Görüş Bildir
Haberler
Bize Aileni Anlat, Size En Uygun Evi Söyleyelim!

etiket Bize Aileni Anlat, Size En Uygun Evi Söyleyelim!

Ecivicivokke
18.03.2023 - 17:04

Bize aileni anlat size en uygun evi söyleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sence aile ne anlama geliyor?

1. Sence aile ne anlama geliyor?

2. Peki ya senin aileni tek kelimeyle tanımlayacak olsan bu hangi kelime olurdu?

3. Ailece vakit geçirmekten hoşlanıyor musunuz?

4. Akşam yemeklerini mutlaka hep birlikte mi yersiniz?

5. Birlikte yaptığınız farklı aktiviteler var mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kaç kişilik bir ailesiniz?

7. Bir evcil hayvanınız var mı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Bu ev!

Bu ev!

Senin ailenle yaşaman gereken ev tam olarak bu! Her dakika keyif alabileceğiniz, yazları havuzun tadını çıkarabileceğiniz, havuz başında derin sohbetler edebileceğiniz bu ev tam size göre! Yaşam standartlarınızı güzelleştirecek ve hayattan daha fazla keyif alacağınız bir evde yaşamak sizi çok heyecanlandıracak!

Bu ev!

Bu ev!

Yeşilliğin tadını çıkarabileceğiniz, kendinizi şu anda olduğunuzdan çok daha huzurlu hissedeceğiniz bu ev tam size göre! Hayvanlarla bir arada olabileceğiniz ve doğayla iç içe huzurla yaşayabileceğiniz bu ortamda unutulmaz anılar yaşayabilirsiniz. Ailece yaptığınız etkinlikler değişecek, bahçede keyifli sohbetler edecek, misafirler ağırlayarak ailenizi genişleteceksiniz!

Bu ev!

Bu ev!

Eşsiz deniz manzarasıyla ailenle birlikte yaşamaktan her saniye keyif almanızı sağlayacak bu ev tam size göre! Gözünüzü açıp camdan baktığınızda denizin verdiği o tatlı esinti, benzersiz doğa manzarası size yaşadığınızı hissettirecek. Tüm yemeklerinizi manzara eşliğinde yiyebilecek, keyifli sohbetlerinizi manzarayı izleyerek yapabileceksiniz. Bu evde yaşamak insanın ömrünü uzatır değil mi?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
11
8
4
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Eşsiz deniz manzarasıyla ailenle birlikte yaşamaktan her saniye keyif almanızı sağlayacak bu ev tam size göre! Gözünüzü açıp camdan baktığınızda denizin verd... Devamını Gör