Görüş Bildir
Haberler
Biraz Ondan Biraz Bundan: Erkeklerin Yatakta Hoşlanmadığı Durumlar, Cinsellik Hakkında Daha Önce Duymadıklarınız, Oral Seks Tüyoları

Biraz Ondan Biraz Bundan: Erkeklerin Yatakta Hoşlanmadığı Durumlar, Cinsellik Hakkında Daha Önce Duymadıklarınız, Oral Seks Tüyoları

mickeymouse
17.02.2020 - 17:36

Mickey'nin mükemmel önerilerine kulak verin! 😎

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Beylerin yatakta hoşlanmadığı zibilyon tane şey var, bunların hepsini burada sıralayamayız ne yazık ki ama belli başlı şeyler var ki bunları kesinlikle yatakta yapmamanızı tavsiye ediyoruz!

İlk sırayı tabii ki de 'orgazm taklidi yapma'ya ayırıyoruz! Erkekler geri zekalı değil arkadaşlar, eğer çok profesyonel bir oyuncu değilseniz; sizin gerçekten orgazm olup olmadığınızı anlayabilecek kapasiteye sahipler. Yani demem o ki gerçekten orgazm olmuyorsanız ve partneriniz sizi ve vücudunuzu yeterince tanımıyorsa bunu onunla açık açık konuşun. -Tabii orgazm olmamanızın altında birçok neden olabilir, aynı şekilde bunları da konuşmakta fayda var.- Çünkü orgazm taklidi yaptığınızı anladıklarında kendilerini 'yetersiz' ve 'aptal yerine konmuş' hissedebiliyorlar. Sizin onu mutlu ve tatmin etmek için sergilediğiniz bu mini oyunculuk, onlara kendilerini daha kötü hissettirebiliyor. Bence üzerinde düşünmekte yarar var...

2. Öylece put gibi durmak...

2. Öylece put gibi durmak...

Erkeklerin yatakta tahammül edemedikleri durumlardan biri de partnerlerinin seks esnasında öyleceee bir heykel misali durması. Erkekler yer yer baskın olmaktan ve seksi yönetmekten haz duyabilir ancak bu sizin onun karşısında hareketsiz durmanız gerektiği anlamına gelmez. Aslında bu yalnızca 'erkekler'e özgü bir durum değil; kim olsa seks sırasında karşısında sessiz ve haraketsiz durulmasından hoşlanmaz. O yüzden bu hareketi de rafa kaldırıyoruz...

3. Yine bir fake'lik... Gerçekçi olmayan, abartılı sesler çıkarılması...

Erkekler nasıl orgazm taklidinden nefret ediyorsa, gerçekçi olmayan abartılı inlemelerden de o derece nefret ediyor... Tabii ki ufak inlemeler, tatmin olmaya bağlı olarak çıkarılan sesler erkekleri daha da çok tahrik ediyor ve hoşlarına da gidiyor. Ancak bazen kendinizi role fazla kaptırdığınızda gerçekle bağdaşmayan tuhaf sesler çıkardığınızda işler değişiyor ne yazık ki... En iyisi mi siz her şeyi ayarında tutun, öyle abartılı inlemelere falan da hiç girmeyin.

4. Hoşuna gittiğinden emin olmadan meme uçlarıyla oynamak ya da yalamak...

Bazı erkekler meme uçlarına dokunulmasına dahi tahammül edemiyor. Yani partnerinizin bundan haz aldığından emin olmadan ya da bunun üzerine konuşmadan memeleriyle ya da herhangi bir yeriyle oynamanızı tavsiye etmiyoruz. En iyisi siz nelerden hoşlandığınız konusunda uzun uzun konuşup, birbirinizin vücudunu keşfedin. Yoksa her şey bir anda geri tepebilir...

5. Cinsellik hakkında daha önce duymadığınız şeylere gelelim. Belki de duydunuz ama duymamazlıktan geldiniz... Ama eminim birinin artık bunları size söylemesi gerekiyor! 😎

Siz televizyon yıldızı değilsiniz ve hiçbir şey de göründüğü gibi değil! Eğer seksi hala internette izlediğiniz videolardaki ya da filmlerdeki gibi sanıyorsanız; büyük yanılıyorsunuz! Ne siz bir starsınız ne de bu yaşananlar gerçek. Televizyonda gördüklerimizin şişirme şeyler olduğunu ve gerçeklikten ne kadar uzak olduğunu bilecek yaşa geldik artık... O yüzden bu mükemmelik algısını yıkmanız gerekiyor! Mükemmel diye bir şey yok ve siz neyseniz o'sunuz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Her iki tarafın da seks konusunda istekli ve tutkulu olması gerekmiyor mu?

6. Her iki tarafın da seks konusunda istekli ve tutkulu olması gerekmiyor mu?

Tabii ki de gerekiyor. Seks karşılıklı yapılan bir eylem ve iki tarafın da istekli ve tutkulu olması gerekiyor. Şimdiye kadar birçoğumuz kendisinden daha isteksiz ve tutkusuz bir insanla cinsel bir deneyim yaşamıştır. Ve bunun ne denli kafa karıştırıcı bir durum olduğunu biliyorsunuzdur. O yüzden kendinizi kötü hissedecek bir şey yok, eğer partneriniz sizden daha isteksizse bunu kabul etmek zorunda de-ğil-si-niz! Bu konuda ona haksızlık yaptığınızı düşünmeyin, sonuçta sizin hissettikleriniz de önemli. Ha ikinizin de seks konusunda isteksiz olduğu ve kendisini hazır hissetmediği zamanlar olabilir. İnsanız sonuçta. Bunu da aynı olgunlukla kabul etmek gerekiyor. Öylesine bir şey yaşamaktansa, hiç yaşamamak en iyisi. Kendinizi zorlamayın.

7. Gelelim kadınlara... Seksten sonra çişinizi yapmak çok ama çok önemli. Vajinanızın içine bebe yağı ya da duş jeli gibi şeyleri sakın sürmeyin!

Seks sonrasında çiş yapmak sağlığımız için önemli bir nokta. Bunun haricinde seks sonrası elbette yıkanmakta ve temizlenmekte fayda var ancak vajinamızın içini sabun ya da duş jelleriyle yıkamak çok da sağlıklı sayılmaz. Vajinamız için duru su yeter de artar bile... Ha bir de kayganlaştırıcı yerine sakın ha bebe yağı kullanmayın, vajinanız için gerçekten zararlı. Adı üzerinde bebe yağı, yerine göre kullanmak lazım değil mi?

8. Gelelim oral seksin inceliklerine... Çok klişe kabul ama bunu söylemeden oral seks sanatını anlatmam mümkün değil. Dişlerinizi pistten almamız gerek!

8. Gelelim oral seksin inceliklerine... Çok klişe kabul ama bunu söylemeden oral seks sanatını anlatmam mümkün değil. Dişlerinizi pistten almamız gerek!

Eğer gerçekten tatmin edici bir oral seks istiyorsanız, partnerinize oral seks yaparken dişlerinizi yok etmeniz gerekiyor! Kimse cinsel organının dişlenmesinden hoşlanmaz, üstelik çok can yakıcı olduğunu da biliyorsunuz. Bunu nasıl yapacağınıza gelirsek, dudaklarınızı 'O' şekline getirin ve dişlerinizin üzerine bir güzel sarın. İşte oldu!

9. Penise odaklanıp testisleri ihmal etmeyin!

Oral seks sırasında partnerinizin penisine odaklanıp, testislerini es geçmeyin. Dilinizi kullanın ve bu bölgenin oldukça hassas olduğunu unutmayın! Ha bir de partneriniz gıdıklanabilir, bu durumu da göz ardı etmeyin!

10. Eğer bir kadına oral seks yapıyorsanız, mutlaka klitorisi bulmaya çalışın.

Gelişine oral seks yapıp geçmeyin, bir kadına oral seks yapıyorsanız; mutlaka klitorisi bulmaya çalışın. Bu onları zevkten çıldırtacak, göreceksiniz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Yine oral seks yaptığınız kişi bir kadınsa, gözlerine bakmayı ihmal etmeyin. Eğer bir erkekse, dudak hareketleriniz önemli!

Oral seks sırasında kadın partnerinizle göz teması kurmanız çok önemli! Bu onları gerçekten düşündüğünüzden çok daha fazla tatmin ediyor. Eğer oral seks yaptığınız kişi bir erkekse, o zaman dudaklarınızın aldığı şekle dikkat edin. Dudaklarınızı belki bir miktar öne çıkarmak ve bunu yaparken gözlerine bakmak onu tahrik edecek. Bize güvenin!

Seksli haftalar! ❤️

İlginizi çekebilir:

👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
151
92
43
35
24
21
17
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?