Görüş Bildir
Haberler
Biraz da Serotonin! Aldığınızda Kendinizi Mutlu Hissedeceğiniz Tatlı mı Tatlı Ürünler

etiket Biraz da Serotonin! Aldığınızda Kendinizi Mutlu Hissedeceğiniz Tatlı mı Tatlı Ürünler

Tuğba Erdem
31.03.2023 - 21:03

Günlük hayatın sıkıcılığından kaçmak isteyip, işten güçten zaman bulamayanlar için harika bir içerik hazırladım. Günlük hayatta kullandığınız sıradan eşyalara yepyeni bir soluk getirecek birbirinden cici ürünleri bu içerikte derledim. 

Değişik ürünlere sahip olmayı sevenler ürünlere bayılacaklar, keyifli okumalar! 

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir'

'Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir'

“Bu içerik marka işbirliği içeriyor olabilir.”

Bu içerik 31.03.2023 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kedinizi ve kendinizi şımartın!

1. Kedinizi ve kendinizi şımartın!

Minik dostlar için özel olarak tasarlanan bu oyuncak kedinizi adeta dans ettirecek! Hafif yapısıyla kolunuz asla yorulmayacak ve kediniz doyasıya oyun oynayabilecek. 

Ucunda minik kağıt rulolar olan kedi oyuncağını buradaki linkten satın alabilirsiniz.

2. Ahtapot Sevimli Oyuncak

2. Ahtapot Sevimli Oyuncak

Tiktok'ta bir dönem viral olan o ahtapot oyuncağı sizin için buldum. Sevgilinize hediye etmek için de harika bir fikir bence. Ahtapotun bir yüzü mutlu, bir yüzü ise kızgın. 

Güncel fiyatı 73,48 TL, buradan satın alabilirsiniz.

3. Mantar Lamba

3. Mantar Lamba

Gece lambası olmadan uyuyamayanlar için sıradan lambaları kıskandıracak bir ürün buldum. Mantar tasarımlı lamba, ışık kapandığında otomatik olarak açılıyor ve odada yeterli ışık olduğunda kendiliğinden kapanıyor. 

Tam bir fiyat/performans ürünü olduğunu düşündüğüm ürün Amazon'da şu an sadece 109,99 TL.

Şuraya linkini bıraktım bile.

4. Pembe Kedi Kalemlik

4. Pembe Kedi Kalemlik

İster çocuğunuza kalemlik olarak alın, ister kendinize kozmetik çantası olarak alın! Bu kedili kalemliğe aşık olduk. Hem de kısalıp uzayabilen bir tasarımı var. 

Yanında ucu değiştirilebilen bir kalemle beraber gelen kalemliği buradaki linkten hemen satın alabilirsiniz.

5. Suncather

5. Suncather

Feng Shui felsefesine göre ev dekorasyonunda 'suncatcher' kullanmak pozitif enerjiyi aktif hale getirip negatif enerjileri bertaraf ediyormuş. 

Üstelik çok da hoş görünüyor, güneş ışığının pırıltılarını odanızda hissetmek için buradaki linkten satın alabilirsiniz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Silikon Kalem Seti

6. Silikon Kalem Seti

İş veya okul hayatınızın karmaşasına renk ve düzen getirecek renkli kalemler istek değil ihtiyaç!

Pastel renklerde, ince ve kalın uçlara sahip olan kalem setini buradaki linkten hemen satın alabilirsiniz..

7. Anti Anksiyete Dönen Yüzük

Çağımızın problemi anksiyete için modaya uygun bir çözüm! Kaygılı hissettiğiniz anlarda stres çarkı gibi kullanabileceğiniz yüzük en şık davetlerde bile sizinle olacak. 

Stresinizi en zarif biçimde alıp götürecek olan yüzüğü gümüş ve altın rengi seçenekleriyle buradaki linkten satın alabilirsiniz.

8. Sayılarla Elmas Boyama Seti

8. Sayılarla Elmas Boyama Seti

Sayılarla boyama setlerini bilmeyen kalmadı, ama sıradan bir tablo yerine pırıl pırıl taşlardan oluşan bir tablo yapmak istemez misiniz? Aşko kuşkolar bu taşlı boyama setine bayılacak! Hediye olarak da çok iyi fikir bence. 

Buradaki linkten hemen satın alabilirsiniz.

9. Makaron Kutu

9. Makaron Kutu

Düzen meraklılarının bayılacağını düşündüğüm bir saklama kutusu seti buldum. İçine ister minik küpelerinizi, yüzüklerinizi koyun ister kulaklığınızı. Ben başka bir yerden siyah renkte olanlardan almıştım, içine ilaçlarımı koyuyorum. 

Altılık makaron kutu setini buradaki linkten hemen satın alabilirsiniz.

10. Geçici Dövme Seti

10. Geçici Dövme Seti

Son zamanlarda protez tırnak ve tırnak süsleme uygulamaları çok yaygınlaştı. Evde nail bar kalitesinde tırnak süslemeleri yapmak isterseniz bu tırnak dövmelerini denemelisiniz. Dilediğiniz modeli kesip tırnağınıza yapıştırdıktan sonra ıslak bir pamukla 10 saniye bastırın, kağıdı kaldırın ve kurumasını bekleyin. Daha sonra koruyucu cilanızı sürerek işlemi tamamlayın. 

Ürünün linkini buraya bıraktım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Kitap Kaşesi

11. Kitap Kaşesi

Kitaplarınızın içine kendi adınızı yazmayı seviyorsanız, bunu daha şık bir yöntemle yapabilirsiniz. İster kendinize ister sevdiklerinize alacağınız kitap kaşesini 1000 basıma kadar rahatlıkla kullanabilirsiniz. 

Linkini buraya bıraktım.

12. İçeceklerinizi kolayca süsleyin!

12. İçeceklerinizi kolayca süsleyin!

Evde kendi içeceklerinizi hazırlamayı seviyorsanız mutlaka bu rimmer'ı edinmelisiniz. Bardaklarınızın ağız kısmını şekerle, tuzla veya çikolatayla kaplamak için bu üç katlı rimmer'ı kullanabilirsiniz. Bulaşık makinesinde yıkanabiliyor olması da ayrıca güzel. 

Satın almak için buradaki linke tıklayın.

13. Şampuan Tarağı

13. Şampuan Tarağı

Şampuanınızın saçınızın her yerine ulaştığından emin olmanızı sağlayan bu tarak, aynı zamanda da kafa derinize masaj da yapıyor. Kan dolaşımını hızlandırdığı için bence saçın uzamasına da yardımcı olabilir, ben hemen alıp denemek istiyorum!

Buradaki linkten hemen satın alabilirsiniz.

14. Gitar Amfisi Tasarımlı Anahtarlık

14. Gitar Amfisi Tasarımlı Anahtarlık

Müzisyenlerin tarzlarını evlerine yansıtmalarını sağlayacak gitar amfisi şeklinde tasarlanan anahtarlık, tam da Rock yıldızlarının evlerine layık!

İster kendinize ister sevdiklerinize hediye olarak alabileceğiniz jak girişi tasarımlı anahtarlığı buradaki linkten satın alabilirsiniz.

15. Kalpli Waffle Makinesi

15. Kalpli Waffle Makinesi

Ne yaparsanız yapın aşk ile yapın diye kahvaltılarınıza sevgi katacak bir waffle makinesi mutfağınızda yerini alsın! 

Kalpli waffle'larınızı yapacağınız makine şu an buradaki linkte 377,93 TL.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Paslanmaz Çelik Noel Kahve Kaşığı

16. Paslanmaz Çelik Noel Kahve Kaşığı

Özel günleri ruhuna göre kutlamayı sevenlerdenseniz yeni yıl temalı paslanmaz çelik kaşıklara bir göz atın. İster hediye edin ister kendiniz kullanın, paslanmaz çelikten üretildiği için yıllarca kullanabilirsiniz. 

Linkini buraya bıraktım.

17. Thor'un Çekici Tasarımlı Şişe Açacağı

17. Thor'un Çekici Tasarımlı Şişe Açacağı

Tüpçünün getirdiği reklamlı şişe açacaklarını çöpe atma zamanı geldi! Marvel hayranlarının her içecek açarken kendilerini Thor gibi hissedecekleri şişe açacağını ister çekmecede saklayın ister ucundaki zincirden duvara asın.

Hemen satın almak için buradaki linke tıklayın.

18. Şişe Tirbuşon Seti

18. Şişe Tirbuşon Seti

Mantar tıpalı şişeleri açabileceğiniz, içeceğinizi havalandırabileceğiniz ve şişeyi kolaylıkla kapatabileceğiniz aparatlar barındıran setin tasarımı da şişe şeklinde. 

Şık seti buradaki linkten satın alabilirsiniz.

19. Kedi Patisi Silgi

19. Kedi Patisi Silgi

Hala ÖSYM sınavından kalma silginizi kullanıyorsanız, daha minnoş bir modele geçmenin tam zamanı! Kedi patisi tasarımlı silgiyi uzun süre kullanabilirsiniz, kullanacağınız kadarını dışarı çıkarıp sabitleyebilirsiniz. 

Ürünün linkini buraya ekliyorum.

20. Astronot Işık Projektörü

20. Astronot Işık Projektörü

Odanızın duvarlarını galaksiye çevirecek olan astronot tasarımlı ışık projektörünün birden fazla ışık rengi seçeneği olması en beğendiğim özelliklerden. İster ev partilerinizde dekor olarak kullanın ister geceleri huzurla uyumak için. 

Linkini buraya bıraktım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Sihirli Not Kağıdı

21. Sihirli Not Kağıdı

Firmaların reklamlı blok not kağıtlarının yerine yazdığınız zaman rengarenk görünen bu sihirli not kağıtlarını kullanma zamanı geldi. Kullanmak için kaleme bile ihtiyacınız yok, sivri uçlu herhangi bir şeyle kazıyarak istediğinizi yazabilirsiniz. Setin içeriğinde 25 altın, 25 gümüş, 25 pembe holografik kağıt, 100 adet gökkuşağı desenli kağıt, 2 yaprak uzay desenli kağıt ve 2 adet sete özel çubuk kalem ve çubuk kalemler için törpü gibi bir kalemtıraş bulunuyor. 

Linkini buraya ekledim

**Bizi, onedio.vitrin Instagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.**

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın