Görüş Bildir
Haberler
BlackBerry'e 10.3.1 Güncellemesi

BlackBerry'e 10.3.1 Güncellemesi

Burak Beşli
22.02.2015 - 22:07 Son Güncelleme: 22.02.2015 - 22:28

BlackBerry'e 10.3.1 Güncellemesi

Geçtiğimiz yıllarda popüleritesini arttırmasına rağmen kısa dönemde iflasın eşiğine gelen BlackBerry, kullanıcı sayısında ciddi azalmalar olmasına rağmen ayakta kalmaya çalışıyor.

Elindeki kullanıcıların da memnuniyetini arttırmak isteyen firma kendi işletim sistemi olan BlackBerry 10'a yeni bir güncelleme yayınlayarak yeni özellikler getirdi. 10.3.1 güncelle sürümüne ulaşacak olan telefonlara Amazon Appstore uygulama mağazası da dahil oluyor.

Ayrıca daha önceleri test ettiği BlackBerry Assistant adında bir asistan uygulaması da kazanan BlackBerry, Cortana ve Siri gibi bir sesli asistan görevi görecek.

BlackBerry Hub adında bir uygulamayı da ekleyen firma, kullanıcıların tüm iletişimlerini bu uygulama üzerinden yapabilmelerine olanak tanıyor. Bir de Instant Actions adında mesajlaşma uygulaması ile istediğiniz platforma mesaj yazabileceksiniz. Power Saving Profile diye bir yeni özelliği ekleyen BlackBerry, bunda da adından anlaşılacağı üzere enerji tasarrufu sağlayacak. %15 gibi bir tasarruf sağlayacağı söylenen bu profilin diğer telefonlarda gördüğümüzden farklı bir şekilde olacak hissi uyandırıyor. Keza diğer firmaların bu modlarında çok daha büyük oranda tasarruf sağlanıyordu.

Son olarak BBM Meeting özelliği kazanacak olan telefonlarda konferans olarak BBM kullanabilecek.

Diğer yeniliklerin de tam olarak belli olmadığı güncelleme BlackBerry 10'a sahip cihazlara gelecek şekildetüm dünyada aynı anda başladığını belitmiş olalım.

Kaynak: http://webtekno.com
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın