Görüş Bildir
Haberler
Bizim İçin Dişini Tırnağına Takıp Çalışan Babalarımıza En İyi Babalar Günü Hediyeleri

etiket Bizim İçin Dişini Tırnağına Takıp Çalışan Babalarımıza En İyi Babalar Günü Hediyeleri

Begüm
05.06.2023 - 14:02

Her zaman bizim için çalışan ve çabalayan babalarımızın günü yaklaşıyor... Haziran ayında babalarımıza yaptıkları her şey için teşekkür etmek istiyorsak Babalar Günü'nden daha iyi bir gün düşünülemez. Babanıza olan sevginizi gösterebileceğiniz, ona armağan edebileceğiniz hediye önerilerini sizin için özenle derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Seramik

1. Seramik

Babanıza özel bir seramik tabak veya bardak yaptırabilirsiniz. Sadece ona özel olan bu seramik el yapımı hediye çok güzel. Dilerseniz siz de bir günlük seramik workshoplarına katılarak kendi ellerinizle de bir tabak veya bardak hazırlayabilirsiniz.

2. Kahve seti

2. Kahve seti

Eğer kahveden bir türlü vazgeçemiyorsa ona güzel çekilmiş bir kahve ve özel kupanın olduğu kahve seti alabilirsiniz. Kahve setini siz de oluşturabilirsiniz. Mokapot, frenchpress veya farklı demleme yöntemlerini de değerlendirerek babanıza layık bir kutu hazırlamaya ne dersiniz?

3. Kişiselleştirilmiş anahtarlık

3. Kişiselleştirilmiş anahtarlık

Fotoğraflı ve özel baskılı bir anahtarlık yaptırarak en güzel fotoğraflarınızı her zaman yanında taşımasını sağlayabilirsiniz. Hem tamamen size özel hem de çok değerli!

4. Tablo

4. Tablo

Bu tabii ki bildiğiniz tablolardan değil. Yeni baba olmuş biri için bebeği ile böyle bir tablo yapabilirsiniz.

5. Düzenleyici

5. Düzenleyici

Babaların tüm ihtiyaçlarını bir araya getirmelerini sağlamak için ahşap bir düzenleyiciden daha iyisi olamaz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Uçak bileti

6. Uçak bileti

Babanızın tüm bu çalışmalarına karşılık ona hep gitmek istediği yer için uçak bileti almaya ne dersiniz? Bu hediye eminiz ona da çok iyi gelecektir.

7. Nakış işlemeli tişört

7. Nakış işlemeli tişört

Babanızla olan fotoğrafınızı bir tişört veya sweatshirt'e bastırmaya ne dersiniz? Hem tamamen size özel hem de oldukça tatlı olan bu hediyeden hem babanıza hem de kendinize yaptırabilirsiniz.

8. Tur paketi

8. Tur paketi

Babaların tüm bu çalışmalarına karşılık onlara küçük bir tatil hediye etmek de oldukça hoş bir çözüm. Yurt içi veya yurt dışı bir tur paketi satın alabilirsiniz. Babanızla birlikte gidebilir veya babanız ile annenizi gönderebilirsiniz.

680d5a1a27801dec39a01da5245929e9.jpg

9. Baskılı cüzdan

9. Baskılı cüzdan

Babanızın ismine özel ve içinde sizin notunuzla hazırlanmış bir cüzdan da hem çok kişisel hem de çok kullanışlı olabilir.

10. Baskılı çorap

10. Baskılı çorap

Babanızın ve sizin fotoğrafınızı bastırarak eğlenceli mi eğlenceli bir çorap yaptırmaya ne dersiniz? Eminiz ki bu eğlenceli ve keyifli hediyeye herkes hayran olacak!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
2
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
alper arslan

Ben babasını özleyen bir babayım.