Görüş Bildir
Haberler
Bizim Büyük Çaresizliğimiz

Bizim Büyük Çaresizliğimiz

Bir Barış Bıçakçı romanı. Aynı adlı eserinden  Seyfi Teoman imzalı birde film var. Kitap mı filmmi daha çok etkiler sizi bilmem ama, Ender ve Çetin'in dostlukların da kendinizden bir şeyler bulma ihtimaliniz yüksek.

Her şeyin geçip gittiğine,yaşadıklarımızın geçmişte kaldığına kim inadırabilir bizi? Anılarımızın avuç dolusu su gibi her sabah yüzümüze çarpmanın işe yaramayacağına kim inandırabilir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sonra sustum.Çok konuşunca olan şey:Konulmak, anlatmak anlamsız gelmişti birdenbire.Belkide katlanıp kaldırılması gereken şeyleri buruşturmuştum.

Önce aşk vardır. Hatırlamak da, acı çekmek de sevgilimize vereceğimiz çiçeğin fotosentezi de ondan sonra başlar.

Bazen edebiyat hayattan daha açıklayıcıdır.

Kötü olduğumuzda en fazla susarız biz, birbirimize bakmayız.. karpuz yeriz..

Da öncede söylemiştim bir kez daha söyleyeceğim. Yaşamak aslında birbirinden kopuk yaşantılar arasında bağlantı kurmaktır. Bir hatırayı diğerine bir fotoğraf albümü değil yaşayan bir insan bağlar.Langırt masası bu nedenle önemlidir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Diyelim ki ben ona sordum. Sizi öpe bilir miyim hanım efendi? asla ve asla susma! Nitekim biz ve bu bizim büyük çaresizliğimiz dile gelmelidir, ama önce ağza!

Oysa ben, iki yıl boyunca, bir erkekten başka bir şey olamamıştım. Aşkın insanı zenginleştirdiğini biliyorduk, fakirleştirdiğini de bilelim.

Sana doğru yuvarlanan yumağın kedisiyim ben!

O zamanlar, demişti babam, kendimizi bulmakla kadınımızı bulmayı birbirine karıştırıyorduk.

1. Ve Son...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın