Görüş Bildir
Haberler
Bize Bir Kahvaltı Masası Hazırla Sana Kim Olduğunu Söyleyelim!

Bize Bir Kahvaltı Masası Hazırla Sana Kim Olduğunu Söyleyelim!

Kahvaltı günün en önemli öğünlerinden biri. Uzmanlar kahvaltı öğününü asla atlamamamız gerektiğini söylüyorlar. 

Ancak tabi herkesin kahvaltılık anlayışı da bir değil. 

Şimdi gel birlikte senin kahvaltı tarzına göre nasıl biri olduğunu söyleyelim!

Hadi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini seç.

2. Şimdi de yaşını seç.

3. İçecek olarak ne alırsın?

4. Yumurtanı nasıl alırsın?

5. Nasıl ekmek seversin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Salam, sucuk, sosis gibi yiyeceklerle aran nasıldır?

6. Salam, sucuk, sosis gibi yiyeceklerle aran nasıldır?

7. Kahvaltıda hamurişleriyle aran nasıldır peki?

7. Kahvaltıda hamurişleriyle aran nasıldır peki?

8. Son olarak aşağıdakilerden kahvaltıda tercih ettiklerini seçer misin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Rengarenk bir kahvaltı sofrası tam senlik!

Rengarenk bir kahvaltı sofrası tam senlik!

Sen tam zepzengin bir kahvaltı sofrası insanısın! Kahvaltı etmeye bayılırsın, sana kalsa tüm öğünlerde kahvaltı edebilirsin. Saatlerce sofra başında oturup kahvaltı etmek tam senin tarzın. Serpme kahvaltıcılardansın yanii. Kahvaltı ettiğinde mutlu oluyorsun, gün senin için iyi başlıyor. Renkli bir kişiliğin de var zaten, hayattan zevk almayı seven bir insansın. Çünkü hayatın bir sonu olduğunun farkında olduğun için sınırlı zamanını de en iyi şekilde değerlendirerek geçirirsin. Biri seni üzdüğü zaman konu gerçekten çok ciddi bir mesele değilse üzgünlüğün uzun sürmez çünkü kendine iyi gelmenin ve keyfini yerine getirmenin bir yolunu bulmuşsundur. Ne diyelim, keşke herkes senin gibi olsa be!

Sağlıklı bir kahvaltı tam senlik!

Sağlıklı bir kahvaltı tam senlik!

Sen dış görünüşüne dikkat eden, formda kalmak için uğraşan birisin ama bunu sadece güzel ya da formda gözükmek için değil; sağlıklı olmak için de yapmazsın. Hayatın bir gün son bulacağını bildiğin için kendine mümkün mertebe iyi bakıyorsun. Sağlıklı besleniyorsun, sporunu yapıyorsun. Ayrıca kendine böyle bakıyor olman da enerjini yükseltiyor. Bir şey ya da birileri canını sıktığında kendini yıpratmak yerine gidip on bin adım yürüyüp geliyorsun mesela. Böyle yapınca da hem keyfin yerine geliyor hem de sağlıklı yaşam ritüellerine aksatmadan devam edebiliyorsun. Bütün arkadaşların da senin bu enerjine hayran kalıyor, onları da motive ediyor senin bu halin. Ne diyelim keşke herkesin senin gibi arkadaşı olsa!

Bir kahve bir hamurişi yeter sana!

Bir kahve bir hamurişi yeter sana!

Sen biraz 'kahvaltıyı yapmadan geçmeyeyim ama çok teferruatlı bir şeye de gerek yok' diyenlerdensin. Hamurişi herhangi bir şeyle beraber yanında bir kupa çay ya da kahve oldu mu sana yetiyor. Mesela yurtdışına gittiğinde de bir kruvasan kahve yeterli oluyor senin kahvaltı öğünün için. Ancak bu alışkanlığın sana biraz kilo da aldırıyor bu yüzden şikayet ediyorsun. Ama bazı insanlar da hamurişi, karbonhidrat yemeye bayılır naparsın. Sen seyahat etmeyi de çok seversin mesela, böyle bir kahvaltı etmek senin kolayına geliyor seyahat ederken. Gittiğin yerde bir kafeye girdiğinde kahvaltını edip çıkabiliyorsun ya da yanında da taşıyabiliyorsun. Bize soracak olursan evet seyahatte kolaylık sağlaması açısından iyi ama biraz farklı şeyler denesen hiç de fena olmaz gibi :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
71
45
27
18
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın