Görüş Bildir
Haberler
TV
Bir İzdivaç Programında Fenomen Olabilmeniz İçin Mutlaka Taşımanız Gereken 13 Özellik

etiket Bir İzdivaç Programında Fenomen Olabilmeniz İçin Mutlaka Taşımanız Gereken 13 Özellik

Figen Şayak
20.03.2017 - 13:57

Devam mı etsinler, havlu mu atsınlar tartışmaları tam gaz sürerken, evlilik programları bir şekilde yine istediğini elde etti; çılgınlar gibi dikkat çekti.

Elbette mutlu, minik yuvalar kurmak en öncelikli arzuları, bu konuda hepimiz hemfikiriz. Bunun yanında televizyonda ünlenenler camiasına kazandırdığı birbirinden renkli simalar da yok değil.

İşte programa katılıp onlardan biri olabilmeniz için sahip olmanız gereken birkaç özellik...😌

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Pek tabii bekar olmanız gerekir; ister hiç evlenmemiş olun isterseniz mahkemeden çıkın gelin, yeter ki bekar olun!

Yeni boşandım cnm hiç öpmiyim.😒

2. Şarkı söylemeniz oldukça önemlidir; bakınız söyleyebilmeniz demiyoruz, ses borozandan hallice de olsa o şarkı söylenecek.

Zaten star ışığı var sende, rahat ol.😉

3. Eşsiz figürlerle donatılmış, daha önceden planlanmamış, aniden sergilenen danslar sizi ön plana çıkaracaktır.

Bir hipnoz yöntemi olarak dans izlettirmek, ama şöyle bir dans. Hasta bir daha asla uyanmak istemiyor filan yani.😱

4. Evlilik için çift basamaklı sayılarda kriterleriniz olması şart; ne kadar saçma olduğu önemli değil, sayısı önemli.

Sen beni az kriterli kızlarla bir mi tutuyorsun, kendine gel!😒

5. Kimsenin sizin gibi birine layık olmadığını programa gelmeden içselleştirmeniz gerekmektedir, bunu kesinlikle ihmal etmiyoruz.

Sanmıyorum yanıma yakışabileceğinizi.😌

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Söz size verildiğinde, oldukça uzun, ağdalı, kesinlikle başı ve sonu aynı konuda birleşmeyen cümleler kurmanız gerekiyor, bunu çalışın gitmeden ayna karşısında.

Konuşarak anlaşmak çok demode zaten, bu yüzden ne söylediğinin hiç önemi yok, bol bol ekranda ol yeter.😎

7. Haftada bir kez muhakkak sinirlenerek programı terk etmelisiniz, bu ritüel fenomenliğiniz için hayati derecede önem taşır!

Fırlatılacak bir şey bulundurmaya özen göster, biplenecek bir kaç kelime hazırla ve kameranın olduğu tarafa doğru 'Bu hayatın benimle derdi ne,' ifadesiyle seri adımlarla ilerle. Mişın kompleyt.😎

8. Tüm sosyal medya hesaplarınızı programa katılmadan önce hazır duruma getirin, takipçileriniz arttıkça, kendinizi bir şey sanma oranınız hızla yükselecektir.

Gelsin seri takipler.😏

9. Programa evlenmek için gitmediğinizi iddia eden densizler çıkabilir; bunları mümkün olduğunca seri şekilde yalanlıyoruz.

Evlencem ben yhaa.😫

10. En büyük silahınız; göz yaşlarınız! Bir başka çiftin tanışma anında dahi sebepsizce ağlayın, tüm kameralar size dönecektir!

Ağlıyorum cnm bi' saniye, sonra evleniriz.😪

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Locada otururken; önce sağınızdaki, sonra solunuzdaki, sonra tekrar sağınızdaki kişilerle sık sık polemiğe girmelisiniz.

Bana sürekli sağ profilden bakmanızdan gerçekten çok rahatsız oluyorum, hatta bu yüzden sizinle bir miktar tartışacağım sanırım.😤

12. "Burada biz bir aileyiz," cümlesini aklınızın bir köşesine kazıyın, sık sık kullanarak alkış reaksiyonu alabilirsiniz.

İşte konuklar arasındaki şu sarışın teyze aynı amcam gibi, locada sittin sene eş bulamayacağına yüzde yüz emin olduğum Emin Abim, dünya ahiret kardeşimdir. Öyle mutluyum ki burada, göbek atalım mı biraz?😢

13. Belirli aralıkla programı arayarak hakkınızda bir takım iddialarda bulunacak eş dost bulundurmanız, yükselişiniz(!) için hayati derecede önem taşır.

Yol haritası da elinizde artık, hadi başarılaar.😉😉

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
204
38
26
15
10
9
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
bengisu

kısacası kendinizi sırf saçma sapan programlardan ünlü olacağım diye rezil edin, kişiliksizliğini ortaya koyun, karaktersiz olun.

Emre ç

Her bir Boka salça olan aşırı dindar kesim nerede ? ben onları istiyorum arkadaş. satrança günah diyen adam bunları da en ağırından gelsin eleştirsin :) bu t... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Bunları görüp "Kireç kuyuları diyorum Amik Ovası kadar!" desem kızarlar bana.