Görüş Bildir
Haberler
Bize Bir İftar Sofrası Hazırla Bayramda Kaç Kilo Alacağını Söyleyelim!

Bize Bir İftar Sofrası Hazırla Bayramda Kaç Kilo Alacağını Söyleyelim!

Penny
04.04.2022 - 15:32

Ramazan geldi. Ardından da bir bayram tatili var. Ramazanda bazıları ciddi anlamda kilo verirken bazıları ise düzeni bozulduğu için kilo alıyor. Peki sen bu bayram tatiline kilo almış olarak mı gireceksin kilo vermiş olarak mı? Bize bir iftar sofrası hazırla, cevabını verelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle orucunu ne ile açarsın?

2. Yemeğe çorba ile başlamak önemli. Hangi çorbayı tercih edersin?

3. Gelelim ana yemeğe. Hangisini istersin?

4. Masada hangisi mutlaka olsun?

5. Tatlısız olmaz. Peki senin tercihin hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki tüm bunların üzerine hangisini içeceksin?

7. Son olarak sence Ramazan pidesi susamlı mı olur susamsız mı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen 10 kilo alacaksın!

Sen 10 kilo alacaksın!

Seçtiğin yemeklere göre sen bu Ramazan'da 10 kilo alacaksın. Sen acıkınca gözü hiçbir şey görmeyenlerdensin. Bu yüzden her seferinde dikkat edeceğim desen de kontrolünü kolaylıkla kaybedebiliyorsun. Bu sağlığın için ciddi sorunlara sebep olabilir. Bu yüzden sadece seçtiğin yemeklere dikkat ederek ve yediklerin arasında molalar vererek bu süreci sağlığına zarar vermeden geçirebilirsin.

Sen 5 kilo alacaksın!

Sen 5 kilo alacaksın!

Seçtiğin yemeklere göre sen bu Ramazan'da 5 kilo alacaksın. Aslında bu tamamen seninle ilgili değil. Düzenin değiştiğinden vücudun buna adapte olmakta zorlanabilir. Bu yüzden 5 kilo alacaksın. Fakat eski düzenine döndüğünde bu kilolardan kurtulman çok zor olmayacak. Yine de biraz daha dikkat etmende fayda var.

Sen aynı kiloda kalacaksın!

Sen aynı kiloda kalacaksın!

Seçtiğin yemeklere göre sen bu Ramazan'da aynı kiloda kalacaksın. Sen genel olarak yemek konusunda oldukça kontrollüsün. Zaten çok kilo almayan bir yapın da var. Bu süreçte de normalde yediğinin dışına çıkmayacağından aynı kiloda kalacaksın.

Sen 5 kilo vereceksin!

Sen 5 kilo vereceksin!

Seçtiğin yemeklere göre sen bu Ramazan'da 5 kilo vereceksin. Düzenin değişecek ama sen kontrolünü kaybetmeyeceksin. Hatta normalden daha sağlıklı beslenerek bu süreci vücudun için en iyi şekilde geçireceksin. Hazır yaz da geliyorken bu durum çok işine yarayacak. Peki bir sırrın var mı? Yorumlarda bizimle paylaşabilirsin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
72
38
21
16
11
10
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın