Görüş Bildir
Haberler
Bir Zamanlar Çukurova'nın 'Yılmaz'ı Uğur Güneş Dubai Yolcusu!

Bir Zamanlar Çukurova'nın 'Yılmaz'ı Uğur Güneş Dubai Yolcusu!

GNS
15.03.2022 - 21:03

ATV'nin fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın Yılmaz'ı yakışıklı oyuncu Uğur Güneş, Dubai'ye gidiyor. Oyuncu, aha öncesinde Can Yaman'ın katıldığı bilinen ödül töreni Murex D'Or Uluslararası Ödül Töreni'ne davet edildi. Her sene Lübnan'da gerçekleştiği bilinen törenin bu sene Dubai'de yapılacak olması ise dikkat çekti. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir Zamanlar Çukurova'nın Yılmaz'ı Uğur Güneş, Dubai yolcusu. 34 yaşındaki başarılı oyuncu bugüne kadar pek çok yapımda isminden söz ettirdi. Daha öncesinde Can Yaman, Demet Özdemir gibi oyuncuların yer aldığı Murex D'Or ödül törenine davet edildi. İşte haberin detayları...

Uğur Güneş Dubai'ye Gidiyor!

Uğur Güneş Dubai'ye Gidiyor!

Daha öncesinde İsimsizler, Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu, Diriliş Ertuğrul gibi yapımlarda yer alan ve şimdilerde Bir Zamanlar Çukurova ile ekrana gelen başarılı oyuncu Uğur Güneş; Dubai'ye gidiyor.

Dubai Hazırlıklarına Başladı

Dubai Hazırlıklarına Başladı

Daha öncesinde Demet Özdemir, Beren Saat, Can Yaman gibi isimlerin katılıp ödül kazandığı Murex D'Or Uluslararası Ödül Töreni'ne davet edilen oyuncu, Dubai hazırlıklarına başladı.

Murex D'Or'da Uğur Güneş Rüzgarı!

Murex D'Or'da Uğur Güneş Rüzgarı!

Her sene Lübnan'da gerçekleşen ödül töreninin bu sene Dubai'de olacak olması dikkatleri çekti. Uğur Güneş, 20 Mart'ta düzenlenen törende ödülünü almak üzere Dubai'de olacak.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın