Görüş Bildir
Haberler
Bisiklet Tamircisine Erdoğan'a Hakaretten Gözaltı

Bisiklet Tamircisine Erdoğan'a Hakaretten Gözaltı

Onedio Medya
21.09.2015 - 18:03
İçeriğin Devamı Aşağıda

Samsun'da 37 yaşındaki bisiklet tamircisi Mustafa Y., yolda yürürken Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle gözaltına alındı. Mustafa Y'yi çevredeki vatandaşların ihbar ettiği bildirildi. Tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edilen Mustafa Y. adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Bisiklet tamircisi 37 yaşındaki Mustafa Y., Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'a hakaret ettiği iddiasıyla polis tarafından gözaltına alındı. Şüpheli adliyeye çıkışı sırasında, 'Şehitlerimiz için gözaltına alındım. Söz konusu vatansa gerisi teferruat' dedi. Tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edilen Mustafa Y. adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Olay, dün Samsun'un Kadıköy Mahallesi Gebi Caddesi'nde meydana geldi. DHA muhabiri Hakan Çelikbaş'ın aktardığına göre, Mustafa Y., cadde üzerinde yürürken bağırarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret etti.

Çevredeki vatandaşlar polisi arayıp şüpheliyi ihbar etti. İhbar üzerine olay yerine giden İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şubesi'ne bağlı ekipler Mustafa Y.'yi 'Devlet büyüklerine hakaret' suçundan gözaltına aldı.

Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusu tamamlanan Mustafa Y. bugün adliyeye sevk edildi.

Şüpheli adliyeye götürülüşü sırasında basın mensuplarına, 'Teröre sövdüğüm için bu oldu. Şehitlerimiz için gözaltına alındım. Söz konusu vatansa gerisi teferruat. Olay bu. Başka bir şey yok' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0