Görüş Bildir
Haberler
Bir Zamanlar Dolu Dizgin Aşk Yaşadıklarını Öğrenince Orta Şiddetli Bir Şok Geçireceğiniz 14 Ünlü Çift

etiket Bir Zamanlar Dolu Dizgin Aşk Yaşadıklarını Öğrenince Orta Şiddetli Bir Şok Geçireceğiniz 14 Ünlü Çift

Kimleeeer kimlerle beraberdi ah bir bilseniz! Sizin haberiniz yok diye biz hepsini araştırdık ve bulduk. Bakın bakalım, en çok hangisine şaşıracaksınız?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Çağla Şıkel - Mehmet Aslan

1. Çağla Şıkel - Mehmet Aslan

Şimdinin genç siyasetçisi Mehmet Aslan, o dönem gazinocular kralı Fahrettin Aslan'ın yakışıklı ve playboy oğlu olarak tanınıyordu. 2003 yılında başlayan birliktelik iddialara göre kıskançlık yüzünden bitti. Mehmet Aslan ayrılıktan sonra yaptığı açıklamada 'Çağla yanıma gelip 'Sen Mehmet Aslan mısın?' diye sordu. Beş saat konuştuk, o gün ocağıma incir ağacı dikildi, ona aşık oldum.' şeklinde açıklamış.

2. Hande Ataizi - Fazıl Say

2. Hande Ataizi - Fazıl Say

2007 yılında yaşanan bu aşk da acayip fırtınalıydı. Fazıl Say, röportajlarında 'Hande'den çocuğum olmasını istiyorum' derken, Hande Ataizi'de 'Fazıl da eksik yerlerimi tamamladım' diyordu. Ancak bu ilişki tam tamına 5 ay sürdü. Bitme sebebi ise Fazıl Say'ın Hande Ataizi'ni aşırı derecede kıskanması olarak gösterildi.

3. Yaşar - Deniz Seki

3. Yaşar - Deniz Seki

Yaşar'ın en popüler olduğu, Deniz Seki'nin ise adını duyuracağını belli etmeye başladığı yıllarda bu ikilinin aşkı herkes tarafından biliniyordu, zaten onlar da bir yere kaçmıyordu fakat olmadı, devam etmediler.

4. İdil Fırat - Engin Öztürk

4. İdil Fırat - Engin Öztürk

Bu ilişki için çok fazla geriye gitmeye gerek yok aslında ama nedense zihinlerde çok yer etmedi. 2016 yılında bir dargın bir barışık devam eden ilişkileri, 2017'nin ortalarında bitti. Sebebi mi? İddialara göre Cansu Dere ve Engin Öztürk yakınlaşması.

5. Doğa Rutkay - Şahan Gökbakar

5. Doğa Rutkay - Şahan Gökbakar

2005 yılında başlayan aşk resmen nefretten doğmuş. Doğa, Şahan'ın programlarını beğenmiyormuş, Şahan da Doğa'nın tarzını kendine yakın bulmuyormuş ama bir şekilde denk gelmişler. Zaman geçtikçe de birbirlerine hayran olmaya başlamışlar. Ayrılık nedenini yazıyorum, hazır olun: 'Gökbakar 1 buçuk milyon dolar değerindeki yeni yatının beyaz oturma grubunu boya çıkaran sarı elbisesiyle boyadığı için Rutkay ile tartıştı ve iki sevgili ayrıldı. Elbisenin boyası milyon dolarlık yatın oturma grubunu boyayınca Gökbakar da sevgilisine ağır hakaretler etti. Doğa Rutkay da bunun üzerine ağlayarak yatı terk etti.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Erdem Kınay - Işın Karaca

6. Erdem Kınay - Işın Karaca

2000'li yılların başında epey uzun süre ilişki yaşayan ikili pek fazla göz önünde değildi. 2009 yılında bilinmeyen bir sebeple ayrıldılar ve Erdem Kınay bu ayrılıktan hemen sonra evlendi. İkili 2012 yılında profesyonel olarak bir araya gelip düet yaptı.

7. Sezen Aksu - Sinan Çetin

7. Sezen Aksu - Sinan Çetin

Daha her ikisi de bu kadar ünlü değilken yaşanan bu aşk 1980 yıllarına dayanıyor. Hatta bu aşkla ilgili onlara yakın olan kişilerin dediğine göre Sinan Çetin, Sezen Aksu'yu terk eden ilk erkekmiş. Çetin'in 'Ben Sezen'i sevdim, Sezen Aksu'yu değil' dediği de biliniyor. Sezen Aksu'nun bu ilişki için yaptığı bir şarkı da var; hayır Sarı Odalar değil: Dört Günlük Bir Şey

8. Burcu Kıratlı - Ahmet Kural

8. Burcu Kıratlı - Ahmet Kural

2013 yılında nişanlanan çiftin düğün haberi beklenirken sadece 3 ay sonra birlikte aldıkları karar doğrultusunda ayrıldıkları öğrenildi. Burcu Kıratlı, geçtiğimiz günlerde Sinan Akçıl ile Amsterdam'da evlenmiş ve gelinliği çok konuşulmuştu.

9. Olgun Şimşek - Şebnem Sönmez

9. Olgun Şimşek - Şebnem Sönmez

90'ların başında birlikte olmaya başlayan çift 1994 yılında evlendi ve aynı sahneyi paylaştı. Çift 2000 yılında boşandı.

10. Teoman - Deniz Akkaya

10. Teoman - Deniz Akkaya

2000 yılında 6 aylık bir ilişki yaşamıştı bu çiftimiz. Ancak ayrıldıktan sonra da arkadaş kaldılar. Hatta Deniz Akkaya'nın Teoman konserine yeni sevgilisi ile gittiği de biliniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Beren Saat - Yalın

11. Beren Saat - Yalın

Bu ilişki aslında flört aşamasında kaldı. Yılmaz Erdoğan'ın evinde tanışan çift bir süre mesajlaşmaya, görüşmeye başladılar ancak gerçek bir ilişkiye geçmek üzereyken bir şekilde yolları kesildi. Hatta şöyle bir dedikodu döndü durdu: Yalın, Kenan Doğulu'ya Beren'i ne kadar beğendiğini ve ondan hoşlandığını anlatmış ve Kenan, Beren'i Yalın'dan çalmış. Bilemiyoruz...

12. Sinem Kobal - İbrahim Çelikkol

12. Sinem Kobal - İbrahim Çelikkol

Sinem Kobal'ın eski sevgilisi olarak hep Arda Turan'ı biliriz ama tam öyle değil. 2014 yılında 6 ay ilişki yaşayan çift, iddialara göre Sinem Kobal'ın kaprisleri ve kıskançlığı sebebiyle ayrıldı. Ayrıldıktan sonra da Instagram üzerinden birbirlerine laf sokmalı paylaşımlar yapmaya başladılar. Çelikkol şu an mimar Mihre Mutlu ile, Kobal ise Kenan İmirzalıoğlu ile evli.

13. Helin Avşar - Gürkan Şef

13. Helin Avşar - Gürkan Şef

2016 yılında Serhan Bora ile evlenip ışık hızıyla boşanan Helin Avşar, 2017'de et kralı Gürkan Şef ile aşk yaşadı. Gürkan Şef'in bir önceki sevgilisi kim dersiniz? Evet, Nilgün Bodur.

14. Timuçin Esen - Şebnem Ferah

14. Timuçin Esen - Şebnem Ferah

2008-2009 yılının en dev ama göz önünde olmayan aşkıydı onlarınki. Hatta Timuçin Esen'in eski sevgilisi olan Şebnem Ferah'ı, Tuna Kiremitçi ile bir mekanda denk gelmesi çok konuşuldu. Bu çift gerçekten iyi bir ikili olabilirdi ama kısmet işte, bize düşmez.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1105
209
80
76
45
35
18
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Firuze Altınsoy

Şahan Gökbakar tam bir recep ivedik

Kaan Armağan

Şahan Gökbakar'ın karaktersiz bir insan olduğunu tahmin ediyordum zaten tam oldu

Red Velvet

#5 Adamın Recep İvedik diye kendisini oynadığını zaten biliyorduk.