Bir Türlü Ne İşe Yaradığını Anlayamadıkları Tuhaf Objeleri İnternet Yardımıyla Çözen 18 Kişi

122PAYLAŞIM

Bakalım siz ne işe yaradığını anlayabilecek misiniz...😅

1. "Kütüphaneden aldığım kitabın içinde böyle bir şey var. Ne olduğunu bir türlü anlayamadım."

Cevap: "Bu elektromanyetik bir barkod. İçinde bu barkod olan kitapları kütüphaneden dışarıya izinsiz çıkaramazsınız."

2. "Satın aldığım karpuzun içi böyle çıktı. Sizce bu yenir mi ve neden olur?"

Cevap: "Eğer karpuz üreticisi yeterince sulama yapmazsa karpuzun içi kurur ve bu hali alır. Teorik olarak yenebilir yani zararlı değildir ama tadının pek iyi olacağını sanmam."

3. "Parkta şöyle bir şey gördüm. İçinde ne olduğunu da pek anlayamadım. Sizce bunlar ne?"

Cevap: "Bu bir böcek ve arı evi. Kış aylarında ölmemeleri için de farklı materyallerden üretiliyorlar."

4. "Bu plastik raf benzerimsi şeyin ne olduğunu anlayamadım. Küçük bir şey de değil. Tamı tamına 91 cm."

Cevap: Çizme rafı.

5. "Yaptığım makarnanın içinden bunlar çıktı. Bu arada sosu hazırdı."

Cevap: "Bulmuş olduğun şeyin adı abrin ve ölümcül bir bitki. Makarnayı hemen çöpe at ve eğer çoktan yediysen acilen doktora git."

6. "Aldığım gitarın içinden ip gibi bir şey çıktı. Önce gitar askısı diye düşündüm ama bir gitar için çok kısa... Acaba ne diye düşünüyorum."

Cevap: "Askı kısmı doğru. Ama bu bir ukulele askısı."

7. "Size bunun ne olmadığına dair binlerce şey sıralayabilirim ama ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yok..."

Cevap: "Latin Amerika'da sıcak çikolata çırpmak için kullanılan ve molinillo adı verilen bir alet."

8. "Yeni taşındığım evde böyle bir şey buldum. Ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yok."

Cevap: Flüt alıştırmaları yapmak için kullanılan bir alet.

9. "Ağaçların arasında şöyle bir şey buldum. Acaba bu bir meyve mi?"

Cevap: "Bu yaş mazı adı verilen ve eşek arılarının beslenme kaynaklarından biri olan bir bitki."

10. "Hong Kong'a gittiğimde bitki çayları için bu doğal otlardan almıştım ama ne olduğunu ben de bilmiyorum."

Cevap: "Büyük bir olasılıkla bu otlar farklı bir orkide türü."

11. "Marketten aldığım muz kendi kendine açılıp bu hale geldi. Bu neden olur ki?"

Cevap: "Olgunlaşan muzlar köpürerek içindeki şekeri bu şekilde dışarı çıkarırlar."

12. "Eski oda arkadaşım yurttan ayrılırken bunu odada bırakmış. Sizce bu ne olabilir?"

Cevap: Mısırı koçanından ayırma aparatı.

13. "Evime gelen yanlış kargonun içinden böyle bir alet çıktı. Oyuncak desem değil, dekoratif bir ürün desem değil..."

Cevap: "Bu tabaklar özellikle de çocuklar için üretiliyor. Neresinden tutarlarsa tutusunlar hiçbir yere içindekiler dökülmemiş oluyor."

14. "Yeni aldığım laptobumun içinden böyle bir aparat çıktı ama ne olduğuna dair bir bilgilendirme bulamadım."

Cevap: "Dizüstü bilgisayarınıza ssd / hdd eklemek için üretilen bu aparat sayesinde kablonun düz tarafı anakartınıza bağlanır. Laptobunuzu açarsanız ekstra sürücü için boş bir alan da olduğunu göreceksiniz." 

15. "Aldığım çatal-bıçak setinin içinden hayatımda hiç görmediğim iki aparat çıktı."

Cevap: "Bu aparatlar örgü yaparken dikişleri sağlam tutmak için kullanılıyor."

16. "Temizlik yaparken böyle bir kolye ucu buldum. Üstündeki semboller beni biraz ürküttü açıkçası."

Cevap: "Sanırım üstündekiler çakraları temsil ediyor."

17. "Bunun ne olduğu hakkında en ufak bir fikri olan var mı? Güneş ışığında o kadar çok parlıyor ki asla bakamıyorsunuz."

Cevap: "Yapay yakuta benziyor."

18. "Aldığım cips paketinin içinden çıkana bakın. Az kalsın yiyordum."

Cevap: "Bu cipslerin ağırlığını ölçmek için fabrikalarda kullanılan bir obje. Büyük bir olasılıkla yanlışlıkla paketin içine karışmış."

Bonus: Sizce ojeyle camının arasından fışkıran bu şey ne?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Son Dönemin En Popüler Medikal Estetik Operasyonu Olan Jawline ile İlgili Aklınızdaki Bütün Soruları Cevaplıyoruz! - onedio.com
Son Dönemin En Popüler Medikal Estetik Operasyonu Olan Jawline ile İlgili Aklınızdaki Bütün Soruları Cevaplıyoruz! - onedio.com
Gördüğünüz An Ayak Serçe Parmağınızı Bir Yere Çarpmış Gibi Hissettirecek Birbirinden Can Sıkıcı 16 Fotoğraf - onedio.com
Gördüğünüz An Ayak Serçe Parmağınızı Bir Yere Çarpmış Gibi Hissettirecek Birbirinden Can Sıkıcı 16 Fotoğraf - onedio.com
Sonunda Gerçek Oluyor! Servetlerindeki Sıfırlarını Saymaya Matematiğimizin Yetmeyeceği İnsanlar 2023 Yılında Ayda Dolaşabilecekler - onedio.com
Sonunda Gerçek Oluyor! Servetlerindeki Sıfırlarını Saymaya Matematiğimizin Yetmeyeceği İnsanlar 2023 Yılında Ayda Dolaşabilecekler - onedio.com
Dio İçerik Altı Banner
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
Helal olsun!
Hoş değil!
Yerim!
Çok acı...
Yok artık!
Çok iyi!
Kızgın!

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?

Yorum Yazın
mihail-ivanovic-kutuzov

#11 doğru yani. Muzu bir an önce şiyapman lazım, yoksa muz şey oluyo.

teod-dote

sonuncusu diskiliskus böceği ucucu maddelere karşı aşırı duyarlılıkları vardır. genelde bataklıkta ürer gelişir ve aşırı sıcakta yok olurlar. sanırım oje kullanılmış ve diskiliskus bir şekilde beslemenmeye çalışıyor. kullanılmamış olsa bile yakınında oldugunun farkında.

mucahit6050

Ziyaa ziyaaaa.. Atma ziyaaaaaaa!!

muhendis-hanim-bayan-kadini

Sonuncusunu da söyleseydiniz keşke şimdi onu düşünmeden duramam kii

logicaldoor

Böcük...

chellebi

Heee ukulele askısıysa tamam o zaman.

Görüş Bildir