Görüş Bildir
Haberler
Bolu’da Dört Suriyeli Bıçaklandı: ‘Niye Oturuyorsunuz Burada!’

etiket Bolu’da Dört Suriyeli Bıçaklandı: ‘Niye Oturuyorsunuz Burada!’

Bolu’da dün akşam saatlerinde parkta oturan dört Suriye uyruklu kişi, saldırıya uğradı. İddiaya göre saldırganlar, “Niye oturuyorsunuz burada, defolun gidin ülkemizden' ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Saldırganlar tutuklandı

Saldırganlar tutuklandı

DHA'nın haberine göre, saldırı dün akşam saatlerinde Atatürk Orman Parkı'nda meydana geldi. İddiaya göre, M.A, Ş.T, Ş.Ö. ve A.A, parkta oturan Suriye uyruklu A.H.H, A.A, M.E. ve S.A'ya 'Niye oturuyorsunuz burada, defolun gidin ülkemizden' dedi. Bunun üzerine 2 grup arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Suriye uyruklu A.H.H, A.A. ve S.A. bıçaklandı, M.E. ise darbedildi. Çevredekilerin müdahalesi ile kavga sonlandırılırken, olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne kaldırıldı. A.A.H. ve M.E. tedavilerinin ardından taburcu olurken, S.A. ve A.A'nın ise hastanedeki tedavisi sürüyor. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Polis ekiplerince gözaltına alınan 4 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
203
94
27
13
10
9
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Alper Erdoğan

Boludan defolup gidecekler bolulular mis gibi yaşacak. Böyle yapmayan illerde mülteciler başa bela olmaya devam edecek. Doğru mu yanlış mı bilmem ama bazen g... Devamını Gör

Turgut Güler

Araptan olsa evliya koyma avluya derler

Selam Öabakan

adamların yüzüne tükürsende bıçaklasanda anlamıyorlar gidin birader gidin burası sizin ülkeniz değil

Turgut Güler

Olay tam tersi olsaydı beyzadeler hayatına kaldığı yerden devam ediyor olacaktı