Görüş Bildir
Haberler
Bize Eski Sevgililerinin Kötü Özelliklerini Söyle Sana Gelecekteki Sevgilini Anlatalım

Bize Eski Sevgililerinin Kötü Özelliklerini Söyle Sana Gelecekteki Sevgilini Anlatalım

Penny
18.11.2019 - 15:00

Eski defterleri tamamen kapatma zamanı;

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. Peki yaşını?

3. Şimdi dürüst ol. Eski sevgililerinde bu tavırlardan herhangi birine şahit olup görmezden geldiğin oldu mu?

4. Peki bu insanlardan herhangi birine karşı kaba tavrına şahit oldun mu?

5. Eski sevgililerin genel olarak ne kadar sorumluluk sahibi insanlardı. Hepsinin ortalamasına 1 en az olmak üzere bir puan ver.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Eski sevgililerinden kaç tanesiyle gerçekten bir gelecek düşünebiliyordun?

7. Son olarak eski sevgiliyle yeniden olur mu?

Bu testler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin yeni sevgilin de eski sevgililerine benzeyecek!

Sen bir hatayı mutlaka bir kaç kere deneyimledikten sonra hata olduğunu fark edenlerdensin. Çok çabuk inanıyorsun. Bazı takıntıların da var. Bu yüzden eski sevgililerine benzeyen birine aşık olacaksın. Her an eski yaşadıkların tekrar gözlerinin önünden geçecek, dejavu gibi bir ilişki yaşayacaksın. Onun yapacaklarını, on hamle önceden tahmin edebileceksin çünkü tecrübelisin. Tabii her insan aynı olmayacağından yanılacağın zamanlar da olacak ama bazı ön yargıları aşman zaman alacak. Yeni sevgilin eski sevgililerine benzeyecek ama sen eski sen olmayacaksın. Artık kendine daha fazla değer verecek, kendini kolay kolay yıpratmayacaksın. Unutma, en önemlisi sensin!

Senin yeni sevgilin bir yıldız gibi parlayan biri olacak!

Yeni sevgilin herkesin hayran olduğu, görenlerin dönüp bir daha baktığı biri olacak. Beraber girdiğiniz ortamları sallayacak, anında ilgi odağı olacaksınız. Yeni sevgilin son derece bakımlı ve düzenli bir insan olacak. Bu düzen durumu bazen takıntı durumuna gelip seni yorsa da bir yerden sonra alışacaksın. Sen de böyle bir hayatı özlemişsin zaten sana da ilaç gibi gelecek. Tabii durum böyle olunca kıskanç bakışları da üzerinize çekeceksiniz.  Kendisi, özgüveni çok yüksek bir insan olacak, kendisine de sana da sonuna kadar güvendiğinden hiç kimse ve hiçbir şey sumrunuzda olmayacak. İlişkinizin sonuna kadar keyfini çıkarabileceksiniz.

Senin sevgilin son derece sakin bir insan olacak!

Sen çok yorulmuşsun. Yeni sevgilinin yanında ciddi anlamda dinlenecek huzur bulacaksın. Sakin ve dingin tavırlarıyla seni her zaman rahatlaşacak, günlük yaşamın karmaşasından kaçacağın bir durak olacak. Hiç bir şeyi düşünmeden, hesaplar yapmana gerek olmadan gelişine yaşayacaksın. Son derece uyumlu bir insan olduğundan, senin isteklerine karşı sorun da çıkarmayacak. Birbirinizin fikirlerini dinleyecek, her zaman en sorunsuz şekilde orta yolu bulacaksınız. Engin Günaydın'ın yaptığı 'ilişki de insanlar birbirinin tatili olmalıdır' tanımının vücut bulmuş hali olacaksınız. Her anının ayrı bir stres olduğu şu hayatta, tüm sıkıntılarınızı ve streslerinizi sadece birbirinizin yanında olarak atacaksınız. Gözlerden uzak tatlı bir hayat yaşayacaksınız. Ne diyelim, hep mutlu olun. 🌸

Senin sevgilin son derece 'maceracı' bir insan olacak!

srv.onedio.com

Sen hayatının sıradanlığından, durgunluğundan, tek düzeliğinden sıkılmışsın. Yeni sevgilin seni bu durgunluktan kurtaracak. Onunla her gün yepyeni bir hayat yaşayacaksın. Ne zaman ne yapacağı belli olmayan, asla yerinde duramayan biri olacak. Bazen bu enerji seni yoracak ama zamanla alışacaksın. Daha önce asla yapmam dediğin şeylerin bir çoğu en büyük hobin olacak. Hatta bazen ben daha önce yaşamıyormuşum dediğin olacak. Sen planlı ve programlı yaşamaya alışmışsın, çünkü yaşam şartları bunu gerektirmiş ama yeni sevgiline en uzak olan şey planlar olacak. Bu bazen senin hayatını zora sokacak ama sen olumlu taraflarına odaklanabilirsen bu yeni hayatın tadını sonuna kadar çıkarabilirsin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
174
95
45
36
21
13
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Orhan Ulusoy

Senin yeni sevgilin bir yıldız gibi parlayan biri olacak! Parlamasa da olur, yeter ki bana sadık olsun.

Gizem Yenikler

Senin sevgilin son derece sakin bir insan olacak! Sen çok yorulmuşsun. Yeni sevgilinin yanında ciddi anlamda dinlenecek huzur bulacaksın. Sakin ve dingin ta... Devamını Gör

Yeşim Denli

Çok ossuruyordu. Kokmasa da çok rahatsız oluyordum :)