Görüş Bildir
Haberler
Eski Sevgilin Sana Geri Dönecek mi?

etiket Eski Sevgilin Sana Geri Dönecek mi?

koleksiyoner
30.09.2019 - 21:00

Bakalım eski sevgilin sana geri dönecek mi? Bu testi çöz ve cevabı öğren :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçerek başla bakalım.

2. Yaşını da öğrenelim.

3. İlişkiniz ne kadar sürmüştü?

4. Ayrılığınızda en etkili olan sebep hangisiydi?

5. İnsanlar senin kapını genelde ne zaman çalar?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Uzatmaları saymazsak ayrılığınızın üzerinden ne kadar zaman geçti?

7. Onun arkadaşlarıyla hala görüşüyor musun?

8. Üzerinizde bir uyarı etiketi olsaydı bunlardan hangisi yazardı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Eski sevgilin sana geri dönecek!

Her ne kadar ayrılmış olsanız bile geriye dönüp baktığınızda çok güzel anılar biriktirmişsiniz. Kavgalı olsanız bile zor zamanlarınızda birbirinize destek olmayı bilmişsiniz. Birlikteyken gayet eğlenebiliyor ve çılgınlıklar yapabiliyormuşsunuz. Galiba tahammülünüz azalmış ve biraz da sizi yıpratmış olmalı. Her ne yaptıysanız şu an ayrı olduğunuza göre bir şeyleri halledememişsiniz. Ama bu tekrar denenmemesi gerektiği anlamına gelmiyor. Eski sevgilin ilişkinize  bir şans daha vermek  isteyecek. Bunu zaman gösterecek bakalım neler olacak  :)

Eski sevgilinin kafası oldukça karışık!

Siz çok güzel anılar biriktirmişsiniz. Eğlenmeyi, gülmeyi bilen bir haliniz varmış. Fakat anın değerini bilememişsiniz. Birlikte olduğunuz zamanların kıymetini bilemeyip tartıştığınız için yıpranmış olabilirsiniz. Eski sevgilinin bazı korkuları olduğu kesin. Bu korkuları aşıp sana gelmesi nasıl olur belli değil. Ama unutma ki başı sıkıştığında çalacağı bir kapıda senin kapın olabilir. Çünkü zor zamanlarında onun yanında olacağını gayet iyi biliyor. Sadece bazı kalıplardan çıkması gerek. Bir de ne istediğini tam olarak bilmesi. Bakalım neler gösterecek zaman :)

Eski sevgilin sana geri dönmeyecek gibi görünüyor!

Eski sevgilin sadece güzel anılardan ve birlikte güldüğünüz, ağladığınız zamanlardan ibaret. Aradan geçen zaman ya onu çok korkutuyor ya da cidden ümitsizlik içerisinde. Sizden bir şey olacağı konusunda oldukça umutsuz olmalı. Çünkü zor zamanında sana gelirse ona tüm kapılarını açacağını bilse bile gelmekten çekiniyor olmalı. Bu yüzden farklı yerlerde aşkı arıyor olabilir. . Bu testi, onu düşünerek çözdüğün kişi önemsiz biri olmamalı. Birbirinizi yıpratma durumuna gelmediyseniz eğer bir şansınız olabilir. Belki de senden bir adım bekliyordur. Olamaz mı? Bakalım zaman her şeye rağmen size neler gösterecek :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
540
241
156
105
75
67
57
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ceren Aslan

umut fakirin ekmeği 🤭

Sigurd

Lazım değil hiçbiri, gerek yok.

Pasif Kullanıcı

Birisine tekrar şans verilir ama ikinci kez hata yapıyorsa üçüncü kez de yapar hadi Allah'a emanet