Görüş Bildir
Haberler
Bize İsminin İlk Harfini ve Burcunu Söyle, Sana Geleceğini Anlatalım!

etiket Bize İsminin İlk Harfini ve Burcunu Söyle, Sana Geleceğini Anlatalım!

İsminin ilk harfi ve son harfini seç, senin geleceğini anlatalım! Eğer sen de geleceğini merak ediyorsan;

Haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. İsminin ilk harfini söyle bakalım.

4. Şimdi de burcunu seç!

Hem aşkta hem kariyerinde başarılı bir hayat seni bekliyor!

Hayalini kurduğun işin sahibi olacaksın. Her gün işe giderken ayakların geri geri gitmeyecek. Heyecanla yaptığın ve paraya para demediğin işin seni bambaşka ufuklara götürecek. Hiç planlamadığın maceraların içinde bulacaksın kendini. Ama bir aksiyon filmi başrolü gibi günün sonunda daima sen kazanacaksın. Tüm bu yoğunluklarının arasında gönlünü birine kaptıracaksın. Seni senden çok düşünen, gözünden sakınan bir sevgilin olacak. Tek başına kendini nadiren de olsa güçsüz hissederken, ikinizin karşısında durabilen bir zorluk olmayacak. Mükemmel bir ikili olacaksınız. Senin bunca zamandır aradığın o aşk hiç beklemediğin bir anda karşına çıkacak. Önceki ilişkilerden nasibini almışken, artık insanlara karşı güvenin kalmamışken bir anda hayatın güzelleşecek. Meğerse bu zamana kadar aşkın ne olduğunu anlamadığını düşüneceksin. Hissettiğin o güzel duyguların esiri olacaksın. Senin her kötü ve iyi zamanında yanında olacağını bileceğin güzel bir ilişkiniz olacak. Etrafınızda size imrenecek çok insan olacak. Hatta çok yakınım dediğin insanların da kem gözlerinden dolayı nazar bile değecek. Ama sizin aşkınız sevginiz o kadar kuvvetli olacak ki kötü şeylerin üstesinden gelmeyi başaracaksınız.

Şans kapılarının ard arda açılacağı bir gelecek seni bekliyor!

66.media.tumblr.com

Stratejilerden, taktiklerden uzak, içi dışı bir hayatın olacak. Fazlasında gözünün olmadığı parayı fazla fazla kazanacaksın :) Canından çok sevdiğin ailen için yaşamaya başlayacaksın. Her gün işinden evine döndüğünde, yaşadığın sıkıntıları, içinde bulunduğun tüm streslerini unutturacak mutlu bir aile tablosu seni bekliyor olacak. Kendini her yorgun, güçsüz hissettiğinde sana elini uzatacak ailenle birlikte üstesinden gelemeyeceğin bir zorluk olmayacak. Sen onları mutlu etmekten aldığın zevkle mest olurken, ailen de nasıl daha fazla yanında olabileceklerini düşünüyor olacak. Fakat bundan birkaç sene sonra yurt dışına çıkma imkanı doğacak ve sen ayaklarının üzerinde durabilmek için bu fırsatı kaçırmayacaksın. Yeni yerler keşfedecek ve seyahat etmekten keyif alacaksın. Yeni dostluklar kazanacak ve eğlenebildiğin kadar eğleneceksin. Hayatına dönüp baktığında ne güzel insanlar biriktirdiğini düşünecek mutlu hissedeceksin. Bir insanın hayatında güzel dostları ve ailesi varsa başka hiç kimseye ihtiyaç duymaz. Sen o nadir mutlu insanlardan olacaksın. Fakat yurt dışında ayağına inanılmaz bir fırsat gelecek. Senin yüksek enerjin ve insanları etkileyen tavrınla iş kapacaksın. Hem de oldukça yüksek maaşlı bir iş olacak. Önünde iki seçenek olacak. Bu konuda karar vermek senin için oldukça zor olacak. Ya orada kalıp geri kalan hayatını orada geçireceksin ya da ülkene ailenin yanına geri döneceksin. Vereceğin bu karar senin tüm hayatını değiştirecek. Bize sorarsan nerede kendini daha mutlu ve huzurlu hissediyorsan orayı seçmelisin. Eminiz sen de öyle yapacaksın.

Hiç beklemediğin yerde beklemediğin zamanda güzel gelişmeler seni bekliyor!

Son zamanlarda kendini fazlasıyla tükenmiş ve yıpranmış hissediyorsun. Ama o kadar haklısın ki yaşadığın şeyleri bir başkası yaşasa belki de kaldıramazdı. Kendini fazlasıyla yorduğun bu zamanları artık geride bırakarak kendine yeni bir sayfa açmak istiyorsun. Açtığın bu sayfada kendini dinlendirmek için planların olacak. Bu gerek tatil gerekse farklı bir aktivite olabilir. Zaten kesinlikle böyle bir şey de yapmalısın. Çünkü hem bedenen hem de ruhen çökmüş bir durumdasın. Bir şey yapmaya mecalin kalmamış pek. Yeni başlangıçlar ve yeni fikirler için güzelce bir dinlenmen gerekir. Şu sıralar sanki her şeyden elini ayağını çekerek kendi köşene çekilmek istiyor gibisin. O yüzden kendini herkesten ve her şeyden uzaklaştırmışsın. Ama bu durum fazla uzamamalı. Çünkü bu sefer her şeyi geride bırakmış olacaksın ve tekrar geri dönmek çok zor olacak. O yüzden kararında bir tatil yapmak sana iyi gelecek. Ve sonrasında hayalini kurduğun şeylerin peşinden gitmek için var gücünle çabalayacaksın. Tam şu hayatta tek başına kalmış gibi düşünürken karşına biri çıkacak. Öyle bir zamanda çıkacak ki seni verdiğin bu çabaya destek olabilecek. Seni her zaman yukarı çeken, kararlarına saygı duyan bir insanla birlikte olacaksın. Daha önce yaşadığın güven problemlerini o kişi sayesinde atlatacaksın. Çünkü resmen kendini sana adayacak. Aşkı en güzel haliyle yaşayacaksın. Anlayacağın kariyer anlamında yükselmeye çalışırken bir de aşkı bulacaksın. Tabii ki de zaman zaman tökezleyeceksin. Fakat bunların üstesinden gelmek senin için çok daha kolay olacak.

Sonu mutlu biten film gibi bir gelecek seni bekliyor!

Anam sen son zamanlada her şeyi kafana takar olmuşsun. Ne oldu sana böyle? Kesin merkür seni fena halde etkiledi. Ama bunların geçmesine çok çok az kaldı. Tüm bu iç sıkıntıların, depresyonların, tahammülsüzlük seviyen geçecek. Çünkü güzel zamanlara girmemize şunun şurasında ne kadar kaldı ki? Bazı sıkıntıların tabii ki de hayatın boyunca devam edecek. Fakat bunları çözebilmek adına elinden geleni yapacaksın. Çünkü önümüzdeki günlerde kendini daha pozitif ve olumlu şeylere yönelteceksin. İçinden çıkamadığın ne varsa bunları çözmek için tek tek uğraşacaksın. Ee zaten yapman gereken de bu olmalıydı. Artık kendine bu konuda daha çok güvendiğin için her anlamda kafanı rahat geçireceksin. Tüm bunların yanında parasal anlamda biraz yükselişe geçecek ve borcun varsa borçlarını kapatabileceksin. İstediğin bir şeye de sahip olabileceksin. Son zamanlarda senin için çok karışık geçmiş fakat zaman geçtikçe kendini daha da iyi hissedeceksin. Dediğimiz gibi tüm sorunları geride bırakacaksın Çünkü geleceğin için çok fazla çaba göstereceğini görüyoruz. Kafanda geleceğe dair bazı planların var. Özellikle kariyer anlamında kendini geliştirmek için elinden geleni yapacaksın. Biraz uzun sürse de o hedefe ulaşacaksın. Gelecekte kendi işinin sahibi olacaksın ve hayatının güzel bir şekilde ilerleyeceğini göreceksin. Geriye dönüp baktığında verdiğin o çabalar, zaman zaman yıpranmalar o kadar hafif gelecek ki gülüp geçeceksin. Bundan 5 yıl sonra hayatının aşkını bulacaksın. Kader öyle bir şey ki seni ona götürecek. Çok farklı bir ortamda hiç beklemediğin bir zamanda karşına çıkacak o kişinin evleneceğin insan olduğunu nereden bileceksin? Bilemezsin. Senin hayatının tıpkı bir film konusu gibi olacak. Ama sonu mutlu bitenlerden.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1082
621
218
193
156
156
98
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Merve Ceylan

Hem aşkta hem kariyerinde başarılı bir hayat seni bekliyor diyor.Ben kariyer alayım.Çünkü en çok ihtiyacım olan şey bu.Aşk beklese de olur.

Kang Bong Cha

Hayalini kurduğun işin sahibi olacaksın. Her gün işe giderken ayakların geri geri gitmeyecek. Heyecanla yaptığın ve paraya para demediğin işin seni bambaşka ... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Şans kapılarının ard arda açılacağı bir gelecek seni bekliyor!