Görüş Bildir
Haberler
Boğaziçi Köprüsü’ndeki İntiharda 'Atla' Dediği İddia Edilen Kişiler Serbest

etiket Boğaziçi Köprüsü’ndeki İntiharda 'Atla' Dediği İddia Edilen Kişiler Serbest

Onedio Medya
09.03.2016 - 10:06 Son Güncelleme: 09.03.2016 - 15:36

Boğaziçi Köprüsü'nde dün intihar eden Erol Çetin'e, intihar öncesinde 'Atlayacaksan atla, senin yüzünden trafikte saatlerdir bekliyoruz' dedikleri öne sürülen iki kişi 'intihara teşvik' suçlamasıyla gözaltına alınmış, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilmişti.  Hakkında 'adli kontrol kararı' verilen iki kişi serbest bırakıldı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Boğaziçi Köprüsü'nde dün saat 09.30 sıralarında köprü korkuluklarına çıkan Erol Çetin, olay yerine gelen polis ekipleri tarafından ikna edilmeye çalışılmıştı.

Ancak kendini korkuluklardan aşağı bırakan Erol Çetin, Deniz Polisi tarafından hemen sudan çıkarılmış, tüm çabalara rağmen kurtarılamamıştı.

Basına yansıyan bilgilere göre müzakereci polis tam bir saat boyunca Çetin ile konuşarak sorunlarının çözümünde yardımcı olunacağına söz verdi. Çetin'in bu aşamada ikna olduğu belirtiliyor.

“Senin yüzünden trafikte saatlerdir bekliyoruz. Atlayacaksan atla"

“Senin yüzünden trafikte saatlerdir bekliyoruz. Atlayacaksan atla"
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ancak olay sırasında köprüden otomobille geçen Hülya U. (49) ile Merve Ö.'nün (27), aracın camını açarak, “Senin yüzünden trafikte saatlerdir bekliyoruz. Atlayacaksan atla' diye bağırarak küfür ettikleri iddia edildi. 

Bu tepkiyi duyan Erol Çetin'in de kısa bir süre sonra kendisini boşluğa bıraktığı belirtildi. 

Yaşanan bu olayın ardından köprü üzerinde tertibat alan polis ekipleri Hülya U. ve Merve Ö.'nün aracını durdurdu. Savcılıkla yapılan görüşmelerin ardından 2 kişi “İntihara teşvik etmek' suçlamasıyla gözaltına alındı. 

Hülya U. (49) ve Merve Ö. (27) emniyetteki işlemlerinin ardından sabah saatlerinde Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na getirildi. 

Cumhuriyet Savcısı İsmail Göktürk ifadesini aldığı 2 kişiyi, Türk Ceza Kanunu'nun 84-2 maddesinde yer alan 'İntihara teşvik etmek' suçundan Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk etti. 

Şahısların savcılık sorgusunda suçlamaları kabul etmedikleri öğrenildi. 

Gözaltına alınan 2 kişi, 'adli kontrol kararı' verilerek serbest bırakıldı.

Ajanslar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
664
309
185
83
25
9
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
KOVALA NEJDET

Polisten silahı kapar o iki orospuyu da öldürür öyle atlardım, kötüleri bizimle bırakıp gitmeyin lan bu dünyadan -.-

Narki

serbest bırakılacaklar muhtemelen..bıraksınlar da zaten. İçeri atıp sadece hapishanede ki diğer mahkumların tepkileri ile karşılaşacaklarına dışarıda olsunla... Devamını Gör

Burak

Madde 84 - (1) Başkasını intihara azmettiren, teşvik eden, başkasının intihar kararını kuvvetlendiren ya da başkasının intiharına herhangi bir şekilde yardım... Devamını Gör

GIPSY

Belki de vazgeçecekti amına koduğumun kadınları. Yeri değil ama feminazilerin (feminist değil) tüm erkekleri baz alarak söylediği oysa kötü erkekleri kapsama... Devamını Gör