Görüş Bildir
Haberler
Bir Kart Seç Sana Seni Anlatalım!

Bir Kart Seç Sana Seni Anlatalım!

Bize bir kart seç, seni sana anlatalım!

Haydi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir kart seçer misin?

Sen hayatındaki her şey için kendini suçlayan birisin!

Sen sürekli kendini suçlayan birisin. Hayatında olup biten şeylerden kendini sorumlu tutuyorsun. Kararları sen aldığın için belki de bu konuda biraz haklı olabilirsin. Ama hayatımız seçimlerden ibarettir. Bilemediğimiz şey; diğer seçeceği seçmiş olsaydık ne yaşayacağımızdı. Sen bunun kararsızlığını ve pişmanlığını çok fazla yaşıyorsun. Aklın sürekli diğer ihtimallerde kalıyor. Belki daha iyi, belki daha kötü ama seçiminin arkasında durman ve onu daha iyi hale getirmek için çabalaman senin için çok daha önemli. Herkesin mutluluğunu sağlamaya çalışan birisin. Burada en çok kendini görmezden geliyorsun. Hayatında olumsuz giden her şeyden kendini sorumlu tutuyorsun. Bunu fark edince ve bunu düşünmeye başlayınca seni oradan çıkarmak çok zor oluyor. Sen hayatında yaşadığın iyi ve kötü şeyler için kendini suçlamamalısın. Sana neler öğrettiğini, neler gösterdiğini görmelisin. Seçimlerimiz bizi hep bir sonraki adıma hazırlar. Ya bize kötü deneyimler ya da iyi deneyimler öğretir. Buradan öğrendiğimiz şeyler bize hayatımızda yardımcı olacak bilgilerdir. Yani hayatında ne yaşarsan yaşa, bundan iyi bir anlam çıkarmaya çalış, kendini suçlamakla vakit kaybetmek yerine durumları nasıl daha iyi hale getirebilirsin buna odaklan.

Sen içinde çok şey biriktirmiş birisin!

Sen içinde çok şey biriktirmiş birisin. Sen her şeye karşı susan birisin. Ne olursa olsun sessiz kalabiliyor ve tepkilerini az verebiliyorsun. Bunun sebebi kimseyi kırmamak istemenden. Hayatındaki insanlar senin için çok değerli ve kıymetli. Onların üzüleceği ve kırılacağı bir şey yapmak istemiyorsun. Bu nedenle her şeyi alttan alabiliyorsun. Ne olursa olsun kendini sakinleştirebiliyorsun. Sen bunu yaparken aslında içinde çok şey biriktiriyorsun. Kırmamak için söylemediğin şeyler sen de ağırlık ve yük yapıyor. Eğer haklı olduğun anlarda da susuyorsan kendinden çok fazla veriyorsun demektir. Çok bunalmış ve kendini sıkışmış hissediyorsun. Bir çıkış yolu arıyorsun ama burada da güven duygusu devreye giriyor. Sen kime güvenebileceğini bilmiyorsun. Hayatında olan insanlara güvensen de aklında hep soru işareti kalıyor. Senin için hayat hem basit hem de zor. Bunun zorluğunun nedeni yine sensin. Bir şeyleri söylemek aslında sevdiğin insanları kırmaz, onlara iyi bir dost, arkadaşı veya sevgili olduğunu göstermene yardımcı olur.

Sen her şeye gülüp geçen ama içinde büyük kırgınlıkları olan birisin!

Sen ne kadar belli etmesen de çok fazla kırgınlığı olan birisin. Senin için hayat biraz karmaşık. Hassas ve kırılgan yapın, yaşadığın hayatı daha da zorlaştırıyor. Senin için her şey kolaylıkla çözülebilir değil. Çünkü ne kadar üzerinden zaman geçerse geçsin, bir şeyler içinde büyük sorunlar yaratıyor. Aşamadığın ve kendi içinde affedemediğin şeyler var. Bu şeyleri unutmak senin için kolay değil. Hayatında ne zaman her şey yoluna girse, kendine yeni sorunlar bulabiliyorsun. Çok fazla düşünüyor ve çok fazla kendini sıkıyorsun. Düşüncelerin çoğu zaman seni ele geçiriyor ve senin mutlu olmanı engelliyor. Hayatın mutlu taraflarını görmeye bakmalısın. Eğer bir şeyleri kendi içinde halletmek istiyorsan, bunun için önce affetmeyi bilmelisin. Yapılan yanlışları unutmamış ve bunu sürekli kendine hatırlatıyorsun. Senin hayatına yeni bir sayfa açman gerek. Unutman gereken ve artık senin için önemli olmayan her şeyi bir kenara bırakmayı bilmelisin. Çok gülüp bir şeyleri yok sayıp hayatına devam etsen de aslında hayatındaki kırgınlıkları aşamamış birisin.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
136
35
29
21
11
10
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Asya

Sen hayatındaki her şey için kendini suçlayan birisin!

Buglem

Sen hayatındaki her şey için kendini suçlayan birisin!Maalesef doğru

Gizem Yenikler

Sen hayatındaki her şey için kendini suçlayan birisin!