Görüş Bildir
Haberler
Bize Akşam Yemeği Hazırla, En Büyük Korkunu Söyleyelim!

etiket Bize Akşam Yemeği Hazırla, En Büyük Korkunu Söyleyelim!

oinkal
10.04.2018 - 20:09

Süren başladı!!! Mutfaktan, sofra tasarımına kadar bize bir akşam yemeği hazırla. Sana en büyük korkunu söyleyelim! 😱😱😱

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk önce yaşını öğrenelim...

2. Akşam yemeğini kaç kişi için düzenlersin?

3. Çorba olarak hangi çorbayı tercih edersin?

4. Ana yemeğini hangi gıda ürününden yaparsın?

5. Ana yemeği yanında servis edeceğin bir yemek seç...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yemek masanda hangi renk hakim olsun istersin?

7. Hangi pişirme tekniğini daha çok kullanırdın?

8. Ana yemekte tuzu unuttun diyelim, masada bunu dile getirir miydin?

9. Peki, tatlı olarak ne yaparsın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Yalnızlık!

Yalnızlık!

Senin için hayatın renklerini, tadını, bilhassa kendisini “tek” yaşamanın bir anlamı yok. Yalnız olmak, birine ait olmamak veya birine sahip olmamak dünyada en korktuğun şeylerden biri. Sevilmeyi aynı zamanda sevmeyi seviyorsun ve korkunda burada başlıyor. Dünyanın en güzel duygularından biri olan sevme eylemini gerçekleştirirken kafanda ya kimse beni sevmezse sorunu baş gösteriyor. Belki de sorunlar sana fazla geliyor, içine attığın her bir dert derini gerim gerim gerip, seni patlatacak bir bomba gibi kalbinin tam ortasında duruyor. Düşünüyorsun, düşünmeye devam ediyorsun. Ama aklında hep bir soru var “ya yalnız kalırsam?”, “ya sevdiklerim yanımdan yitip giderse?”. Üzme kendini güzel insan, korkma, sen bu güzel düşüncelerinle ne yalnız kalırsın ne de sevgisiz… Seviyoruz seni!

Başarısızlık!

Başarısızlık!

Hayat bir maratonsa sen her daim önde olacak kişisin, belki

bazıları için fazla hırslısın. Fakat, iyi biliyorsun ki; hayatta başarısızlıklara yer yok. Belki de ailen ya da iş ortamında yaşadıkların senin bu korkunu yükseltti, yükseltiyor. “Başarısız” senin için bir hakaret olduğu gibi başarısızlık da en büyük korkun. Çalışmadığın bir sınava girdiğini ya da hazırlaman gereken projenin bitim saatinin çok yaklaştığını, kaçırmaman gereken bir müşteriyi kaçırdığını.... Bunları okurken bile gerildin değil mi? Yarın, ne olacak, başarabilecek misin? Bizce başarırsın, tek yapman gereken başarısızlığın bir tanımdan ibaret olduğunu unutmamak. Sen yaparsın aslansın, kaplasın!

Ölüm!

Ölüm!

Hayat, yaşaması keyifli, her dakikası çok değerli bir şey. “Şeyden” öte anlamlandıramadığın kadar da ilginç... Deneyimlemek, hayatı sevdiklerinle, sevdiğin şeyleri yaparken yaşamak seni mutlu ediyor ve mutlu oldukça yaşamın ne kadar değerli olduğunu fark ediyorsun. Ölmek seni korkutuyor değil mi? Bilinmeyen, daha önce deneyimlenemeyen bir şey. Tamamen yokluk, sevgiden, sevilmekten, var olmaktan bile yoksun olabileceğin bir boşluk.... Seni korkutuyor. Ölüm, herkesi korkutuyor. Korkmakta haklısın galiba.

Reddedilmek!

Reddedilmek!

Sorduğun sorunun karşılığında negatif bir şey duymak seni ölesiye korkutuyor. Hayır, aşağılayıcı olduğu kadar aynı zamanda korkutucu da bir cevap. İlişkiler, iş hayatı her nerede olursa olsun reddedilmek seni korkutuyor. Aşağılayıcı bir şey olduğunu düşünüyorsun ama yanlış. Güzelliğin, özelliğin sana has ve bunu anlamayanlar için yapacak bir şey yok. Seni reddedenlerin yolu... yol değil, takma kafana!

Yanlış Anlaşılmak!

Yanlış Anlaşılmak!

Söylediklerinin ve yaptıklarının insanlar tarafından anlaşılmaması, daha da kötüsü yanlış anlaşılması seni çok korkutuyor. Bazen yapacağın şeyleri ertelemenin sebebi bile yanlış anlaşılmamak için olabilir. Çocukken söylediğin veya yaptığın eylemlerin ailen veya sosyal çevren tarafından yanlış anlaşılması seni derinden yaralamış olabilir. Peki, gerçekten yanlış mı anlaşılıyorsun? Anlaşılıyorsan da bu senin düşüncen veya davranışlarında bir hata olduğu anlamına mı geliyor? Tabii ki hayır,  düşüncelerin, karakterin ve dışa vurumun seni sen yapan özellikler, yanlış anlaşılmaktan korkmana gerek yok, sen yanlış

anlaşılsa bile durumu toparlayacak, savunduğu düşünceleri karşı tarafa empoze

edecek güçte birisin. Rahat ol.....

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
817
316
163
139
72
68
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?