Görüş Bildir
Haberler
Bir Vatandaş, CHP'li Kadıköy Belediyesi'ni CİMER'e Şikayet Etti: 'Bana Çipli Çorba İçirdiler'

Bir Vatandaş, CHP'li Kadıköy Belediyesi'ni CİMER'e Şikayet Etti: 'Bana Çipli Çorba İçirdiler'

CHP'li Kadıköy Belediyesi'nin pandemi döneminde dağıttı çorba trajikomik bir olaya konu oldu. Kendisine çorbayla çip yerleştirildiğini savunan bir vatandaş belediyeyi CİMER'e şikayet etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sözcü yazarı Deniz Zeyrek bugünkü 'Çipli vatandaş' başlıklı yazısında bir vatandaşın 'Kadıköy Belediyesi’nin ücretsiz dağıttığı çorba ile kendisine çip yerleştirdiğine' dair Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne (CİMER) yazdığı şikayeti köşesine taşıdı.

Bakanlık Valiliğe, Valilik Kaymakamlığa, Kaymakamlık Belediyeye...

Bakanlık Valiliğe, Valilik Kaymakamlığa, Kaymakamlık Belediyeye...

Çorba dağıtımının 28 Ocak 2022’de gerçekleştiğini, aynı gün CİMER’e şikayet dilekçesi yazıldığını belirten Zeyrek, vatandaşın yazdığı metni de aktardı:

”Sayın İçişleri Bakanı, bugün Kadıköy’de Söğütlüçeşme tren istasyonu önünde dağıtılan çorbadan içtim ve çok kötü şekilde hasta etti yüzüm yanmaya başladı tahriş oldu kim dağıttı derseniz Kadıköy deki CHP belediyesi dağıttı lütfen hakkımı arayın bu gün çok kötü şekilde zehirlendim. Ben dışarıda yaşıyorum evsizim. Lütfen CHP zulmü den illallah ettim. Bununla da kalmayıp tren içerisinde başımdaki çip vasıtasıyla biji pkk diye söyletti. Pkk yı kınıyorum pkk aşağılık bir oluşumdur ve CHP’nin yan koludur.”

'Ben şahsen çöpe atarım. Belki de, “bu vatandaşın fiziki ve ruh sağlığı açısından desteğe ihtiyacı olabilir” notuyla Sağlık Bakanlığına gönderirim.' diyen Zeyrek, İşleme konulan dilekçenin İçişleri Bakanlığı, İstanbul Valiliği, Kadıköy Kaymakamlığı'nı dolaşarak en sonunda Kadıköy Belediyesi'ne gönderildiğini belirtti.

Zeyrek, Kadıköy Belediyesi Başkanı Şerdil Dara Odabaşı’nın önüne kadar gelen dilekçeyle ilgili belediyenin “Bu iddiaların tümü gerçek dışı ve hayal ürünüdür” yanıtı verdiğini söyledi.

Odabaşı'ya bir hukukçu olarak ne hissettiğini sorduğunu da belirten Zeyrek; 'Gülümsedi ve nezaketinden, “Devleti bu tür şeylerle uğraştırmaları üzücü” demekle yetindi' diye yazdı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
164
36
21
4
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın