Görüş Bildir
Haberler
BMW 4 Serisi Coupe Ortaya Çıktı

BMW 4 Serisi Coupe Ortaya Çıktı

Ulaş
24.05.2014 - 12:04

BMW 4 Serisi Coupe Ortaya Çıktı

BMW’nin sportif orta boyutlu Coupe modeli 4 Serisi Coupe nihayet yollarda boy göstermeye başladı.

Tasarımındaki küçük detaylarla BMW 3 Serisi model gamındaki kuzenlerinden bir hayli farklılaşan 4 Serisi Coupe, opsiyonel olarak sunulan tam LED farlar sayesinde bütün bakışları üzerine çeken bir yüze sahip. 

4 Serisi Coupe, önceki model olan BMW 3 Serisi Coupe’den genişlik ve aks aralığı açısından gözle görülür şekilde daha geniş ve dinamik olarak uzatılmış coupe silueti yola daha yakın. Bu özelliği BMW’ye özgü kısa çıkıntıları, uzun motor bölmesi kapağı ve akan tavan çizgisiyle birlikte geriye çekilmiş

Yolcu bölmesi ile beraber BMW 4 Serisi Coupe’ye kusursuz bir denge sunuyor. Otomobilin çarpıcı ön kısmı, çift böbrek ızgara, ikiz dairesel farlar ve ön difüzörde yer alan geniş hava girişleri gibi BMW’ye özgü tasarım özelikleriyle, BMW 3 Serisi ile arasındaki aile bağlarını sergiliyor.

Araçta standart teknik özelliklere alternatif olarak üç donanım kombinasyonu ve bir M Sport paketi arasında tercih yapabilirsiniz. Sport Line, Modern Line ve Luxury Line paketleri otomobilin dış ve iç görünümünün görsel açıdan kişiselleştirilmesini sağlıyor.

Yeni BMW 4 Serisi Coupe daha geniş bir aks aralığına, daha geniş bir tekerlek izine ve yerini aldığı BMW 3 Serisi Coupe’den daha yere yakın bir sürüş yüksekliğine sahip. Sonuç olarak BMW 4 Serisi Coupe, BMW ürün yelpazesindeki en sportif seri üretim otomobillerden biri olarak karşımıza çıkıyor.

Spor iki kapılı model pazara sunumundan itibaren gücünü şu motorlardan alacak: BMW 435i Coupe modelinde altı silindirli sıralı benzinli motor, BMW 428i Coupe modelinde dört silindirli benzinli motor ve BMW 420d Coupe modeli için dört silindirli dizel motor.

Tüm motorlar en yeni BMW TwinPower Turbo teknolojisini kullanıyor ve 184bg/135kW ila 306bg/225kW arasındaki geniş bir motor gücü aralığını kapsıyor.

Motorlardan gelen güç, standart olarak altı ileri manuel şanzıman aracılığıyla arka tekerleklere iletiliyor. Aynı zamanda tüm motor modellerinde opsiyonel olarak, sürücüye manuel olarak ya da direksiyon üzerindeki vites kanatçıkları sayesinde vites değiştirme

kolaylığı sunacak, sekiz ileri Spor otomatik şanzıman da yer alacak. Pazara sunumunda, opsiyonel olarak BMW xDrive akıllı dört çeker sistemi ile birlikte iki adet benzinli motor seçeneği de sunulacak.

Kaynak: http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/bi...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın