Görüş Bildir
Haberler
Bored Ape'ler Rekora Koşuyor! Bored Ape Yat Kulübü Toplam Satışlarında 1 Milyar Doları Aştı

etiket Bored Ape'ler Rekora Koşuyor! Bored Ape Yat Kulübü Toplam Satışlarında 1 Milyar Doları Aştı

Ali Aydemir
08.01.2022 - 17:26

NFT meraklıları tarafından yakinen bilinen takas edilemeyen tokenlerin dev bir koleksiyonu olan Bored Ape Yacht Club (BAYC), şu anda toplam satışlarda 1 milyar doları aştı! Ape'lerin ilgi çekici görünümleriyle bu ilgi de git gide büyüyor, işte detaylar!

Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

BAYC büyümeye devam ediyor!

BAYC büyümeye devam ediyor!

BAYC, Ethereum blok zincirinde yaşayan benzersiz dijital koleksiyon olan 10.000 Bored Ape NFT koleksiyonudur. Bored Ape'iniz Yacht Club üyelik kartınız olarak ikiye katlanır ve ilki ortak bir grafiti panosu olan THE BATHROOM'a erişimi olan üyelere özel avantajlar sağlar. Gelecekteki alanların ve avantajların kilidi, yol haritası aktivasyonu aracılığıyla topluluk tarafından açılabilir.

Birçok ünlü isim de Ape sahibi olmaya devam ediyor!

Birçok ünlü isim de Ape sahibi olmaya devam ediyor!

Steph Curry, Eminem, Mark Cuban, Jimmy Fallon, Post Malone, Snoop Dogg, Lil Baby, The Chainsmokers, Drake Bell, Steve Aoki gibi dünyaca ünlü isimler bu benzersiz maymunlara olan ilgilerini çoktan Twitter'da profil resimlerini değiştirerek ya da Ape'lerinin görsellerini paylaşarak göstermişti.

İlgi yeni yılda da sürüyor, ilk haftada ciddi miktarda satış yapıldı!

İlgi yeni yılda da sürüyor, ilk haftada ciddi miktarda satış yapıldı!

Ünlü bir veri sitesinin son analizlerine göre 10.000 parçalık koleksiyonun kümülatif satış rakamı şu anda yaklaşık 1,03 milyar dolar! BAYC, 1 Ocak'tan bu yana kaydedilen yaklaşık 55 milyon dolarlık satışla yeni yılın ilk birkaç gününde de rekor satışlar yaparak yeni yılın ilk haftalarında dönüm noktasına ulaştı.

BAYC ilgi odağı oldu!

BAYC ilgi odağı oldu!

Dijital maymunlara olan talep, 2021'in kapanış haftalarında, özellikle çoğu rapçi olan ünlüler arasında güçlüydü. Martin Garrix, Post Malone, Diplo ve DJ Khaled... Rapçi Eminem, 3 Ocak'ta BAYC kervanına katıldı ve altın kaplamalı bir numuneye yaklaşık 462.000 dolar harcadığını belirtti.

Eminem'e yapılan satış Twitter'dan bu şekilde duyurulmuştu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

NFT'ler kapış kapış satılmaya devam ediyor.

3.4 milyar dolarlık kripto ödeme uygulaması MoonPay, yeni bir hizmet aracılığıyla bu parçada bahsedilenlerin çoğu da dahil olmak üzere büyük ünlülere satış yapılırken aracılık ederek NFT'lerin coşkusunu artırmaya yardımcı oldu. Bakalım önümüzdeki günlerde BAYC hangi haberlere konu olacak...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın