Görüş Bildir
Haberler
Bize Bir Kombin Yap, Hangi Moda İkonu Olduğunu Söyleyelim!

etiket Bize Bir Kombin Yap, Hangi Moda İkonu Olduğunu Söyleyelim!

26.08.2023 - 14:12

Bize bir kombin yap, en sevdiğin kıyafetlerini seçerek tarzını yansıt; biz de sana hangi moda ikonu olduğunu söyleyelim... Hazır mısın? Hazırsan başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yaşını öğrenerek başlayalım!

2. Favori rengini seçer misin?

3. Aksesuarlara önem verir misin?

4. Peki yaz sezonunda açık renkler mi, yoksa koyu renkler mi tercihin?

5. Hangi tarz ayakkabılar favorin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Gözlük kullanıyor musun?

7. Bir de çanta seçmeni isteyelim senden...

8. Son olarak, en sevdiğin mevsim hangisi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Coco Chanel!

Coco Chanel!

Verdiğin cevaplara göre senin tarzının en yakın olduğu moda ikonu, Coco Chanel! Moda ikonluğu olayının zirvesi olan Chanel, modaya yön vermesi ve döneminin şıklık algısını değiştirmesi gibi özellikleriyle cesur, yaratıcı ve çok yetenekli bir stil ikonuydu. Klasik tarzıyla dikkat çeken Chanel, senin giyim tarzına yakın olduğu söylenebilecek bir tarza sahipti!

Barbie!

Barbie!

Verdiğin cevaplara göre senin tarzının en yakın olduğu moda ikonu, Barbie! Hepimizin aşina olduğu meşhur oyuncak bebek, kendine has ve kendini sürekli güncelleyen bir moda anlayışına sahip olmasıyla dikkat çekiyor... Sen de belli sınırlar dahilinde kendini sık sık güncelleyen bir şıklık anlayışına sahipsin!

Grace Kelly!

Grace Kelly!

Verdiğin cevaplara göre senin tarzının en yakın olduğu moda ikonu, Grace Kelly! Gerçek bir prenses olan Grace Kelly (oyunculuk kariyerini Monaco Prensi ile evlendikten sonra bırakmıştı), sade ve klasik tarzıyla dikkat çeken bir moda ikonu. Tarz olarak da senin sadelik anlayışını çok iyi yansıtıyor!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
50
31
31
12
11
8
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın