler tercih etmeleri. Geniş kayık yakalar, yatay çizgili bluzler omuzlarınızın olduğundan daha geniş durmasını sağlayacak.

Kombin burada.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
5
5
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın