Görüş Bildir
Haberler
Birçok Sürprizi Beraberinde Getiren 8 Aralık İkizler Burcu Dolunayı Burçları Nasıl Etkileyecek?

Birçok Sürprizi Beraberinde Getiren 8 Aralık İkizler Burcu Dolunayı Burçları Nasıl Etkileyecek?

Entel Feridun
07.12.2022 - 11:09 Son Güncelleme: 08.12.2022 - 10:05

8 Aralık Perşembe günü, İstanbul saatine göre 07:08'de bir dolunay meydana gelecek. Yılın son dolunayı olacak bu dolunay İkizler burcunun 16 derecesinde gerçekleşecek. Hava elementinde ve değişken bir burçta gerçekleşecek olan bu dolunayda bizleri ne gibi etkiler bekliyor, gelin birlikte bakalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

16 derece İkizler burcunda gerçekleşiyor.

16 derece İkizler burcunda gerçekleşiyor.

8 Aralık dolunayı İkizler-Yay aksında gerçekleşecek. İkizler burcunun temel özelliklerinden biri olan iletişim gündemimizde olacak. Hele ki Mars'ın İkizler burcunda retro yaptığını da düşünürsek. Her türlü kontaklarımız, iş birlikleri, aile ve arkadaşlık ilişkisinde iletişim baş rolde olacaktır. Sözlerimizle kaderi nasıl değiştirebildiğimizi fark edebiliriz.

Dolunay anında Güneş 1'inci evde ve yükselen Yay burcunda olacak.

Dolunay anında Güneş 1'inci evde ve yükselen Yay burcunda olacak.

Bu yerleşim ile yeni sürpriz ve güzel gelişmelere açık bir sürece girdiğimizi anlıyoruz. Her ne işe elimizi atarsak şansın yanımızda olacağı bu dolunay, her ne kadar iletişim konusunda temkinli davranmak gerektiğini vurgulasa da harekete geçmek konusunda adeta cesaretlendiriyor. Para kazanmak ya da aşkınızı itiraf etmek için doğru zamanı bekleyenler bu günleri değerlendirebilirler.

Dolunay gerçekleştiği sırada Ay ve Mars kavuşum alacak.

Dolunay gerçekleştiği sırada Ay ve Mars kavuşum alacak.

Bu yerleşim Batı astrolojisinde kaosu simgelese de Ay ve Mars'ın birlikte hareket ettiği senaryoda duygularınız için harekete geçmek söz konusu olabilir. Bu durum nerden baksanız bir iç ferahlamasına yardımcı olur. Kendiniz için bir şeyler yapmak, sonunda kararlı bir duruş sergilemek ve aşktan yana belirsizliklerin yok olduğu günler olabilir.

Merkür, Güneş ve Venüs 1'inci evde 💫

Merkür, Güneş ve Venüs 1'inci evde 💫

Bu üç gezegeninde aynı evde sıralanması sanılanın aksine kariyerde ve ilişkiler konusunda şansı simgeler. İş konusunda ya da yurt dışı/yurt içi taşınmalar ve yerleşmeler ile ilgili bir tamamlanma söz konusu olabilir. Artık hayatınızda bir şeyi bitirip yenisine başlamaya hazır olmalısınız.

8 Aralık İkizler Burcu Dolunayı Burçlara Etkileri Neler Olacak?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç Burcu

Koç Burcu

Dolunay üçüncü eviniz olan kardeşler, yakın çevre ve iletişim evinizde gerçekleşecek. Sevgili Koç burçları bu dönem yakın çevrenizle münakaşa etmemeye ve seslerin yükseldiği büyük tartışmalara girmemeye özen göstermelisiniz. Sanki kendi alanınıza müdahale ediliyor ve özgürlüğünüz kısıtlanıyor gibi hissedebilirsiniz. Diğer yandan elektronik aletlerin, özellikle kişisel kullandığını telefon ve bilgisayar gibi cihazların, dijital ve fiziksel olarak güvenliğine özen gösterin.

Boğa Burcu

Boğa Burcu

Boğa burçları dolunay ikinci evinizde, yani para evinizde gerçekleşecek. Bu dönem masrafların arttığı ve uzun zamandır almak istediğiniz şeyleri aldığınız bir dönem olabilir. Ancak diğer yandan hesabınızı bilmeniz ve harcama yaparken hazırlıklı olmanız konusunda gökyüzü sizi uyarıyor. Diğer yandan beklenmedik masraflara ve unutulmuş bir borcun çıkmasına da hazır olun.

İkizler Burcu

İkizler Burcu

Bu dolunay tamamen seninle ilgili sevgili İkizler, şovun yıldızı sizsiniz ve herkes söyleyeceklerinizi duymak için sizi izliyor olacak. Bu dolunay benliğinizin evine ışık tuttuğu için, kendi yansımanıza derinlemesine bakmanızı ve dönüşmekte olduğunuz kişiyi görmenizi teşvik edecek. Bu dolunayın size büyüdüğünüz tüm zorlukları ve anıları göstermesine izin verin. Dolunay her zaman bir değişim ve tamamlanma anı olduğu için hayatınızda doruk noktasına ulaşan bir anın ortaya çıkmasına hazırlanın. İçinizde tuttuğunuzu fark etmediğiniz öfke ve kırgınlıkları serbest bırakıyor olabilirsiniz. Kızgın olduğunuz için kendinizi cezalandırmayın.

Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

Rüyalarınız karmaşık ve zihniniz devamlı çalışıyor olabilir. Uyku düzeniniz bozulabilir ve bilinçaltınızda birikenler gün yüzüne çıkıyor olabilir. Tüm bunları sizi manevi anlamda bir sonuç almaya götürecek. Artık duygusal anlamda bir kişi ile ya da bir yer ile bağınızı kopartacaksınız. Bu dönem gizli düşmanlıklara açıksınız. İş yerinden sorun yaşadığınız birisi varsa bu konu netlik kazanabilir.

Aslan Burcu

Aslan Burcu

Sosyal hayatınızın hareketlendiği bu dönemde arkadaşlarınızla diyaloglarınıza dikkat etmelisiniz. Fark etmeden kalp kırabilirsiniz, alınganlık yapabilirsiniz ya da hiç beklemediğiniz tepkiler alabilirsiniz. Diğer yandan sizin için konuşarak ve içinizdekini dışa vurarak rahatladığını bir süreç olacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başak Burcu

Başak Burcu

Sevgili Başak burçları bu dolunay, neyi başarmak istediğinizi ve ne ile tanınmak istediğinizi düşünüyorsunuz. İkizler burcundaki dolunay, 10. evinizde, yani kariyer ve itibar evinizde gerçekleşecek. Bu nedenle sosyal konumunuza ışık tutuyor. Mesleki hedeflerinizi yeniden düşünüyor ve bir şeylerin yolunda gitmediğini fark ediyor olabilirsiniz. Rotasından sapan bir gemiyi döndürmek asla kolay değildir, ancak yanlış yönde devam etmekten daha iyidir. Özellikle şimdi başlarsanız, kariyerinizde inanılmaz bir şeyler yapmak için çok fazla potansiyeliniz olabilir.

Terazi Burcu

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler umut ettikleriniz gerçek oluyor. Hayallerinize çok yakın ancak çok da uzaksınız. Bazı fedakarlıklar etmeniz gerekebilir ancak ne yapmak istediğinize karar verdiğiniz sürece bu hiç de zor olmayacak. Hareket geçtiğiniz an verim alabileceksiniz. Beklemeyin ya da zihin çalıştırmayın. Her ne istiyorsanız gidip alabilirsiniz. Yurt dışı, medya ve yayın ile ilgili konularda aksiyon alabilirsiniz. Elektronik ortamda güvenliğinize dikkat edin.

Akrep Burcu

Akrep Burcu

Akrep burçları bu dolunay dönemi bütçenizi zorlayacak harcamalardan uzak durun. Dolunay 8'inci evde yani kendi evinizde gerçekleşecek, bir de üstüne yönetici gezegeniniz Mars retro pozisyonda olacak. Hali hazırda yaptığınız yatırımlar sizi biraz üzebilir ancak 2023'ü beklemelisiniz. Paranızı hazır tutun ve gelir gider dengenizi iyi hesaplayın. Hazırlıksız hiçbir yatırım ya da harcama yapmamanız konusunda gökyüzü sizi uyarıyor. Biraz sıkışık bir dönem geçebilir.

Yay Burcu

Yay Burcu

Güneş sizin burcunuzda ve bu da size kendinize güvenmenizi, daha iyi bir insan olmaya inanmanızı hatırlatıyor. Ancak İkizler burcundaki dolunay dikkatinizi bire bir ilişkilerinize çekecek. Düşmanlar, eşler ve iş ortaklarından oluşan yedinci evinizde yer alan bu dolunay, sizi ilişki dinamikleriniz söz konusu olduğunda neyin işe yarayıp neyin yaramadığını fark etmeye zorluyor. Bir ilişkinin temeli zayıf ve güvenilmez ise bu dolunay bardağı taşıran son damla olabilir. Bununla birlikte, siz veya eşiniz sorumluluk almaya ya da ortada buluşmaya istekliyseniz, bu dolunay ilişkinizin gerçekte ne kadar güçlü olduğunu anlamanızı sağlayacaktır.

Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

6'ıncı evinizdeki dolunay sağlık konusunda sizi biraz zorlayabilir. Bu aralar rutin kontrollerinizi aksatmayın ve sağlığınıza özen gösterin. Diğer yandan varsa evcil hayvanınızın sağlık sorunları nüksedebilir. Onunla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Bu sağlık durumları harcamalara neden olsa da haberler iyi olacak çünkü dolunay günlük rutinlerinizdeki disiplin ile ödül alacağınızı gösteriyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kova Burcu

Kova Burcu

Arkadaşlıklarınız ve sosyal hayatınız mercek altında sevgili Kovalar. Bu dönem çevreniz değişebilir, yani bir arkadaş edinebilirsiniz ya da işiniz dolayısıyla yepyeni bir arkadaş çevresinde yer alabilirsiniz. Bu değişiklik size iyi gelecek ancak kendinizi doğru ifade etmeye dikkat edin. İletişim yönünden krizler peşinizi bırakmıyor. Geride bıraktığınız kişiler ve eski ilişkilerden haberler gelebilir.

Balık Burcu

Balık Burcu

Kariyerinizde yükselmek ve başarıya doğru daha da ileriye gitmek için çok çalışıyorsunuz. Ancak özellikle işkolik kisvesi altında kişisel hayatınızdaki sorunlardan kaçınıyorsanız, dikkat edin. Çünkü bu dolunay sizi ilişkiler konusunda biraz sarsabilir. Dördüncü evinizde gerçekleşecek olan dolunay aile ve yuva alanınızda hiçbir kontrolünüzün olmadığını düşündürebilir. Ve evdeki baskı nedeniyle tıkanmış hissediyor olabilirsiniz. Ailenizle anlaşamıyorsanız, bu dolunay size bu konuda bir şeyler yapmaya başlamanıza neden olabilir.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hermione Granger

boşuna okuyup zaman kaybetmeyin hiç biri doğru değil. dolunayın sizdeki etkisini öğrenmeniz için dolunayın transit haritanızda hangi eve geldiğine ve o evin ... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Ne güzel yazmışsınız, astrolojiye ilgilisiniz galiba 😊 Bende direk burcum akrebi okudum, moralim bozuldu, direk maddi zorluk diyor 😄😄🤪🤪