Görüş Bildir
Haberler
Bored Ape Yatch Club'a Yeni Üye! Justin Bieber 1.3 Milyon Dolar Ödeyerek Maymun NFT'si Satın Aldı

etiket Bored Ape Yatch Club'a Yeni Üye! Justin Bieber 1.3 Milyon Dolar Ödeyerek Maymun NFT'si Satın Aldı

Ali Aydemir
01.02.2022 - 18:30

Metaverse ve NFT merakıyla bilinen dünyaca ünlü yıldız Justin Bieber yeni NFT hamlesiyle dudakları uçuklattı. NFT dünyasının parlayan yıldızı Bored Ape Yatch Club maymunlarından birini 1.3 milyon dolara satın alan yıldız, piyasa fiyatının 3 katını ödeyerek NFT yatırımı yapmış oldu. İşte detaylar...

Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Metaverse ve kripto dünyasına ilgisiyle bilinen Justin Bieber, en son metaverse evreninde etkileşimli bir konser vermişti.

Metaverse ve kripto dünyasına ilgisiyle bilinen Justin Bieber, en son metaverse evreninde etkileşimli bir konser vermişti.

Hayranlarının katılımıyla gerçekleşen konserde sahne alan yıldız, metaverse evreninde sevenleriyle etkileşime girerek gelecekte bu evrenin en önemli yatırımcılarından biri olacağını herkese göstermişti.

Instagram'da Ape'sini paylaşan yıldız Lonely şarkısının sözlerini hatırlattı.

Piyasa değerinin yaklaşık 5 katı fiyatla NFT'ye 500 ETH yani 1.3 milyon dolar ödedi!

srv.onedio.com

27 yaşındaki Bieber, Bitcoin.com'a göre yaklaşık 1.3 milyon dolara eşdeğer olan 500 Ethereum kripto para birimi karşılığında NFT'yi satın aldı. NFT'nin tahmini değeri 29 Ocak 2022 itibariyle 208.237 dolardı, bu da dünya yıldızının NFT'sini piyasa fiyatının yaklaşık yüzde 300 üzerinde satın aldığı anlamına geliyor. Tabii bu haberi öğrenen Twitter kullanıcıları da yorumlarını kendilerine saklayamadı.

Kimileri değerinden çok daha fazlasına satın aldığı için dalga geçti.

Kimileriyse bu paraların evsizlerin ve barınakların ihtiyaçlarına harcanması gerektiğini savundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pek tabii BAYC Instagram hesabından Justin'in gönderisi paylaşıldı.

Pek tabii BAYC Instagram hesabından Justin'in gönderisi paylaşıldı.

Dünya yıldızlarının bir bir kulübe katıldığı son günlerde kimileri Justin Bieber'ı eleştirirken kimi kullanıcılar dünya yıldızının daha nadir ya da pahalı bir maymunu da alabileceğini fakat konuya dikkat çekmek için böyle bir hamle yapmış olabileceğini belirtti.

Ünlüler BAYC kervanına katılmaya devam ediyor!

Paris Hilton, Jimmy Fallon, Eminem, Serena Williams, Travis Barker, Steve Aoki, Shaquille O'Neal, LaMelo Ball, Stephen Curry ve Gunna'nın da Bored Ape Yacht Club'ın üyelerinden olduğu bildiriliyor. Bakalım önümüzdeki günlerde BAYC'dan hangi haberleri duyacağız... BAYC hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ufuk Çanakçılı

Buluyolar kafayı, parada bok skimsonik işler yapıyolar :)

Xcillop

+1