Görüş Bildir
Haberler
Bitirim Sohbetlerinin Tek Bir Filme Sığmış Hali Kolpaçino'dan 17 Replik

Bitirim Sohbetlerinin Tek Bir Filme Sığmış Hali Kolpaçino'dan 17 Replik

tezcan
18.06.2016 - 21:16

Bitirim muhabbetine bayılanlar için son zamanların en komik diyaloglarını barındıran Kolpaçino replikleriyle karşınızdayız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

Bilardoda pike çekmek her babayiğidin harcı değildir Tayfun kardeş. Pikeyi çekeceksin ama çuhayı delmeyeceksin. Çuhayı delersen mekan sahibi seni bir daha oraya sokmaz. Neden? Çünkü adamın malına zarar verirsin. Adamın malına zarar verirsen huysuzlanır aga. Tayfun, geçen gün arkadaşlar sayım yapmışlar., bir kutu kekle bir kutu mantar eksik çıkmış. Sen benim malımı mı çalıyorsun lan?

#2

-Eksilen mallarla birlikte sana 50 bin dolar ceza kestim. Saatli maarif takvimiyle de 10 gün mühlet. Bu mühlet zarfında ya malları yerine koyarsın ya da bu dut ağacından ıstakayı senin avradı mahir bölgene sokarım. Ne diyorsun?

-Siz bilirsiniz abi?

-Ben ne bilecem oğlum, büzzüğün bilir.

#3

-Bu saatten sonra ensemizde ayna mı taşıyalım, kelle koltukta mı gezelim abi? Ben 15 senedir Ateş abinin yanındayım. Malı getir malı götür, bir yanlışımız var mı, yok. 15 senede değişmeyen bir şey var mı abi sen söyle?

-Var, Ümit Besen. Değiştirin ulan şu kasedi.

#4

-Sen paraları karılarla ye, ama Sabri abinin kuşunu düşünme. Telefon açarız; işim var. Haber göndeririz; işim var. Ulan işin var sa vergi levhan nerede a ibine!

-Ohooo ben neredeyim, sen neredesin be abi. Ben tayfun'un boğazının derdindeyim, sen Sabri'nin viyadüğündesin. Ayrıyetten ben açık söylüyorum; karılara ne zaman seni söylesem tribe giriyorlar, inme iniyor.

-Tribe giriyorlar, inme iniyor öyle mi? Eyvallah Tayfun efendi eyvallah. Bana bak, bu gece benden bir şey istersen seni fena bozarım bak!

#5

-Sabri abi, noldu yüzüne ya, kızardın terliyorsun?

-Antibiyotik alıyorum ya, ondandır.

-Abi ayıp ya, gene karıları kesiyorsun demi?

-Özgürcüm lavabo ne tarafta?

İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

-Özgür bey, siz de yukarı çıksanız da ev sahibi olarak misafirlere bir hoşgeldin deseniz?

-Olur olur gideriz. Tayfun, bak bu Sabri abin bugünün ödemesini yapmadı kardeşi, söyle ona parayı getirsin. Bir de benle böyle emrivaki falan konuşmasın, ağzına s.çarım onun, ağzına s.çarım! Hem evimi veriyorum, hem fırça yiyorum.

#7

-Ekrem abi, iki zara 100 bin verdik. 5 dakika daha oyna, zardan düşelim. 

-Ne zaman kalkacağımı sana mı soracam aslanım?

-İyi abi, niye sert yapıyorsun? Tamam kalkalım da ayıp oluyor ya.

-Herkes kendi parasıyla oynuyor. Hayırdır, senin bir sıkıntın mı var?

-Hayırdır ne Ekrem abi, iki zara 100 bin verdim. Her seferinde ayrı şeyi yapıyorsun Ekrem abi. Bizi mi koparıyorsun anlamadım ki.

-Kim kimi kopartıyor, kendi payının a... koyayım!

#8

-Abi iyi misin?

-Abine sokayım!  Hep senin yüzünden geldi bunlar başımıza. 

-Abi ben nereden bileyim heriflerin birbirini vuracağını?

-Ulan senin kadar insanı yoran adam görmedim ha. Sırası mıydı lan kumarın? Hem ne güzel umreye gidecektim. Densiz şerefsiz. 

-Sabri abi doğru söylüyor Tayfun. Hep senin başının altından çıktı kardeşim.

-Beyler Ekrem'in kardeşi geçen ay hapisten çıktı. Bu, şu demektir; odadaki herkes bu saatten sonra ölüdür. Başımıza büyük bir ihale aldık.

#9

-Sırrı arıyor abi. Sırrı kim ya?

-Götümüze 18'lik inşaat çivisini çaktığı zaman anlarsın kim olduğunu.

#10

-Abiler arkadaş iptal, conta yaktı.

-Mutfaktan kek aldıydı, kek bozuk olmasın gardaş?

-Hamurun bayatı da delikanlının aklını alır aklını.

İçeriğin Devamı Aşağıda

#11

-Sen güzel bir kardeşe benziyorsun. Benim yaşım 50. Bak götüme, bak bak iyi bak. Donum görünüyor, donum olmazsa bizzat götümün kendisi görünecek. Kız arkadaşının arabası pislenmesin diye bu galoşları giydirdin, yolda şıkır şıkır yürüyoruz. Biz ağzımızı açıp şikayet etmiyoruz da sen mi şikayet ediyorsun? Benimle bir daha sakın polemiğe girme.

#12

-Ruhlar aleminden Ferruh. hadi gel seni bekliyoruz.

-Gençler hayırlı akşamlar. Gece gece rahatsız etmek istemezdim, kapının anahtarını üstünde unutmuşsunuz acil bir giriş yaptım kusura bakmayın. Varsa ücreti mukabilinde birkaç sigara rica edecektim.

#13

-Sabri abi öyle bir tarikata denk geldim ki içeride işemeli sıçmalı ayin vardı. Böyle yuvarlak yapmışlar, ha bire işiyorlar sıçıyorlar. Kendimi zor kurtardım. 

-Adam doğru söylüyor Sabri bey. Yeni trend, sado mazo diyorlar bunlara.

-Emrullah abi benim bir arkadaşım var, tencere imalatçısı, aynı yaştayız. Lavuk buradan atlıyor uçağa, Tayland'a gidiyor, karıyı üzerine işetiyor yıkanmadan geri geliyor. 

-Sabri abi bunlar kedi kesip yiyor, kedi!

-Edepsiz şerefsizler.

#14

-Sabri bey, siz beni böyle bir garip gördünüz küpeli filan da biz Fikirtepe çocuğuyuz...

-Sen ne ayaksın lan? Sen nasıl bir delikanlısın? 50 yaşındaki bir adamla nasıl konuşuyorsun? Ağzına balgam atarım! Kabadayılık yok burada, kabadayılık yok!

#15

-Hayatım kusura bakma ya, trafikteydim kızım, trip yapma. İyi küs. Muhattap olmuyorum, ben içeri arkadaşlarımın yanına gidiyorum. Sana da süre.

İçeriğin Devamı Aşağıda

#16

-Ya 110'a bana geldi zaten ya. Olum iki tane var bu piyasada bu arabadan. Lan ben sana güzellik yapmaz mıyım gerizekalı? Sö diyorum, tamam 115'e bitsin ya.

-Allah aşkına sen kendini deli gibi yaptın. Şapalağı bir koyacam alnını dağıtacam!

#17

-Siz rahatsız mısınız? Kendinizi bana öldürtmek mi istiyorsunuz? Siz beni imtihan mı ediyorsunuz? Yoksa sizi bana düşmanlarım mı yolladı?

-Sırrı abi siz kulağıma vurdunuz ya, ben artık hiçbir şey işitmiyorum. Zaten en son hatırladığım şey galiba ben umreye gidecektim. 

-Benim de kulağımda tüp var, ben pek net duyamam efendim.

-ya ben hayatımda bu kadar yavşağı bir arada görmedim.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
310
98
64
58
13
9
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın