Görüş Bildir
Haberler
Bir Kadının Görüntülerini Çekip Sosyal Medyada Paylaşan Kişi Öldürüldü

etiket Bir Kadının Görüntülerini Çekip Sosyal Medyada Paylaşan Kişi Öldürüldü

Kars’ın Selim ilçesinde, bir kadının görüntüsünü çekip sosyal medyada ‘Beni bul’ diye paylaşan kişi, kadının ailesi tarafından öldürüldü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Akyar köyünde, çektiği kadının videosunu paylaşan O.D. ile söz konusu kadının ailesi arasında tartışma çıktı. Bıçaklı kavgaya dönüşen olayda, O.D, U.D, ve Ö.K. yaralandı.

Akyar köyünde, çektiği kadının videosunu paylaşan O.D. ile söz konusu kadının ailesi arasında tartışma çıktı.  Bıçaklı kavgaya dönüşen olayda, O.D, U.D, ve Ö.K. yaralandı.

Köy sakinlerinin ihbarı üzerine bölgeye jandarma ekipleri geldi. Sağlık ekiplerince Selim Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılar, ilk müdahalenin ardından Harakani Devlet Hastanesine sevk edildi. Yaralılardan O.D, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Köy sakinlerinin ihbarı üzerine bölgeye jandarma ekipleri geldi. Sağlık ekiplerince Selim Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılar, ilk müdahalenin ardından Harakani Devlet Hastanesine sevk edildi.  Yaralılardan O.D, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir ⬇️

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
85
23
9
6
5
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Fatma Akyüz

Rahmetli kaşınmış

Yigit Karabey

gebersin serefsiz !!!! bu ne adiliktir yaaaa...cek bi kizin resmini , yayinla sosyal medyada, beni bul de!!!!!!! bulursun boyle belani!!!

Olayın gidişatı bence çok rezil, özgürlük denilen şey bu değil. Ama sonuç gidişatından da kötü. Bu suçun cezası maalesef bu olmamaliydi. Abazan kızlar bu siz... Devamını Gör

Thesummerofkatya

Olay nasıl yine kızlara geldi ya?