Görüş Bildir
Haberler
Bir Zamanlar Podyumda Boy Gösterip Politikada da Başarılarına Başarı Ekleyen Güzellik Kraliçeleri

Bir Zamanlar Podyumda Boy Gösterip Politikada da Başarılarına Başarı Ekleyen Güzellik Kraliçeleri

Sheida
27.11.2019 - 14:07

Güzellik yarışmalarında ülkelerini başarılı bir şekilde temsil ettikten sonra politikaya atılıp orada da büyük başarı yakalayan güzellik kraliçelerini sizin için bir araya getirdik!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Shelli Yoder

1. Shelli Yoder

Shelli Yoder 1992 yılında Miss Indiana güzellik yarışmasını kazanmıştı. Daha sonrasında ise politikaya atıldı, şu an ise il meclisinin bir üyesi olarak çalışmalarına devam ediyor.

2. Kathy Zou

2. Kathy Zou

Kathy Zhu Michigan eyalet güzellik yarışmasında boy göstermişti ve büyük bir Donald Trump hayranıydı. Ancak Miss World America'ya aday gösterilmedi çünkü attığı Donald Trump yanlısı tweetler fazla 'uygunsuz, saldırgan ve düşüncesiz' bulundu. Her ne kadar artık Miss Michigan olmasa da Trump'ın yeni seçimlerde tekrar kazanması için bir elçi haline geldi, şu an onunla çalışıyor.

3. Gul Panag

3. Gul Panag

1999 Miss India Güzeli Gel Panag politikaya atılmadan önce aynı zamanda Miss Universe için de Hindistan'ı temsil etmişti. Daha sonra 2014 yılında Aam Aadmi partisine katılarak politikaya atıldı.

4. Maria Vasilevich

4. Maria Vasilevich

Geçtiğimiz yıl Miss Belarus olarak tacını giyen Maria Vasilevich bu yıl meclise seçilerek ülkenin en genç parlamento üyesi oldu. Maria aynı zamanda Avrupa'nın son diktatörü olarak da bilinen Aleksander Grigoryeviç Lukaşenko ile uzun bir süredir birlikte.

5. Mara Carfagna

5. Mara Carfagna

1997 yılında Miss İtalya Güzellik yarışmasında 6. olan Mara Carfagna, fırsat eşitliği kabinesinde 2008 ve 2011 yılları arasında sorumlu bakan olarak görev yaptı. 2018 yılından beri ise İtalya Milletvekilleri Odası başkanlığı görevini sürdürmektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Eunice Elizabeth Olsen

6. Eunice Elizabeth Olsen

2000 yılının Miss Singapur güzeli Eunice Elizabeth Olsen, 2004 yılında devlet başkanı S.R. Nathan tarafından parlamentoya üye seçildi. Daha sonra 2008 yılında Güneydoğu Asya Uluslar Birliği Gençlik Ödül'ünü kazandı ve Dünya Ekonomik Forumu'nda Singapur'u temsilen Genç Küresel Lider olarak atandı.

7. Kaiane Aldorino

7. Kaiane Aldorino

2009 Dünya güzeli yarışmasında Cebelitarık'ı temsil eden ve kazanan Kaina Aldorino 2014 yılından beri belediye başkan yardımcılığı yaptıktan sonra 2017 ve 2019 yılları arasında Cebelitarık belediye başkanı olarak görev yaptı.

8. Smriti Irani

8. Smriti Irani

1997 yılında Miss India finalisti olan Smriti Irani 2003 yılında politikaya atılıp bir partiye katıldı. 2010 yılının ilk çeyreğinde partisinin genel sekreterliği yaptı. Şu an ise Hindistan hükümetinin Tekstil Bakanlığı görevini yapıyor.

9. Tove Lill Løyte

9. Tove Lill Løyte

2007 Norveç güzeli Tove Lill Løyte, Norveç İlerleme Partisi'nin gençlik örgütü lideri oldu. Aynı zamanda Norveç'in Vest-Agder eyaletnin Genç İlerleme Partisi'nin lideri.

10. Victoria Lopyreva

10. Victoria Lopyreva

2003 Rusya Güzeli, model ve televizyon sunucusu Victoria Lopyreva Rusya’da yapılan 2018 FIFA Dünya Kupası’nın resmi elçisidir. Aynı zamanda Rusya'daki ayrımcılıkla mücadele konusunda BM elçisidir ve birçok yardım kuruluşuyla birlikte çalışmalar yürütmektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Oksana Fedorova

11. Oksana Fedorova

Oksana Fedorova 2001 yılında Rusya güzeli seçilmiş, daha sonra 2002'de Kainat güzeli seçilerek yarışmayı kazanan ilk Rus model olmuştur. 119 gün Kainat güzeli olarak kalsa da daha sonra nedeni bilinmeyen sebeplerle tacı elinden alınmıştır. Aynı zamanda 2007 yılında UNICEF'in İyi Niyet Elçisi olmuş, Rusya Çocuk Esirgeme Kurumu'nda görev yapmıştır. 2003 yılında ise Rus Yaşam Partisi'ne katılmıştır.

12. Ksenia Sukhinova

12. Ksenia Sukhinova

2007 yılında Miss Rusya yarışmasında tacın sahibi olan rus model Ksenia Sukhinova Abhazya Cumhuriyeti iyi niyet elçisi olarak görev yaptı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
20
8
6
5
3
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Baki Kılınç

11 ve 12 çok güzel.