Görüş Bildir
Haberler
Bir Şeyma Yıldız Vakası Daha Olacaktı: 17 Yaşındaki Kız Erkek Arkadaşı Var Diye Babası ve Amcası Tarafından Öldürülecekti

etiket Bir Şeyma Yıldız Vakası Daha Olacaktı: 17 Yaşındaki Kız Erkek Arkadaşı Var Diye Babası ve Amcası Tarafından Öldürülecekti

Dört gün önce Şeyma Yıldız'ın babası tarafından 'erkekler arkadaşı var' diye öldürülmesinin ardından benzer bir olay daha yaşandı. İstanbul'da 17 yaşındaki P.D.D., babası ve amcası tarafından bağlanarak ormana götürüldü. Burada öldürüleceği iddia edilen P.D.D., polis tarafından kurtarıldı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olay, pazar günü saat 19.20 sıralarında Başakşehir, Şamlar Mahallesinde yaşandı. Polisi arayan bir kişi, beyaz bir panelvan araca genç bir kızın zorla bindirildiğini gördüğünü ve aracı takip ettiğini Başakşehir Sazlıdere mevkii Şamlar parkına doğru gittiklerini söyledi. 

Gelen ihbar üzerine harekete geçen Başakşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Şamlar parkı içerisinde aracın seyir halinde olduğu gördü. Araç polisin 'dur' ihtarına uymayarak devam etti. Emniyet ekipleri ile panelvan araç arasında yaşanan kovalamacanın ardından aracın önünü kesilerek durduruldu.

Eldiven içine gizlenmiş ekmek bıçağı bulundu

Eldiven içine gizlenmiş ekmek bıçağı bulundu

Evlerinden yaklaşık 5 km sonra durdurulan aracın ön tarafında oturan Mehmet Emin D. (45) ile Ramazan D. (40) araçtan indirilerek gözaltına alındı. Şüphelilerin araçtan indikleri sırada yere çamurlu bir eldiven düşürürken, aracın ön tarafında yapılan aramada düşen eldivenin çifti bulundu. Bulunan ikinci eldivenin içerisinden de ekmek bıçağı çıktı.

"Babam ve amcam öldürmek için ormana getirdiler"

"Babam ve amcam öldürmek için ormana getirdiler"
İçeriğin Devamı Aşağıda

Aracın arka tarafındaki kapısı açan polis, yerde cenin pozisyonunda yatar vaziyette ve boynunda koli bandı bulunan üzerindeki kıyafetleri çamurlanmış olan ve ağlayan 17 yaşındaki P.D.D.'yi buldu. P.D.D'nin kendisini bulan polis ekiplerine ' erkek arkadaşım olduğundan dolayı babam ve amcam beni öldürmek için ormana getirdiler ' dediği öğrenildi. 

P.D.D.'nın boynunda bulunan bandın ise bağırmaması için ağzına bantlandığı fakat bandın kayarak boynuna indiği belirlendi. Küçük kızın ifadesinde 'babam ve amcam erkek arkadaşım olduğundan dolayı beni korkutmak için ormana götürdüler, bir daha erkek arkadaşımla görüşmeyeceğimi söyledikten sonra babam ve amcamla anlaştık, eve dönüyorduk ' dediği kaydedildi.

Tutuklanarak cezaevine gönderildiler

Toptancı işiyle uğraşan işadamı baba ve kardeşi ise ifadesinde, “Amacımız korkutmaktı. Öldürmek değildi” dedikleri öğrenildi. Mehmet Emin D.'nin P.D.D.'nin babası olduğu, Ramazan D.'nin ise amcası olduğu belirlendi. P.D.D.'nin bir süre önce ailesi tarafından öğretim gördüğü okulundan alındığı öğrenildi.

Yakalanarak gözaltına alınan Mehmet Emin D. İle Ramazan D. , Başakşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından ' Kasten Öldürmeye Teşebbüs ' suçundan adliyeye sevk edilirken, çıkartıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

İhbarı yapan erkek arkadaşıymış

İhbarı yapan erkek arkadaşıymış

Kurtarılan 17 yaşındaki P.D.D. ise ailesinden alınarak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne ait Çocuk Destek Merkezi Yurduna yerleştirildi. Öte yandan polise ihbarda bulunan kişinin de 17 yaşındaki kızın erkek arkadaşı olduğu öğrenildi.

17 Yaşındaki Şeyma Yıldız, erkek arkadaşı olduğu iddiasıyla babası tarafından öldürülüp yol kenarına atılmıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kaynak: DHA, İHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
528
174
98
18
15
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
TosbikTombik

Ulan erkek arkadaşı var kıza zarar verir diye bantlayıp arabanın arkasına atıp ormana öldürmeye götürüyorsunuz, zarar vereceğini düşündüğünüz çocuk bu olayı ... Devamını Gör

pembesusamuru1

17 yaşında küçücük kıza iki koca erkek saldırmak kahpelik değil de o kızın erkeklerle görüşmesi kahpelik öyle mi? sizin ahlak, namus anlayışınız batsın aq ço... Devamını Gör

Serhan Alltay

umarım bu kızın annesi de çıkıp kocam öyle bir şey yapmaz, iftira atıyorlar demez.