Görüş Bildir
Haberler
Bir Ülke Olsan Hangisi Olurdun?

etiket Bir Ülke Olsan Hangisi Olurdun?

A. Ece
29.10.2019 - 21:00

Bakalım hangi ülkeyi yansıtıyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim bakalım!

2. Peki yaşın kaç?

3. Genellikle nasıl hissediyorsun?

4. Bu özelliklerden hangisi sende daha baskın?

5. Hangisi senin için daha önemli?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Dışarıdan bakanların seninle ilgili ilk düşüncesi ne olur?

7. En yakın arkadaşın seni anlatırken hangi cümleyi kesin kullanır?

8. Çevrenle ilişkin nasıl?

9. Arkadaşlıkların uzun süreli midir?

10. Geçmişe baktığında içinden hangisi geçiyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye!

Sen bir ülke olsaydın Türkiye olurdun! Sen de güzel ülkemiz gibi potansiyeli bol, çok yönlü, ilgi çeken bir kişiliksin. Çevrenin oldukça dikkatini çekiyor, iyi ya da kötü birçok tepkiye maruz kalıyorsun. Ayrıca sık sık da sıkıntı ve dertlerle boğuştuğunu görüyor, en kısa zamanda huzuru bulmanı umuyoruz!

ABD!

Senden olsa olsa Amerika Birleşik Devletleri olur! Sen oldukça popüler ve tanınan birisisin, bu durum oldukça hoşuna gidiyor. Bir etkinlik, bir olay varsa sen de mutlaka orada oluyorsun. Fikrini belirtmeyi çok seviyor ve insanlar seni dinlesin istiyorsun. Bu arada galiba biraz sinirlisin, sakin mi olsan?

11. Meksika!

Senin hayatından aksiyon, macera, dert, tasa eksik olmuyor! Eh ülke olarak karşılığın da bu durumda Meksika oluyor! Hayatın çok gergin, bu gerginlik seni de çevreni de yoruyor. Acilen sakin mi sakin bir hayata geçiş yapman lazım, sağlığına yazık!

Finlandiya!

Sen bir ülke olsan Finlandiya olurdun! Çok bilgili, ilgili ve entelektüel bir insan olduğunu ve rahat, olabildiğince dertsiz tasasız bir hayat yaşamaya çalıştığını görüyoruz. İnsanlar senin bu rahatlığına ve huzuruna özeniyor. Ama aslında oldukça da çetin ceviz bir yapın var. Eh, bu da seni Finlandiya yapıyor!

Güney Kore!

Sen o kadar ilginç ve yenilikçi bir insansın ki olsan olsan Güney Kore olabilirsin! Arkadaş gruplarının içinde parlıyor ve yeni fikirlerinle ilgiyi üzerine toplamayı başarıyorsun. İnsanlar sana merakla ve anlam verilemez bir çekim hissiyle bakıyor. Kabul edelim ki Güney Kore de son yıllarda dünya kültürüne kattığı şeylerle tam olarak bu hisleri sağlıyor.

Bu testler de ilgini çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Rusya!

Bir ülke olsaydın Rusya olurdun! Sen sert ve kararlı bir tipsin. Dışarıdan bakanlar senin oldukça soğuk olduğunu düşünüyor ve açıkcası belki de biraz soğuksun. Tabii bu tamamen tercih meselesi. Dediğim dedik ve belki biraz kırıcı birisi olabiliyorsun. Dikkat et, bu şekilde sevdiklerini kendinden uzaklaştırabilirsin!

Çin!

Sen olsan olsan Çin olursun! Çünkü zeki ve meraklı birisin fakat ara sıra insanları sinirlendirdiğin oluyor. Etliye sütlüye karışmayıp sonra birden her şeyi karıştırmayı seviyor, hatta belki zevk alıyorsun. Zor birisin, yanındaki insanlar yanında kalmak için gerçekten sabır göstermek zorunda kalıyor. Belki biraz insaf edebilirsin, ha?

Irak!

Sen bir ülke olsan Irak olurdun! Anladığımız kadarıyla sen değer verilen birisin fakat hayatından kavga ve tartışmalar hiç eksik olmuyor! Ara sıra her şeyin kontrolü sendeymiş gibi hissederken diğer zamanlarda sanki hayatına başkaları yön veriyormuş gibi hissediyorsun. Ne diyelim, zor!

İzlanda!

Sen olsan olsan İzlanda olursun! O kadar rahat, sakin, dertsiz, tasasız bir insansın ki. Kendi yağında kavrulup gidiyorsun, kimseye karışmıyorsun. Kafan rahat! E, bu gezegen üzerinde olabileceğin en uygun ülke de İzlanda oluyor bu durumda!

Birleşik Arap Emirlikleri!

Sen Birleşik Arap Emirlikleri'ne o kadar benziyorsun ki, yaşıyorsun bu hayatı! İnsanlar seni yargılasalar da sana özenmiyor değiller. Rahat bir hayatın var, yediğin önünde, yemediğin arkanda. Ama anlıyoruz ki sen bu günlere gelene kadar birçok şey olmuş etrafında ve hayatında. Ne diyelim, tadını çıkar!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
311
146
118
70
57
37
23
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Alyel karasu

ırak 😢

Amber Esra Kırbaş

Irak! .... yeminle şaşıracak gücüm bile yok...

Gizem Arslan

Güney Kore :D