Görüş Bildir
Haberler
Bize Yatak Odanı Dekore Et, Sana Hayalindeki Mesleği Söyleyelim!

etiket Bize Yatak Odanı Dekore Et, Sana Hayalindeki Mesleği Söyleyelim!

Hayalinde hangi mesleğin olduğunu bulmaya çalışacağız. Yapman gereken şey çok basit; testi çözmek!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Odanın duvarı için bir renk seç bakalım!

2. Şimdi de bir yatak seç.

3. Çalışma masası olmazsa olmaz!

4. Perdeni de seç bakalım.

5. Önemli olan küçük ayrıntılar! Bir de dekorasyon için bir parça seçmeni isteyelim senden.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son olarak bunların arasından favorini seç ve testimizi bitirelim!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Şarkıcı!

Verdiğin cevaplara göre senin hayalin şarkıcı olmak! İçin kıpır kıpır, yerinde duramıyorsun. Senin kabuklarından çıkıp, kendini, sesini tüm dünyaya haykırman lazım. E, ne duruyorsun? Harekete geçersen, yapamayacağın şey yok!

Oyuncu!

Verdiğin cevaplara göre senin hayalin oyuncu olmak! Komiksin ve doğaçlama skeçlere bayılıyorsun. Asla yerinde duramıyorsun çok enerjiksin! İçindeki renkler dışına da vuruyor ve insanları eğlendirmeyi çok iyi biliyorsun. E, o zaman tutma kendini, göster yeteneğini herkese!

Fotoğrafçı!

Verdiğin cevaplara göre senin hayalin fotoğrafçı olmak! Her şeye farklı bakmak senin doğanda var. Sen bu güzel bakış açınla enfes fotoğraflar çekersin kesin. Bak, bunu bir düşün bizce. Al eline bir makine, çek çekebildiğin kadar fotoğraf. Kim bilir, belki bir sergi bile açabilirsin!

Moda tasarımcısı!

Verdiğin cevaplara göre senin hayalin moda tasarımcısı olmak! Modaya olan düşkünlüğünü sence de artık resmiyete dökme zamanın gelmedi mi? Düşünsene çizimlerini dünyaca ünlü modeller giyiyor... Çıldırırsın!

Model!

Verdiğin cevaplara göre senin hayalin model olmak! Son moda kıyafetlerin üzerinde olduğunu bir düşünsene. İlk sen giyiyorsun, insanlara gösteriyorsun, 😍  Zaten modaya olan düşkünlüğünden dolayı çok da zorlanmazsın. Kalk bi' catwalk yap bakıyım hemen, görsünler asilliğini 😎

YouTuber!

Verdiğin cevaplara göre senin hayalin YouTuber olmak! Son zamanlarda çok moda zaten, sen niye olmayasın ki? Saçma sapan videolarla ünlü oluyor insanlar. Al kamerayı karşına, otur, istediğini yap! Burç yorumu, DIY ya da ne bileyim oyun videosu çek! Hiç zorlanmazsın sen, yapamayacağın şey yok çünkü!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
775
613
367
231
134
105
77
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Acar Demir

Oyunculuk..

Ümran

Oyuncu :)

Bilge Gül

Oyuncu! Verdiğin cevaplara göre senin hayalin oyuncu olmak! Komiksin ve doğaçlama skeçlere bayılıyorsun. Asla yerinde duramıyorsun çok enerjiksin! İçindek... Devamını Gör