Görüş Bildir
Haberler
Bir Güneşli Bir Bulutlu, Tam Bir Sonbahar! Eylül Ayında Burcunu Neler Bekliyor Anlatıyoruz!

Bir Güneşli Bir Bulutlu, Tam Bir Sonbahar! Eylül Ayında Burcunu Neler Bekliyor Anlatıyoruz!

zeynepanlatsin
02.09.2021 - 14:49 Son Güncelleme: 02.09.2021 - 18:15

Hoş geldin sevgili astroloji sever!

Şimdi önce güzel haberi vereyim, Ağustos bitti farkında mısınız? 😅 Bizi çok yormuştu, üzmüştü, ancak bitti. Şimdi artık hem yeni mevsimin tatlı rüzgarlarını hissetmeye başlayacağız hem de enerjimizi yenileyeceğiz. Şöyle bir silkeleneceğiz işin aslı.

Hemen bu ayın gündemlerini kısaca geçelim, ilk günleri biraz Neptün etkili, işin aslı Neptün bu ay tam her şey güzel derken bir anda gelip suları bulandırabilir, özellikle 2 Eylül, 14 Eylül ve 21 Eylül yani dolunay civarında kendini biraz hissettiriyor, ne oldu şimdi iyiydik yahu dedirtiyor. Aslında her biri bizi biraz farkındalığa sürüklemek için, biraz kendimizi fark edebilmek için. 

Bu ayın yeni ayı 7 Eylül’de Başak burcunda, net söylüyorum çok güzel bir yeni ay bu! 💜Uranüs’ten tam derece açısı var, Venüs Jüpiter çok iyi anlaşıyor, yani sürprizi, heyecanı, mutluluğu bol, ani gelişecek her şeye açık oluyoruz bu yeni ayda, ama güzel sürprizler bunlar, heyecanı çok yüksek. 💓

21 Eylül Balık Dolunayı ise biraz kaotik, hem dolunayın derecesi kritik, hem Neptün etkili olduğu için biraz sular bulanık. Aşk meşk konularını bir sorgulatacak, dedim ya her şey iyiydi ne oldu şimdi dedirtiyor biraz, ama şunu da söyleyelim, sert de olsa farkındalığı ve sarsıcı etkisi de kudretli. Biraz kendimizi sorgulamak için ve önümüzdeki sisi pusu dağıtmak için de faydalı.

Veee sürpriz, bayadır adını anmadığımız Merkür Retrosu bu ay 27 Eylül’de Terazi burcunda başlayacak, şimdi Terazi olunca konu aşk olur, evet arkadaşlar eskiler gelecek burası cepte 😅 Ama biz alacak mıyız geri, almalı mıyız, alsak ne olur, işte o kısımlar için zaten havada Neptün’ün sisi varken “dikkat dikkat” demeyi bir borç biliyorum.❗️18 Ekim’e kadar mümkünse iyice sorgulayın, başlayacaksanız da yeni ay dönemini değerlendirin, dolunay sonrası biraz sakat.

O zaman hazırsak yükselen burcumuza göre bizi neler bekliyor bakalım, önceliğiniz yükselen burcunuz olsun, iyi okumalar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Önce Yükselen Burcunu Okumayı Unutma!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

İlişkiler konusunda bu ay biraz testten geçeceksin Koç!

Hoş geldin Sevgili Koç ve Yükselen Koç;

Ayın ilk günleri biraz kafalar karışık, Mars ve Neptün karşı karşıya geliyor, bu senin iş, meslek, sağlık ve günlük olarak yaptığın rutinlerde bazı kafa karışıklıklarına sebebiyet verebilir. Kendini yorgun, dalgın, daha içine çekilmiş hissetmen mümkün ilk günlerde. Neptün bu ayın Dolunay’ında da tetikleyici, sana tavsiyem biraz içine dön ve özellikle ilk haftaları kendi içine dönüp sorunları, sıkıntıları, sana kendini kaybolmuş hissettiren şeyleri çözmekle değerlendir, bu sayede dolunayla aydınlığa kavuşacaksın. 

7 Eylül’de muazzam güzel bir yeni ayımız var, uzun zamandır böyle sürprizi bol bir yeni ay göremedik, şayet iş, meslek alanında bir sorunun, belki bir bitişin ya da bir arayışın varsa hiç ummadığın bir şekilde sürpriz bir iş, bir gündem, yaşamına bir sürpriz hareket gelebilir, çünkü Uranüs’ten tam derece olumlu kontak alıyor. Uranüs değdiği yere sürprizler getirir, işin içinde yeni ay olunca da bu ani gelişme yepyeni bir başlangıç da getirebilir. 

10 Eylül’de Venüs Akrep burcuna geçiyor, bu da senin 8. Evine yani para kaynaklarına güzellikler sunacak. Şayet evli veya beraberliği olan bir yükselen Koç isen libido da artar bu geçişle :) Yalnız bir miktar kıskançlıklara, aşırı sahiplenmelere, fazla yoğunluğun vereceği krizlere dikkat derim, Akrep bu yani sevdi mi arıza da olabilir :) Hayatında biri yok ise yoğun, derin duyguların dahil olduğu bir ilişki de gündemine gelebilir. 

14 Eylül’de Güneş ve Neptün karşı karşıya, bu senin yine iş, meslek, sağlık hanene bir dokunuş yaptığı için biraz dikkat derim, kafa karışıklığı, aldanma, bir şeyleri doğru görememe riski olan bir kontak bu, işin içinde Güneş olduğu için de sağlığımıza bir miktar daha özen isteyebilir bu sevgili Koç ve Yükselen Koç. 

15 Eylül’de yönetici gezegenin Mars tam karşıt evine yani Terazi’ye geçiş yapıyor, burası senin ilişkiler hanen olduğu için bir miktar gerginlik sunabilir, ilişkilerin enerjisi biraz yükselir, sesler de yükselir. Aslında buralarda Merkür Retrosu da olacağı için seni şimdiden ufaktan uyarayım isterim, bu ay ilişkiler konusunda acelecilik, sorunları büyütmek, tartışmalara meyil, olayları istediğimiz gibi yönlendirememenin verdiği bir miktar kızgınlıklar olabilir. Daha sağduyulu, daha sakin, daha iki taraflı düşünmeye odaklanmak veya şimdilik olası kavgaların üzerine yatmak, üstelememek kurtarıcı. 

21 Eylül’de Balık burcunda yani senin arkada, görünmeyen, gizlide kalan, içeriye döndüğün evin olan 12. Evde bir dolunay var. Bahsettiğim gibi ayın başında biraz dalgındık, Güneş – Neptün karşıtlığıyla da kafalar karışmıştı ya, işte buralardaki asıl sebebin ne olduğunu anlayacağımız bir Dolunay bu sevgili Koç ve özellikle Yükselen Koç. Neyi neden yaşıyoruz, içimize döndüğümüzde ne gördük, ne hissettik, bu dalgınlığın, bu yol bulmaya çalışmanın asıl sebebi ne bunu daha iyi göreceğiz bu dolunayda, çünkü ay boyunca Mars’a da Güneş’e de karşıt duran Neptün, bu dolunayın tetikleyicisi. Kendimizi kandırdığımız konular varsa, geriye attığımız şeyler varsa, belki kimseyle paylaşmadığımız bazı duygularımız varsa, bizi biraz bulandıran her ne ise işte netlik, sonlanma, karar aşamasına bu dolunayla geliriz. Yani kötü gibi görünse de aslında çok faydalı bir dolunay senin için. Sadece dağılmaya, kaybolmuşluk hissine dikkat et.

22 Eylül’de Güneş karşıt evine yani Terazi’ye geçiyor, burada biraz yoğunluk var. Merkür burada, Mars burada, Güneş de geliyor, üzerine bir de burada Retro da olacak :) Bu ne demek? İlişkiler konusunda bu ay biraz testten geçeceksin demek sevgili Koç, çünkü burası senin ilişkiler evin. Bu sadece ikili ilişkiler değil aslında, tabii ki başrolde o var, ancak örneğin çalışıyorsan iş ortağın, “ikili” olarak hayatında olan kişiler, belki sana açıktan düşmanlık edenler de ortaya çıkabilir, bunu bir düzeltme dönemi gibi düşün. Odağını biraz karşı cepheye fazlaca çekecek bu durum, ancak tamamen kaydırırsan da kendini unutursun. Oysa sana en başında söylediğim gibi biraz kendi içine dönme ayı diyebiliriz bu Eylül ayına, cevapları orada bulabilirsin, sezgilerin çok kuvvetlenecek çünkü.

Ve gelelim ayın olayına, Ekim ayında daha yoğun biçimde hissedeceğimiz Merkür Retrosu Terazi burcun yani ilişkiler evi olan 7. Evinde başlıyor, şimdi söylemezsek olmaz, tabii ki eski ilişkileri hortlatacaktır, ilişkilere ikinci şanslar verilmek istenir, oturup bir değerlendirme yapmak istenir ancak bu Merkür Retro iken değerlendirmeler sağlıklı olmaz. Zaten Neptün de tesirli ay boyu, kendimizi doğru ifade edemediğimiz gibi karşımızdakini de doğru anlayamayız, Terazi’nin o diplomatik, uyumlu tarafı kaçar gider, iyi bir şey söylerken kötü bir şey dilimizden çıkar, kırmamak isterken daha çok kırabiliriz. O sebeple bu retroda ilişkiler konusunda iki kere düşün, özellikle de sen.

Gördüğün gibi sevgili Koç ve Yükselen Koç, biraz kafalar karışsa da macerası bol bir Eylül ayına giriş yapıyoruz, umarım muazzam haberler aldığın bir Eylül geçirirsin.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan, @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli günleri orada konuşacağız! Ekim'de görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Kafalar karışsa da gerçekleri görüyorsun Boğa!

Hoş geldin Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa;

Ayın ilk günlerinde özellikle aşk, meşk, arkadaşlar, belki gelecek planların konusunda biraz kafaların karışık olduğu, bazı dalgınlıkların, yanlış anlamaların olduğu günler geçirebilirsin sevgili Boğa, Neptün Mars ile biraz sert bir kontakta. Hayal kırıklıkları, bazı şeyleri yanlış görmüş olmak, elimizden kaçıp gidivermesi, bazı flörtlerin birden hayalet olması :) gibi durumlar söz konusu olabilir. Sonrasında rahatlayacağız ancak ilk günler dalgın ve biraz da enerjisiz hissetmen mümkün.

7 Eylül’de gerçekleşecek Başak Yeni ayı ise seni özellikle aşktan yana epey mutlu edecek gibi görünüyor, şayet bekar bir Yükselen Boğa isen yepyeni hem de aniden başlayacak bir ilişkiye adım atabilirsin, işin içinde Uranüs var ki bu Uranüs senin burcunda seyrediyor. Evliysen bir bebek müjdesi gelebilir, bekarsan sürpriz bir aşk kapını çalabilir, hayatına yepyeni bir hobi girebilir, yepyeni ve ani gelişmeler birden üzerindeki ölü toprağını atabilir. Özellikle Boğa burcunda güneşin veya yükselenin 10 – 20 derece arasında ise tesiri çok daha güçlü alırsın zira Uranüs buralarda geziyor :) Sürprizli ve keyifli bir yeni ay olacak senin için sevgili Boğa. 

10 Eylül’de Venüs karşıt burcun Akrep’e geçiyor, bu da biraz ilişki, aşk kokusu veriyor zaten sevgili Boğa, zira burası 7. Evin yani ilişkiler evi, Venüs de burayı ziyaretteyken boş geçmez, üstelik Venüs senin yönetici gezegenin. Sadece burası karşıt evin olduğu için Venüs burada bir miktar düşük, enerjisini yanlış kullanmaya meyilli, onu artık sen idare edeceksin :) Kıskançlık krizleri, olmadık arızalar gibi sorunlara senin o meşhur sükûnetin çözüm bulur zaten. Yeni ayla birlikte Venüs’ün de Akrep ziyareti pek seni boş bırakmayacak gibi bu Eylül’de :)

14 Eylül’de Güneş ile Neptün karşı karşıya geliyor, şimdi aşk meşk dedik çok güzel ama, işin içinde Neptün olduğunda biraz da dikkat demek lazım geliyor, çünkü gerçekleri olduğu gibi görememe riski verir bu karşıtlık, dalgınlık verir, biraz böyle kafaları karıştırabilir, pembe bulutlar çöktürebilir, ben biraz dikkatli, gözü açık, gerçekleri görmek için baya dikkatli davranmak gerektiğini düşünüyorum sevgili Boğa.  

15 Eylül’de Mars Terazi burcuna yani senin iş, güç, meslek, günlük rutinler hanene giriş yapıyor sevgili yükselen Boğa, bu da seni çok çalıştıracak demek :) iş ortamında biraz rekabet söz konusu olabilir, belki kendini istediğin gibi ifade etmekte bir miktar zorlanabilirsin zira Mars burada çok da huzurlu değil. O direk atılıp konuyu çözmek ister, Terazi diplomatik, uyumlu olmak ister, haliyle işler karışır :) Tatlı bir rekabetin sakıncası yok tabi, ancak işi hırsa çevirince gerilim artabilir, buna biraz dikkat. Gerçi günlük enerjin o kadar yüksek olacak ki fırsat da bulamayabilirsin hırs yapmaya :)

21 Eylül’de Balık burcunda Neptünyen doğada bir dolunayımız var, aslında bu ay boyunca Neptün’ün Mars ve Güneş kontaklarının bir neticesi, yani 2 – 14 Eylül arasında böyle kafanı karıştıran, suları bulandıran durumlar varsa, bu aşk da olabilir arkadaş ortamın da olabilir, hatta dediğim gibi gelecekle ilgili bazı planlar da olabilir, bunların netleşmesi, sonuca ermesi, neyin ne olduğunu anlamak açısından oldukça önemli bir dolunay. Aaaa bu muymuş dedirten cinsten, belki biraz hayal kırıklığına yol açsa da günün sonunda elle tutulan gerçek, elde edilemeyen hayallerden daha önemli ve güzeldir. Bu aydınlanma senin için de önemli olacak.

22 Eylül’de Güneş Terazi burcuna yani Mars’ı takip ederek iş, güç, meslek hanene giriş yapıyor. Bu da senin çalışıyorsan ofis ortamında öne çıkmanı, parlamanı, dikkat çekmeni sağlayacaktır. Aynı zamanda burası sağlığımızı da ilgilendirdiğinden, bazı problemlerin varsa ortaya çıkar ki sen çözesin, yolumuza devam edelim böylelikle. Günlük rutinlerine daha fazla önem verdiğin, kendinle ilgilendiğin bir süreç olacak bu Terazi geçişi. 

Ve gelelim hem bu ayın hem de Ekim ayının gündemine, Merkür Retrosuna :) 27 Eylül’de iş, meslek, günlük rutinler hanende gerçekleşecek bu Retro sevgili Boğa, burası iyice dolu, Mars, Güneş burada, Merkür de burada Retro yapınca odağın biraz iş, güç, günlük rutinler, ekstra özen göstermen gereken şeyler bunlar, bu nedenle özellikle ofis ortamında iletişime ekstra dikkat. Yeni bir işe başlayacaksan çok çok iyi ölç tart, mümkünse şayet oyala, 18 Ekim’den sonrasına bırak. Aynı zamanda sağlık kontrollerini de ihmal etme olur mu? Bir de evcil hayvan dostun varsa kapını pencereni iyi kapat ki patili dostun bir arıza çıkarmasın :)

Evet gördüğün gibi sevgili Boğa ve yükselen Boğa, hem güzel hem de biraz kafa karıştıran bir Eylül ayı var önümüzde. Umarım güzel gelişmeler yaşadığın şahane bir ay geçirirsin.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan, @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli günleri orada konuşacağız! Ekim'de görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Aşk hanesi alarm veriyor İkizler!

Hoş geldin Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler;

Ayın ilk günlerinde özellikle hem ev, yuva, aile hem de kariyerin biraz kafanı karıştırabilir sevgili İkizler, zira Neptün bu ay biraz fazla ortalığı karıştıracak :) İlk günlerinde Mars ile sert açılanmada, bu da kariyer, ev, hatta ilişkiler alanında da bazı düşünceli, dalgın, huzursuz enerjiler verebilir sana. Bazı emeklerin boşa gitmiş gibi hissettirebilir, kendini enerjisiz, yorgun hissettirebilir, geçici etkiler bunlar ancak dikkatli davranmakta fayda var. 

7 Eylül’de sürprizi ve güzel gelişmeleri bol bir Başak Yeni Ayı var, senin de ev, yuva, aile haneni tetikleyecek, tabi tam karşısı olan kariyer hanen de nasibini alabilir bundan. İşin içinde Uranüs var, birden taşınma, yeni bir ev, yuva kararı, ailede aniden gelişen bir sürpriz, belki haneye katılacak bir bebek haberi :) gündeminde olabilir zira Uranüs bu yeni aya tam derece açı yapıyor, sürprizleri de sever kendisi. Belki aniden iş değiştirmeye karar verip bu vesileyle evini de değiştirebilirsin, belki başka bir şehre gidebilirsin, hiç beklemediğin bir gelişme söz konusu olabilir, işin içinde Uranüs olunca kestirmesi zor :)

10 Eylül’de Venüs Akrep burcuna yani senin iş, meslek, çalışma hanene giriş yapıyor, kariyer evine de üçgen yani olumlu açı yapacak, bu da sana özellikle mesleki alanda bir parlama, para kazanma, ekstra gelir, prim gibi fırsatlar çıkartabilir. Yaptığın iş görünür bir hale gelebilir, sen günlük rutinlerine Venüsyen konular ekleyebilirsin, yani nedir bunlar, daha keyif aldığın, kendini güzel hissettiren, belki sanatsal aktivite veya hobileri rutinine aldığın bazı güzel, tatlı anlar yaşayabilirsin bu geçişte, bir yeteneğini paraya çevirme ihtimalin de çok yüksek.

14 Eylül’de Güneş Neptün ile karşı karşıya geliyor, bu sonrasındaki dolunayın aslında habercisi olacak bir açı. Demiştik ya ay başında biraz kafalar karışıyor diye, yine bu karışıklığın sebebi hem evin hem de işin. Sanki sular dalgalanıyor ama ya düzenini bozmak istemediğin için ya da seni rahatsız eden konuları fark edemediğin için ortada olan sorunlar biraz gün yüzüne çıkıp kafanı karıştırabilir bu açılanmada. Bazı şeyleri fark edebilirsin, göremediklerin görünür olabilir, hayal kırıklıkları veya biraz melankoli yaşatabilir, çok da kendini düşürme, kendini kandırma da aynı zamanda. Zaten burada gerçekleşecek dolunay ortalığı aydınlatacak.

15 Eylül’de Mars Terazi burcuna yani aşk, hobiler, kendini ortaya koyup gösterebileceğin konularla ilgili biraz mücadele etmeye çağıracak seni. Belki hayatına katacağın yeni bir hobi seni çok fazla meşgul edecek olabilir, aşk konuları gündemini çok dolduracak olabilir, enerjin fazla, kendini gösterme çaban da öyle, şayet böyle bir ortam veya konu gündeme gelirse enerjini buraya sarf etmekten çekinme zira Mars destek verecektir sana.

21 Eylül’de Balık burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu yine gündemini kariyer ve aile odağına tekrar taşıyacak, ancak bu kez ay boyunca kafanı bulandıran, sanki sisli pusluymuş gibi gördüğün, belirsiz olan konular netliğe kavuşacaktır. Bir miktar gerginlik ve sanki boşa sarf edilmiş enerji duygusu yaşayabilirsin, kendini kandırdığın veya farkında olmadığı bazı gerçekleri görüp kendine yeni bir yol çizme kararı vermen mümkün, zira dolunaylar kapanıştır, netleşmedir, finalize etmektir. Öyle ya da böyle sonuç yeni bir kapıyı açar.

22 Eylül’de Güneş Terazi burcuna geçiyor, yine Mars’ın arkasından aşk, meşk, flörtler, hobiler hanesini canlandırıyor, konu Terazi olunca da ilişki gündemleri yoğun haliyle sevgili İkizler :) Güzel, hoş tabii ancak ne yazık ki hevesi kursakta bırakacak bir haberim var, çünkü yine bu hanede 27 Eylül’de Merkür Retrosu da olacak. Şimdi burası yani senin aşk evin birden doluyor, Mars burada, Güneş burada, Merkür burada bir de Retro olunca hop diyoruz dikkat dikkat :) Aşk evi olduğu için, bir de Terazi olunca eski ilişkilerin, flörtlerin kapıda yatması çok mümkün :) Ancak Retro olunca çok da doğru değerlendiremeyebiliriz, eski olması şart değil bu geçiş yeni aşklar da getirebilir, ancak benim önerim oyalayabilirsek biraz 18 Ekim’e kadar oyalamak. Bu 20 günü “hobilerin neler, neler yaptın, ne iş yaparsın, şu filmi izledin mi” gibi genel geçer muhabbetlerle geçirip, Retro bitiminde hala bizimleyse devam kararı alarak geçirebilirsin misal :) Mars’ın burada olması acele kararlar aldırabilir, o sebeple biraz uyarmak istedim :)

Evet gördüğün gibi sevgili İkizler ve Yükselen İkizler, suların dalgalı olduğu, sürprizlerin bol olduğu bir Eylül ayı bizi bekliyor. Umarım güzel haberler ve başlangıçlar yaptığın şahane bir ay geçirirsin.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan, @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli günleri orada konuşacağız! Ekim'de görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Zihnini durdur Yengeç!

Hoş geldin Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç;

Ayın ilk günlerinde özellikle zihnini biraz yorgun, biraz dalgın, düşüncelerinin, iletişiminin biraz karışık olduğunu hissedebilirsin zira Neptün senin iletişim hanende seyahatte olan Mars ile karşıt açılanmada. Bu eğitim konularında da biraz kafanı karıştırabilir, verdiğin eforun karşılığını alamadığını düşündürtebilir, “kimse beni anlamıyor” diye delirmene sebep olabilir :) Geçici, ancak buralarda düzeltilmesi gereken, bazı farkındalıkları sağlamamız gereken bir etki de var zira Neptün bu ay içerisinde biraz aktif haritalarımızda. Varsa kardeşlerinle ilgili de bazı bulanık, karmaşık konular gündemine gelebilir, altta yatan bir şey vardır, bu zaten bu ay yaşayacağımız dolunayda netleşecek.

7 Eylül’de Uranüsyen hem de tam Uranüsyen bir Başak Yeni Ayı var, Uranüs demek sürpriz demek, ani gelişmeler demek, bu yeni ayla hayatına aniden girecek bir eğitim, bir konu, şayet iletişim sektöründe çalışıyorsan ani bir teklif, sözleşme, imza getirebilir sana. Bir anda zihnini, düşüncelerini, fikirlerini değiştirecek bir konu gündemine gelebilir, sıra dışı haberler alabilirsin, sen de senden beklenmeyecek haberler verebilirsin çevrene :) Olumsuz değil, tam tersi sürprizli ve güzel, yeniliğe ihtiyacımız olan zamanlardayız ne de olsa.

10 Eylül’de Venüs Akrep burcuna geçiyor ve aşk haneni hareketlendiriyor sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç, çünkü burası senin aşk evin olan 5. Evin, evliysen çocuk haberi, değilsen tutkulu, derin, yoğun bir aşk, kendini ortaya koyabileceğin bir hobi gündemine gelebilir. Kendine güvendiğin, ortaya çıkarmak istediğin her türlü yeteneğini bu geçişle ortaya çıkarabilirsin zira işin içinde Akrep olduğu için etkileyiciliği de çok yüksek olacaktır, hiç durma.

14 Eylül’de Güneş ve Neptün karşıtlığı yaşayacağız, ayın başında bahsettiğim bazı kafa karışıklıkları, dalgınlıklar, bazı iletişim sorunları biraz daha gündeminde olabilir bu tarihlerde, çünkü bu açılanma kafaları karıştırır, senin de iletişim evinde olduğu için zihnini bulandırması mümkün. Bu dönemde bir imza, sözleşme niyetin varsa iyice ölç tart, gerçekten faydalı mı değil mi sorgulamasını yap, aynı şekilde bir eğitim almayı düşünürsen de biraz emin olarak başla, bu dönem alacağın bilgiler, haberler çok da gerçeği yansıtmayabilir çünkü.

15 Eylül’de Mars Terazi burcuna geçiş yapıyor, burası ay sonuna doğru iyice dolacak zaten, senin ev, yuva, aile, yaşam alanı evin, bu durumda evin içerisinde tempon çok artabilir Mars geçişiyle. Bazı tadilatlar, ev içerisinde birtakım tatsız konular, belki minik sürtüşmeler, bazı fikir ayrılıkları, uzlaşmada sıkıntı yaşamak mümkün olabilir. Enerjin yuvan, ailen, evin üzerinde artacak sevgili Yengeç.

21 Eylül’de Balık burcunda Dolunay yaşayacağız, aslında Neptün’ün ay içerisinde önce Mars sonra da Güneş’le yaptığı kontakların bir neticesi bu dolunay, yine dolunay anında da etkili. Bu da yaşadığımız yanılgıları, bazı kafa karışıklıklarını netleştirecektir. Özellikle uluslararası konular veya akademik, üniversite eğitimi gibi konular gündemindeyse dikkatini daha yoğun vermen gerekebilir, kafa karışıklıkları yaşasan da günün sonunda bir netleşme ile son bulacak. Çünkü dolunaylar sular dalgalı olsa da netleştirir, sonuca erdirir, bazı şeylerin göründüğü gibi olmadığını fark ettirip gerçeği gösterir bize. O yüzden ay boyu dalgalansan da durulman bu dolunayla olacak sevgili Yengeç.

22 Eylül’de Güneş de Terazi burcuna yani senin ev, yuva, aile hanene giriyor, bu ay gündemini meşgul eden ev, yuva, aile konuları iyice ortaya çıkacaktır, belki taşınma, belki evde bir yenilik, var olan bir sorunun çözümü gibi netliğe kavuşması gereken konular odağına girebilir. Dikkat edilmesi gereken ise yine burada 27 Eylül’de yaşayacağımız Merkür Retrosu. Mars, Güneş, Merkür buradayken ve bir de retroyken haliyle odak çok fazla ailene ve aynı zamanda da karşıt evi olan kariyerine çevrilecek, bir şeylerin aksaması, ev içerisinde miadı dolan eşyaların “beni gömün” diye haykırması, düzenin bozulup yenilenmek istemesi mümkün :) Sadece bir imza, sözleşme, belki yeni bir kontrat için çok uygun zamanlar olmayabilir, tam da böyle içine sinecek bir ev olmayabilir örneğin tuttuğun ev veya bir tadilat fikrin varken bu döneme denk gelirse uzayabilir de. Öte yandan hem aileni hem de kariyerini ilgilendiren ancak üstü örtülmüş konular varsa onlar da gün yüzüne çıkar ki çözülsün. Önemli olan iletişime çok dikkat etmek, malum Merkür gerilerken dilin kemiği olmadığını daha iyi anlıyoruz :)

Evet gördüğün gibi Yengeç ve Yükselen Yengeç, biraz sürprizli, biraz dalgalı, epey de hareketli bir Eylül bizi bekliyor. Umarım şahane haberler aldığın güzel bir ay geçirirsin :)

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan, @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli günleri orada konuşacağız! Ekim'de görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Kendi değerini ver Aslan!

Hoş geldin Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan;

Ayın ilk günlerinde para, pul, değerler hanende harekette olan Mars ile Neptün arasında biraz gerginlik var, bu da senin özellikle maddi anlamda ya da kişisel konfor, güvende hissetme arzunda biraz tedirginliğe, kafa karışıklığına, biraz böyle umutsuzluğa yol açabilecek bir enerji. Belki hesapta olmayan kayıplar veya gösterdiğin eforun karşılığını alamadığını fark etmek ve bunun canını sıkması, biraz da hayal kırıklığına uğratması mümkün. Bu seni gelecek anlamında da kaygılandıracak bir enerji, ancak geçici. Neptün bu ay biraz özellikle özdeğer, kendini güvende ve sağlamda hissetme odağına biraz oynayabilir, istediği kendi değerini vermen aslında.

7 Eylül’de özellikle para kazanma konularında sana bir aydınlanma sağlayacak, bol sürprizli ve çok güzel bir Başak Yeni Ayı var, bu yeni ay Uranüs’ten de şahane bir açı alıyor, aniden gelişecek bir maddi gündemin olabilir, bir anda para hanende artış, belki para kazanma yöntemini değiştirmeni sağlayacak bir gelişme, bir yenilik hayatına girebilir. Uzun zamandır yapmayı düşündüğün ancak adım atmadığın bir konu varsa bu yeni ay sana aniden o kapıyı açabilir, çünkü Uranüs var işin içinde, üstelik Uranüs kariyer evinden yapıyor bu olumlu açıyı. Kendine de biraz daha güvenmeni sağlayabilir bu tesir.

10 Eylül’de Venüs Akrep burcuna yani senin ev, yuva, aile hanene giriş yaparak burada biraz huzur getirecek. Yaşam alanını değiştirmek, güzelleştirmek, evde olmanın keyfini çıkarmak, var olan krizleri çözüp tatlıya bağlamak mümkün bu geçişte. Aynı zamanda kariyer evinin de karşısı olduğu için burası, özellikle kişisel haritanda Boğa burcunda bir gezegenin varsa tetikleyip kariyerini de etkileyebilir. 

14 Eylül’de Güneş ve Neptün karşı karşıya gelerek sana bazı gerçekleri görmeni sağlayacak bir etki verebilir, bu zamana kadar kafanı karıştıran, tam emin olamadığın veya emin olduğunu sandığın bazı şeylerin gerçek yüzünü gösterebilir, özellikle maddi veya kariyer konularında şimdiye kadar yaşadığın hayal kırıklıkları kendini gösterebilir. Bu açılanma bu ayın dolunayında da aktif, o yüzden ay içerisindeki bazı dağılmalar, kafanı karıştıran gelişmeler varsa biraz sabret, dolunayı bekle, ayrıca da takip et, konuları anlamaya çalış, hepsi netliğe kavuşacak zaten.

15 Eylül’de Mars Terazi burcuna geçerek iletişimini çok hızlandırıyor sevgili Aslan ve Yükselen Aslan, yakın çevrenle, belki varsa kardeşlerinle iletişimin çok yoğunlaştığı, zaman zaman da gerginleştiği durumlar olabilir, burada Mars çok da keyifli olmadığı için uzlaşı sağlamak zorlaşabilir. Bir de burası kısa seyahatleri de temsil ettiğinden yola çıkma planın varsa dikkatli olmanı önermek isterim.

21 Eylül’de Balık burcunda dolunay yaşayacağız, sana bahsettiğim 2 Eylül ve 14 Eylül civarı aktif olan kafa karışıklıkları, özellikle kariyer, maddi kaynaklar, kişisel değerler ve güvende hissedememe duygusunun asıl sebebini daha iyi anlayacaksın bu dolunayla, zira Neptün devrede olacak. Elimizi attığımız bir şeyin fos çıkıp çıkmadığı, hesaba katmadığımız bir harcama veya verdiğimiz bir emeğin karşılığını alamama gibi aslında aydınlatma amaçlı ama biraz tadımızı kaçıracak gündemler olabilir, yine söylediğim gibi aslında bu dolunayla kendimizi ne kadar kandırdık, hangi durumlarda feda ettik, kullanıldık mı bunları daha iyi anlayacağız. Önemli olan farkına varıp net karar verebilmek zaten, ancak tam bugünlerde karar verirken özen göstermeni de öneririm, her şeyiyle kafanda net olmasını sağla ki sonrasında üzülmeyelim.

22 Eylül’de Güneş Terazi burcuna geçiş yapıyor, Mars da burada seyahatteydi, Güneş eşlik etmeye geliyor, iletişimi artırıp kendini daha iyi ifade etmenin yollarını bulacaksın, belki bazı sözleşme ve imzaların gündeme gelebilir, tempon yükselebilir. Ancak uyarımız tam da buralardan, zira Merkür de burada, yani bu haberleşmeler, imzalar, eğitimler, kardeşler gibi birebir iletişimin çok yoğun olacağı bu hanede bir de Merkür Retrosu var, sürpriz :) Bu da demek oluyor ki iletişim konusunda biraz sınavdan geçeceksin sevgili Aslan ve özellikle Yükselen Aslan. Yanlış anlamalar, anlattım zannederken anlatamamalar, altına imza attığımız şeylerin göründüğü gibi olmaması, aldığımız haberlerin gerçeği yansıtmaması gibi dikkatimizden kaçması yüksek konulara ekstra bir özen gösterebilirsin sevgili Aslan, 18 Ekim’e kadar buralar biraz dalgalı nitekim. Öte yandan bu retroda geçmişten kalan, gelmesini beklediğin haberleri de alabilirsin, bazı şeylerin aslını öğrenebilirsin, gecikmiş konuları tekrar masaya yatırabilirsin. Zihinsel olarak biraz içe dönüş ve içsel hesaplaşma olarak değerlendirmek çok güzel olur bu retroyu.

Evet, gördüğün gibi sevgili Aslan ve Yükselen Aslan, dalgası sürprizi hareketi bol bir Eylül ayı bekliyor seni. Umarım çok güzel gelişmeler yaşadığın şahane bir ay olur.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan, @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli günleri orada konuşacağız! Ekim'de görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Yepyeni bir “sen” geliyor Başak!

Hoş geldin Sevgili Başak ve Yükselen Başak;

Açıkçası senin için hem çok güzel hem karışık böyle değişik bir ay diyebilirim sevgili Başak ve özellikle yükselen Başak, ne ararsan var bu ay :) Bazen yorumların altına “iyi mi kötü mü anlamadım şimdi” yazıyor okuyanlar, işte onlardan biri olabilirsin :) Ama iyi tarafı daha çok onu söyleyebilirim, zaten sürprizi de çok bol. İlk günleri biraz kafanı karıştırabilir sadece, çünkü Neptün, halihazırda senin burcunda seyreden Mars’ın kafasını biraz karıştırıyor, bugünlerde biraz hareketlerin kısıtlı olabilir, kendini ifade ederken, ortaya koyarken güvensiz hissedebilirsin, kandırıldığını, aldatıldığını düşünebilirsin, kendini biraz hak ettiğini bulamamış hissedebilirsin. Aslında Neptün bu ay seni bir miktar zorlayacak gibi görünüyor, çünkü ay ortası senin burcundaki Güneş’le, ayın sonlarında da karşıt burcundaki dolunayla kontak kurarak hem ilişkiler yönünden hem de kendini ifade yönünden biraz huzursuz ediyor. Ama iyi habere gelelim şimdi.

7 Eylül’de senin burcunda hepimize iyi gelecek gerçekten güzel bir Başak Yeni Ayı var sevgili Başak ve Yükselen Başak. Bu yeni aya Uranüs de tam derece üçgen yapıyor, yani sürprizlere, ani gelişmelere, aniden başlayan her şeye :) kapıların açık bu yeni ayda. Adım atmak istediğin, aklından geçirdiğin, acaba mı dediğin herhangi bir şeyi pat diye karşında bulabilirsin. Özellikle de doğum günün bugünlere yakınsa veya yükselen derecen 10 – 20 derece Başak arasındaysa çok kesin etki alabilirsin. Ani gelişmeler, aklına bile gelmeyecek sürpriz konular gündemine gelebilir, bunun içinde aşk da var iş de var, kendini bile baştan yaratmak var, yepyeni bir “sen”den bahsediyoruz burada sevgili Başak ve Yükselen Başak.

10 Eylül’de Venüs Akrep burcuna geçiyor, yani kardeşlerin, yakın çevren, kuzenlerin gibi sana çok yakın mesafede bulunan insanlarla iletişiminde güzellikler var sevgili Başak ve Yükselen Başak, insanlarla iletişimine de yansıyacak bu, daha dikkat çeken, kendini dinleten, fikirlerine karşıdakini ikna eden biri haline gelebilirsin. Belki bir sanat eğitimi, kendini ifade edebileceğin bir konunun eğitimi de gündemine gelebilir.

14 Eylül’de senin burcundaki Güneş ile Neptün arasında karşıtlık gerçekleşecek, zaten yazının başında biraz bahsetmiştim, kafa karışıklıkları, yanılgılar, ilişkilerle ilgili bazı yanılsamalar, umduğunu bulamama, düşündüğün gibi olmaması, karşı tarafı gözümüzde büyütüp kendimizi küçük görme gibi yanılgılar söz konusu olabilir, burada daha objektif, daha gerçekçi yaklaşmakta fayda var sevgili Başak, Neptün bu karşıtlığı 7. Evin olan ilişkiler evinde yapacak, o yüzden ekstra dikkat diyebilirim.

15 Eylül’de Mars senin burcunu terk ederek Terazi burcuna yani, para, maddi konular, güvenlik ihtiyacı gibi daha somut, görünür kaynakları çoğaltmak için senden hareket bekleyecek. Bu kariyerini de para kazanma kaynaklarını da tetikler. Daha çok para kazanmak için çok çalışmanı isteyebilir, şayet çalışmıyorsan kendini güvende ve değerli hissetmek için çaba sarf etmeni isteyebilir, sahip olduklarını korumak, kendi değerini ortaya koymak için biraz mücadele var burada.

21 Eylül’de karşıt evinde yani Balık burcunda dolunay var, unutturuyorum sana Neptün’ü ara ara ama hatırlatıyor işte kendini, ay boyunca dediğim gibi biraz ben buradayım diyor senin için özellikle. Bu dolunayda ilişkiler konusu senin için ayrıca önemli sevgili Başak ve özellikle yükselen Başak, çünkü dolunay burada ve Neptün kontaklı bir dolunay bu. Şayet bir ilişkin varsa onu doğru anlayıp anlamadığına, gerçekleri olduğu gibi görüp göremediğine bir bak, yanılsamalar, yanılgılar var mı, aslında dolunaylar bir şeyleri netleştirir de. Ne olup bittiğini, kendini nereye koyduğunu, karşındaki insanı nerede tuttuğunu çok net anlayabilirsin bu dolunayla. 

22 Eylül’de Güneş Terazi burcuna geliyor ve Mars’ın tetiklediği para, pul, değerler konularını aydınlatıyor. Bu sana yeni para kaynaklarının gelmesi demek veya var olan kaynaklarını bir düzene koymak demek, düzen senin işin zaten orada sıkıntı yok :) Ancak burada bir de Merkür retrosu başlayacak 27’sinde, çokomelli yer burası :) Güneş burada, Mars burada, Merkür burada bir de üstelik retroya başlıyor, yani demek oluyor ki özellikle bu ay ve önümüzdeki ayın ilk yarısında konumuz biraz para, pul, maddi kaynaklar. Harcama yaparken dikkat etmeni, nereye ne para gönderdiğine iyice bakmanı, hesapta olmayan harcamalar çıkabileceğinden kendini harcama konusunda disiplinli tutmanı öneririm sevgili Başak. 18 Ekim’e kadar artık biraz sıkacağız dişimizi.

Evet sevgili Başak ve Yükselen Başak, sürprizi macerası bol bir ay geliyor, sana yepyeni fırsatlar sunmaya da hazır. Umarım şahane bir ay geçirirsin.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan, @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli günleri orada konuşacağız! Ekim'de görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Ruhunu arındırıyorsun Terazi!

Hoş geldin Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi;

Ayın ilk günlerinde bir miktar huzursuz, bir miktar gergin, kafası karışık hissetmen mümkün sevgili Terazi ve yükselen Terazi, zaten Ağustos ayından bu yana zihinsel olarak kendini daha yorgun hissediyor olabilirsin, zira Mars 12. Evin olan bilinçaltını hareketlendiriyor, şimdi karşısına bir de Neptün geldi, bu da bilinçaltını daha da dalgalandıracak bir etki. Hissettiklerinden emin olamamak, kendini biraz dalgın, düşünceli hissetmek, inziva isteği bu ay biraz yoğun olacak açıkçası. Aynı zamanda sağlık konusunda da ilk günlerine biraz dikkat et olur mu, Mars Neptün bir araya gelince biraz enerjimizi ve bağışıklığımızı da emer çünkü, senin de sağlık evini tetikleyeceği için yediğine içtiğine ilk iki hafta özellikle dikkat etmeni öneririm, geçici tabi ama dikkat etmekte fayda var.

7 Eylül’de Başak burcunda Uranüs’ten tetik alan bir Başak yeni ayı var, senin bilinçaltı evin olan 12. Evinde gerçekleşecek bu. Sana özellikle sezgisel anlamda müthiş yol gösterici bir tesiri var bu yeni ayın, hani aydınlanma, uyanış, “evreka!” dediğimiz anlar vardır ya işte öyle bir etki, adeta ruhunu da bilinçaltını da hareketlendirip çoğu şeyi fark etmeni sağlayacak bir yeni ay. Zihnini temizleyecek, ruhunu arındıracak, güçlü ve ruhsal.

10 Eylül’de Venüs Akrep burcuna yani senin para, pul, maddi kaynaklar hanene geliyor, güzel haber, para demek bu :) Özellikle para kaynaklarında artış, belki prim, terfi veya kendi başına çalışıyorsan gelirini artıracak yeni bir fırsat sunabilir sana bu Venüs geçişi. Biraz daha rahatladığın, kendini daha güvende ve iyi hissettiğin bir transit, biraz keyfine de düşkün olabilirsin, yalnız keyfi para da harcatır bu geçiş, çok da keseyi açma şimdi :)

14 Eylül’de Güneş Neptün’le karşıt açılanıyor, bu ayın sonlarında gerçekleşecek dolunayın da habercisi bir yandan, algında bir karmaşa, kendini biraz dalgın, huzursuz, karışık, kaybolmuş hissetmene sebep olabilecek bir enerji bu. Zihninde tuttuğun veya görmek istemediğin için bilinçaltına attığın bazı şeyler olabilir, işte onların varlığını kabul etmemek biraz seni kaybolmuş hissettirebilir aslında. Tıpkı ilk hafta Mars ile yaptığı kontak gibi, bu Güneş kontağı da sağlıkla ilgili biraz uyarıcı, zihnen yaşadığın dalgınlıklar sağlığını da zorlayabilir, dolunayla her şey yerli yerine oturacak, kendini hırpalama, özen göster bu geçişte.

15 Eylül’de Mars senin burcunda transite başlıyor, bu sana enerji getirecek her şeyden önce. Kendini ortaya koymak, ifade etmek, görünür olmak için güzel bir enerji bu, Mars her ne kadar kavgacı kişiliğinden ötürü Terazi’yi pek sevmese ve rahat edemese de sen onu nasıl değerlendireceğini bilirsin :) Sadece bu geçişte biraz kararsızlık düğmene de basabilir bu Mars, herkese her şeye uyum sağlamaya çalışırken hırpalanabilirsin, buna biraz dikkat et, kendin için yap ne yapacaksan, herkese uyum sağlamak zorunda değilsin sonuçta ^^

21 Eylül’de Balık burcunda yani ayın ilk günleri ve ortalarında seni biraz dalgalandıran yerleri tetikleyen alanlarda bir Dolunay var sevgili Terazi ve yükselen Terazi, senin iş, güç, meslek, ofis hanene yani gününü geçirdiğin her şeye ışık tutacak bir dolunay bu. Netleştirir, bir şeyleri sonuçlandırır, özellikle kendini kandırdığın veya seni bir şekilde kandıran, kafanı karıştıran durumları açığa çıkartır ki gerçekleri gör, zira bu dolunay Neptün etkili, yanılgı ve yanılsamaları ay parçası gibi parlatır, çıkarır ortaya. Kendinden çok mu verdin, çalışırken hak ettiğini alamadın mı, değerin yeterince biliniyor mu daha iyi anlayacağın bir dolunay bu. 

22 Eylül’de Güneş Terazi burcuna geçiyor, şayet bir Güneş Terazi olarak okuyorsan sana şimdiden çok mutlu yaşlar dilerim, güneş dönüşün kutlu olsun! Yükselen bir Terazi olarak okuyorsan da kendini çok parlak, çok iyi, çok önde hissedeceğin şahane bir dönem başladı senin için. Ancaaaak :) Şimdi gelelim partiye, Güneş burada, Mars burada, Merkür burada ve üstelik Merkür 27’sinden itibaren de burada Retro harekete başlayacak :) Yani bu demek oluyor ki biraz odağın kendine dönüyor, biraz da içe dönüyor, çünkü bu en güzeli, içe dönmek, kendini dinlemek, biraz kendinle vakit geçirmek, bu süreç aslında senden bunu istiyor sevgili Terazi ve yükselen Terazi. Bu dönemde etrafında çok fazla fikir duyarsın, çok konuşma olur, odağın kayar, istediğini istediğin gibi anlatamazsın, anlamazlar anlamaaazlaar :) O sebeple sen bırak biraz didişmeyi, kendini ifade etmeye çalışırken, anlatmaya çalışırken, uyum göstermeye çalışırken çok yıpranırsın. En güzeli kendine dönmen, kendi derdini kendine anlat, 18 Ekim’e kadar böyle, aslında güzel bir süreç böyle baktığımızda.

Evet sevgili Terazi ve yükselen Terazi, gördüğün gibi biraz dalgalı biraz da sakin, ama en güzelini getirmesini beklediğimiz bir Eylül geliyor, Güneş Terazi olarak okuyorsan tekrar mutlu seneler dilerim 🎉

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan, @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli günleri orada konuşacağız! Ekim'de görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Yepyeni başlangıçlara hazır ol Akrep!

Hoş geldin Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep;

Ayın ilk günlerini biraz karamsar, biraz bulanık, biraz kendini nasıl ortaya koyacağını bilemez halde geçirebilirsin sevgili Akrep ve yükselen Akrep zira Neptün ve Mars biraz sert bir kontakla aya başlangıç yapıyor. Aslında bu biraz da kendini bulman, kendini ortaya koymak için yapman gerekenleri tartman açısından da önemli bir transit. Enerjini düşürmek yerine yolunu bulmaya harcarsan hemen arkasından gelecek olan yeni ay sana çok güzel fırsatlar sunacak zaten.

7 Eylül’de bahsettiğim gibi özellikle gelecek planların, umutların, hayal ettiklerin için muazzam kapılar açabilecek, gerçekten güzel bir Başak Yeni Ayı var, üstelik de Uranüs’ten tam derece destekli, bu da sürpriz, ani, beklenmedik bir biçimde kapıları açabilecek güçlü bir enerji sevgili Akrep ve Yükselen Akrep. Hem bir yenilik hem de beklenmeyen gelişmelerin habercisi, dokunuşu oldukça pozitif ve umutlu bir yeni ay bu. Biraz hayallere, kendini gerçekleştirmek istediğin şeylere odaklan ve gözünü dört aç, çok ama çok güzel etkileri var sana bu yeni ayın.

10 Eylül’de Venüs Akrep burcuna yani senin burcuna geçiyor sevgili Akrep, ne diyelim buna, ani bir aşk, ani bir ilişki, çok daha güzel hissetmek, etrafa o çekici enerjini cayır cayır yayacağın müthiş bir tesir senin için. Bu seyir sırasında karşıt evinde yani Boğa burcunda yer alan Uranüs’le de kontağa geçecek Venüs, bu da ani, beklenmedik ilişki konularının habercisi, bu da çok güzel. Yalnız bu tesir ani bir ilişki başlatabileceği gibi, artık sakız gibi uzamış, bitmesi gereken ama tutup da bırakmadığın, acı verse de devam ettiğin, sırf alışkanlıktan bitiremediğin bir ilişkin varsa buna da nokta koyabilir. Çünkü Uranüs’ün artık bitmesi, gitmesi gerekene zerre tahammülü olmaz, bana sorarsan iyi de yapar. 

14 Eylül’de Güneş ve Neptün karşı karşıya gelecek, ay sonlarına doğru yaşayacağımız Dolunay’ın da tetikleyici tesiri bu karşıt açı. Konu yine aşk, ancak bu kez senden biraz gözü açık olmanı isteyeceğim sevgili Akrep ve bilhassa Yükselen Akrep, zira bu aldanmalara, gerçekleri olduğu gibi görememeye müsait bir açı, kendini kandırmaya da açık, kendini kurban gibi hissetmeye de. Öte yandan sezgilerini çok yükseltecektir, sen zaten sezgilerin imparatorusun, körü körüne kanmak yerine gerçekleri olduğu gibi gör, sezgilerinin ışığında ilerle, yaşanan her ne ise olması gerektiği kadarını yap, kendinden ödün vermeden, kurban etmeden, değerini harcatmadan. 

15 Eylül’de Mars Terazi burcuna yani bilinçaltının temsilcisi olan 12. Evine giriş yapıyor, biraz zihinsel yorgunluk, rüyaların coşması, bazı korkularının depreşmesi mümkün bu seyahatte. Bu güzel bir şey aslında, çünkü bazen farkına varmadan kendimizi korkulara, kaygılara hapsediyoruz, Mars buradan geçerken, bir de Güneş de gelecek buraya, içe dönüş ve farkındalık için de muazzam bir enerji verir. Seni korkutan, derine attığın şeylerden kaçmak yerine onlarla mücadele etmek için de güzel bir geçiş, sadece bu zihinsel yorgunluk sağlığına tesir etmesin, biraz o alanlara dikkat.

21 Eylül’de Balık burcunda bir Dolunay yaşayacağız, aslında bu dolunayın sana sert bir açısı yok, farkındalık enerjisi oldukça da yüksek bir dolunay bu. Güzel ve romantik bir ilişki için de müjdeci, ancak işin içinde Neptün var, bu da algıyı dağıtma riskini işaret ediyor bize. Bodoslama atlamak çok avantajımıza değil, iyice ölçüp tartarak, kendimizi kandırmadığımızdan emin olarak ilerlemek mühim. Sana yazının başında ay başı ve ortası için Neptün uyarıları yapmıştım, işte bu uyarıların neticelenmesi mümkün, neyin ne boyutta gerçek ne boyutta sanal olduğunu anlayacaksın bu dolunayla, çünkü dolunaylar netleştirir, finalize eder, görünür yapar. 

22 Eylül’de Güneş Terazi burcuna yani 12. Evine giriş yapıyor, Mars’ın buraya geçişiyle zaten ufaktan hareketlenen bilinçaltın, Güneş’in de gelişiyle aydınlığa kavuşuyor. Şimdi burada biraz yoğunluk oluyor farkındaysan :) Mars burada, Güneş burada, Merkür burada, üstelik de Merkür 27 Eylül’de tam burada Retro hareketine başlıyor, bu ne demek, zihnen içe dönüyoruz, kendimize dönüyoruz, bilinçaltımızı dinliyoruz, üzerine düşünmediğimiz ama bizi çılgınlar gibi yıpratan konuları fark ediyoruz, yani o bir filmse biraz başa sarıyoruz. Bu sadece ruhsal değil, fiziksel olarak da bazı uyarılar yapar sana, özellikle sağlık konularında çözülmesi gereken bir konu ortaya çıkar ve çöz beni der. Yani aslında o kadar da kötü değil, bazen geriye sarmak iyidir, özellikle de bilinçaltını. Çünkü çok şeyi fark edip hayatı düzene sokabiliriz böylece.

Evet sevgili Akrep ve yükselen Akrep, gördüğün gibi Eylül ayının gündemi biraz değişik :) Hem muazzam güzel hem de diyor ki buna da çok kapılma, dikkati elden bırakma :) Umarım şahane bir ay geçirirsin, geçiririz. (Güneş Akrep olarak temennimi de ekleyeyim.)

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan, @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli günleri orada konuşacağız! Ekim'de görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Sürpriz bir kariyere hazır ol Yay!

Hoş geldin Sevgili Yay ve Yükselen Yay;

Ağustos ayı boyunca hem kariyer hem de ev hanende biraz hareketlenmeler vardı, bu ayın başlangıcıyla buralarda biraz karmaşa, kaos, bazı belirsizlikler yaşayabilirsin sevgili Yay ve özellikle Yükselen Yay, zira Mars ve Neptün karşı karşıya geliyor ayın başında. Bu da biraz kendini karmaşık, sanki belirsiz durumlar içerisinde hissetmene neden olabilir, özellikle de kariyerinle ilgili sanki bir şeyler arar gibi hissedebilirsin, bazı şeyler biraz sanki haksızlığa uğramış gibi hissettirebilir sana. Geçici bir etki, zira güzel bir yeni ay var hemen ardından.

7 Eylül’de Başak burcunda Yeni Ay yaşayacağız, işte bu özellikle kariyer hanene çok sürpriz, çok ani, harika bir haber getirebilir sevgili Yay, Uranüs’ten çok güzel bir destek alıyor çünkü, Uranüs işin içindeyse aniden gelişen durumlar, sürpriz bir başlangıç yaptırabilir sana. Ummadığın veya “yok olmaz ya” dediğin bir iş ve kariyer fırsatı gündemine aniden düşebilir, beklediğin ama nasıl yapacağını bilemediğin her türlü konu için düğmeye basabilir bu yeni ay, etkisi oldukça güzel.

10 Eylül’de Venüs Akrep burcuna yani senin 12. Evine geçiyor sevgili Yay ve Yükselen Yay, bu da biraz ruhsal iyileşme, kendini daha iyi hissetme, bazı sorunlarının, belki korku ve kaygılarının bitmesini sağlayabilir, daha umutlu, daha yoğun duygular hissedebilirsin. Lakin, buradan geçen Venüs bir de Akrep olunca biraz gizli saklı aşk meseleleri de çıkarabilir karşına :) Belki başlangıçta gizlediğin, pek de duyurmadığın bir ilişki başlayabilir, senin haberin olmayan bir aşığın kendini belli edebilir, biraz tatlı sularda, derinlerde flörtler mümkün. 

14 Eylül’de Güneş ve Neptün karşı karşıya geliyor, kariyer konularında biraz suyu bulandıran bir geçiş bu senin için sevgili Yay ve özellikle Yükselen Yay, iyice ölç tart, etrafına karşı algıların açık olsun, bu karşıtlık kandırılmalara, düşündüğümüz gibi olmamasına, beklentilerimizin karşılanmamasına sebep olabilir çünkü. Kendimizden de şüphe ettirebilir, sen kendinden eminsen hiç mesele yok, ama kendini de yokla, gözünde büyütmeden, eğrisiyle doğrusuyla tart karşına çıkan durumları.

15 Eylül’de Mars Terazi burcuna geçiyor, sosyal çevren, gelecek planların, kurduğun hayaller baya gündemini meşgul edebilir, yeni arkadaş çevreleri edinebilirsin, buralarda tatlı flörtler de çıkabilir karşına zira Mars bu biraz libidoyu da yükseltir yani :) Geleceğine dair bazı planların, hayallerin, projelerin varsa bu Mars geçişiyle onları da hayata geçirmek için adımlar atabilirsin. 

21 Eylül’de Balık burcunda yani ev, yuva, aile konularında bir dolunay var, haneni ilgilendiren bazı konularda netlik getirir bu dolunay. Sürüncemede kalmış ama tüm aileyi ilgilendiren, bir türlü de netleşmeyen bir konu varsa dolunayla açığa çıkar. Neptün etkili olduğu için de bu gündem biraz bulanık olabilir, aynı zamanda bu kariyer konularında da netleştirir konuyu, hani yorumun başında ve ortalarında söylediğim şu Neptün Mars, Neptün Güneş açıları işte bu dolunayda da tetikleniyor, ay boyu kafanı kurcalayan konularda aslolan neymiş, ne değilmiş görmen açısından önemli bir dolunay bu. 

22 Eylül’de Güneş Terazi burcuna geçiyor ve yine konuyu sosyal ortamın, kendine koyduğun bazı kararlar, gelecek planları ile ilgili aydınlanma sağlıyor. Odağını sosyal ortamına çeviriyor çevirmesine, ancak burada bir yığılma gerçekleşiyor bu geçişle. Mars burada, Güneş burada, Merkür de burada ve üstelik 27 Eylül’de Retro hareketine başlıyor, bu da demek oluyor ki sosyal çevrene biraz dikkat sevgili Yay ve özellikle Yükselen Yay, zira yanlış anlaşılmalara, yanıltıcı bilgilere, pek de istenmeyen iletişimlere de gebe olacak Retro sürecinde. Güzel olan nedir, kim dost kim düşman, kim yanında kim değil, hangi arkadaşının artık miadı dolmuş bunu da göreceksin bu süreçte, bu bakımdan bana kalırsa iyi bir süreç.

Evet sevgili Yay ve yükselen Yay, gördüğün gibi parçalı bulutların arasında ışıl ışıl güneşin de ara ara çıktığı, gündemi yoğun bir Eylül ayına girdik :) Umarım güzel haberler aldığın şahane bir ay geçirirsin, geçiririz. (Yükselen Yay olarak  temennimi de ekleyeyim.)

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan, @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli günleri orada konuşacağız! Ekim'de görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Hayal et ve inan Oğlak, güzel olacak!

Hoş Geldin Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak;

Ayın ilk günlerinde Mars ve Neptün arasındaki sert açılanma senin için biraz iletişimi zorlayabilecek türden, kendini tam ifade edememenin veya anlaşılamıyor olmanın tatsızlığını hissedebilirsin, ruhsal olarak yorgun, tatsız, bir şeyler hayal etmeye hevessiz hissetmen mümkün, ancak bunlar geçici. Seni durduranın ne olduğunu, özellikle geleceğin ve kendin için neler yapman gerektiğini, hangi engellerle karşılaştığını anlamak açısından da önemli bir tesir aslında. Neyse ki bu ilk günlerin durgunluğunu süper bir yeni ay ile atacağız sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak.

7 Eylül’de Başak burcunda çok sürprizli, enerjisi güzel ve iyi hissettirecek bir yeni ay var. Kafaları bulandıran birçok konunun açıklığa kavuştuğu, tam enerjiyi düşürmüşken aniden gelişen olaylarla yeniden umut ve huzur dolabileceğin, etkisi çok olumlu bir yeni ay bu, Başak burcunda olduğu için de senin de gayet olumlu tesir alacağın bir yeni ay üstelik. Bu günlerin civarında hayatında aniden belirecek ve seni çok mutlu edecek fırsatlarla karşılaşabilirsin zira Uranüs bu yeni aya tam derece olumlu bir açıda, bu da sürprizler demek, gerek kariyerin gerek eğitimin, gerekse kendinle ilgili değiştirmek istediğin her şey için sürpriz haberler yolda, bu yeni ay yepyeni bir sayfa açtıracak sana.

10 Eylül’de Venüs Akrep burcuna geçiyor, bu da senin sosyal hayatını aniden çok canlandırıyor sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak, sosyal ortamlarından çok keyif alabilir hatta buralardan damdan düşme flörtler bile bulabilirsin, ayrıca kendi geleceğin için yapmak istediklerin, hayal ettiklerin, planladıkların Venüs’ten destek alarak hayatına girmeye başlayacak, bu Eylül ayı için sana en net söyleyebileceğim şey, hayal etmeyi sakın bırakma. Bu uyarıyı neden yapıyorum, aşırı gerçekçi ve rasyonel yapın seni hayal kurmaktan alıkoyabiliyor çünkü, istiyorsun ki somut olarak elle tutulsun her şey, ancak bir şeyleri gerçekleştirmenin yolu da önce hayal etmekten ve ona inanmaktan başlıyor, bu Eylül ayı sana “inan ve hayal et” diyor açık açık sevgili Oğlak, sen beni dinle.

14 Eylül’de Güneş ve Neptün karşı karşıya geliyor, bu ay sonunda gerçekleşecek dolunayın habercisi aslında, zira çok güzel bir yeni ayla başlayan Eylül, biraz kaotik bir dolunayla kapanıyor, bu Güneş Neptün karşıtlığı da bunun kaosunun nereden geldiğini fark ettirecek sana. Aklından geçenlerle gerçeklerin, düşündüklerinle hayatında gelişenlerin aynı olmayabileceğini, aslında kendini belki de kandırdığın konuların neler olduğunu fark ettirecek bu açılanma. Bu nedenle bugünlerde odağını açık tut, kafanın karışmasına müsaade etme, melankoliye de düşme. Dalgınlık, karışıklık zihnini de iletişimini de bulandırabilir, ama sana bir işareti vardır bunun, onu takip et.

15 Eylül’de Mars Terazi burcuna geçiyor, bu da kariyerin için her zamankinden daha fazla efor sarf edeceğini söylüyor sana, belki biraz mücadeleler, bazı bürokratik veya otorite figürü pozisyonundaki kişilere kendini kanıtlamaya çalışman mümkün, ama bu kendini göstermek için de güzel bir enerji aynı zamanda. Kontrollü yaklaşır, eforunu kendin için kullanırsan zaten sonu senin için oldukça olumlu. 

21 Eylül’de Balık burcunda dolunay yaşayacağız, zaten üst satırlarda bahsetmiştim, zihnini, ruhunu, böyle içini sıkan, suları bulandıran, kafanı karıştıran konuların kaynağının ne olduğunu bu dolunayla net bir şekilde göreceksin. Belki sarsıcı olacak fark ettiklerin, belki bildiklerinin gerçekten aslının öyle olmadığını fark etmek tadını kaçıracak, ama inan bana taşların öyle ya da böyle yerine oturacak olması günün sonunda en iyisi. Çünkü bulanık bir yolda belirsizliklerle yürümektense her şeyin net olduğu bir yolda yürümek ve bitmesi gerekeni bitirip devam etmek, yükleri atmak demektir.

22 Eylül’de Güneş de kariyer evine yani Terazi burcuna giriş yapıyor, kendini parlatmak için, önde olmak için, görünür olmak için müthiş bir fırsat, kariyer haneni hareketlendirir hareketlendirmesine ancaaaak burası biraz çokomelli yer :) Burada yani kariyer veya çalışmıyorsan toplum önünde kendini gösterdiğin, ortaya koyduğun konuları temsil eden bu evde bir kalabalık hakim. Mars burada, Güneş burada, Merkür burada ve bir de üstüne 27 Eylül’de Retro hareketine başlıyor, bu ne demek? Senin için ayın özellikle sonlarına doğru, Ekim ayının 18’ine kadar bu bahsettiğim konularda olacak odağın, tüm ilgin. Ancak Retro hareket söz konusu olduğunda tabi ekstra bir özene ihtiyaç var kariyer konularında. He Merkür’ün Retro olması senin parlamanı, öne çıkmanı engeller mi? Kesinlikle hayır, sadece işleri biraz yavaşlatır, aksatabilir, o öncü ruhuna ters gelecek biçimde bazı şeyler düzenden şaşabilir, iletişimde aksamalar olabilir. Ancak sen kontrollü davranırsan sorun yok. 27 Eylül’den önce görüşmeleri, haberleşmeleri başlamış bir iş durumun varsa Retro süreci içerisinde görüşmelere devam edebilirsin. Ama tüm hikaye 27 Eylül – 18 Ekim arasına denk gelirse attığın her imzaya, konuştuğun pozisyona, konunun aslına çok ama çok dikkat et.

Evet gördüğün gibi sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak, parçalı bulutlu ama çoğunlukla da güneşli bir Eylül var önümüzde, umarım şahane geçer senin için!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan, @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli günleri orada konuşacağız! Ekim'de görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Kendini geliştir, ruhuna kulak ver Kova!

Hoş geldin Sevgili Kova ve Yükselen Kova;

Ayın ilk günlerinde Mars ve Neptün karşı karşıya geliyor, bu da biraz suları bulandırıyor açıkçası sevgili Kova, özellikle de maddi konularda, çünkü 2. Ve 8. Evlerinde yani para, maddi kaynaklar evinde yapıyor bunu. Hak ettiğin değeri göremediğini, beklentilerinin altında kaldığını veya kendini değersizleştirdiğini hissedebilirsin. Bu da seni eylemsizliğe itebilir, “ne yaparsam yapayım değerli değilim” hissine düşme, bu kısım tuzak, ayrıca geçici. Çünkü bu ay zaten Neptün biraz buraları sana düşündürtecek ay içerisinde birkaç kez. Şimdi gelelim güzel habere.

7 Eylül’de Başak burcunda yeni ay yaşayacağız, hem de Uranüs etkili, bol sürprizli, yenilik gibi yenilik yani. Özellikle maddi anlamda hiç ummadığın bir yerden maddi kaynak kapısı açılabilir, sürpriz bir gelir artışı gelebilir, kariyerinle de ilgili yeni bir başlangıç yapabilirsin, eskisinden daha farklı, belki hiç aklına gelmeyecek bir biçimde yeni bir kariyere yol alabilirsin, etkisi çok güzel. Şayet bir borç, maddi bir açık gibi bir durumun varsa kapanır, beklediğin ama gelmeyen bir para hop diye cebine girebilir, yepyeni bir kapı açabilir. 

10 Eylül’de Venüs Akrep burcuna geçiyor, burası senin kariyer evin, yeni ayın hemen arkasından bir de kariyer evinde Venüs desteği alıyorsun, Venüs buralardan geçerken hem maddi olarak seni mutlu edecek bir unvan getirir hem de gerçekten severek yapacağın bir iş getirir sana. Üstelik yaptığın işle tanınma, bilinme, çevren tarafından sevilme avantajın da var. Bu halihazırda devam eden bir kariyerin varsa da avantaj, çünkü yerinde saydığını hissediyor olabilirsin bir süredir, bir anda farklı, daha etkili bir yola girebilirsin. Venüs burada seyahatteyken bir de Uranüs’le açılanacak, Uranüs yine devrede olduğuna göre 20’si civarında kariyerinle ilgili sürpriz bir gelişmeye hazır ol.

14 Eylül’de Güneş – Neptün ile açılanıyor, ayın ilk günlerinde yaşanan o değerli hissedememe, güvende hissedememe konuları bu kez baya kişisel olarak seni yorabilir, bu açılanma ay sonuna doğru yaşayacağımız dolunayın da tetikleyicisi, aslında sana bu duyguyu hissettiren, güvende hissettirmeyen asıl şeyin ne olduğunu bulma konusunda da bir fırsat bu açılanma, evet etki alanındayken enerji olarak kendini bitkin, yorgun, maddi olarak yine geleceği göremezmiş gibi hissettirebilir ancak bunun kendine olan güvenini zedelemesine de izin verme. Bir de bir operasyon, ameliyat gibi bir düşüncen varsa bunu ayın 23’ünden sonrasına bırakmanı öneririm.

15 Eylül’de Mars Terazi burcuna geçiyor, bu özellikle geleceğini oluşturmaya başlayabileceğin bazı fırsatlar için yoğun bir çalışma temposuna gireceğini söylüyor aslında. Öğrenciysen belki kendini daha fazla göstermen gerekebilir, çalışıyorsan belki kariyerine fayda sağlayacak bazı eğitimler gündeme gelebilir, yasal veya bürokratik bazı konularla uğraşman gerekebilir, enerjin, odağın daha çok kendini geliştirme üzerine yoğunlaşacak bu geçişte. 

21 Eylül’de Balık burcunda dolunay yaşayacağız, işte Neptün’ün ay içerisinde 2 kez tetiklediği o dalgalı sular var ya, senin için “değersizlik, güvensizlik” hislerini artıran, kendini maddi olarak güvende hissedemediğini düşündüren, biraz gelecek kaygısı gütmene sebep olan o duygusal krizler, bu dolunayla açığa çıkar. Evet yoğun hissettirir ama dolunay olduğunda her şey netleşir, finalize olur, artık biliriz yolumuzu. Öyle ya da böyle son veririz bizi rahatsız eden veya bize hizmet etmeyen şeye. Sarsıcı olabilir biraz ancak güzel de bir tesir, çünkü en kötü gerçek bile belirsiz, dumanlı olmaktan iyidir. Burada duygusal davranıp harcamaların kesesini açma, maddi kaynaklarını koru, nasıl geliştirebileceğine bir bak, sana hizmet etmeyen her türlü duygu ve durumdan da uzaklaş bu dolunayla.

22 Eylül’de Güneş Terazi burcuna geçiyor, Mars da buradaydı, Merkür de burada, burası biraz yoğun :) üstelik bir de burada 27 Eylül’de Merkür Retrosu başlayacak :) Şimdi bu kadar yığılma olduğunda odağımız bu Terazi burcunun bizim haritamızdaki temalarına odaklanacak demektir, bu da nedir, en özünde “kendimizi geliştirmek”, somut haliyle de kariyerimize, kişisel olarak kendimize, geleceğimizi planlamamıza, ruh halimizi iyileştirmemize fayda sağlayacak konuları odağımıza getirmek demek. Bunun içerisinde eğitim de var, kariyer de var, ruhsal iyileşme de var, bunların olabilmesi için en temelde olması gereken aslında şaşırtıcı ama gerçekten bir Retro. Çünkü Retrolar içe döndürür, kendimizi anlamamızı sağlar, fark etmemizi sağlar, kaçırdığımız fırsatları gösterir, yapmamız gereken ama yapmadığımız adımları ortaya çıkarır, yani kendimiz için bir gelişim sürecine sokar bizi. Özellikle senin için korkulacak bir şey değil bu Merkür Retrosu, çünkü güzel bir evde. Bu süreçte sadece alacağın eğitime, atacağın imzaya, yapacağın görüşmeye iki hatta üç kez dikkat et, yanıltıcı olmasın senin için.

Evet sevgili Kova ve Yükselen Kova, gördüğün gibi hem güneşli hem bulutlu ama netice itibariyle açık havalı bir Eylül bekliyor bizi :) Umarım güzel haberlerle dolu şahane bir ay geçirirsin.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, hepsini zamanı geldiğinde orada da konuşacağız! Ekim'de görüşmek üzere, şimdilik hoş kal!

Aşık olacaksın Balık, aniden ve sırılsıklam!

Hoş geldin Sevgili Balık ve Yükselen Balık,

Bu ayın ilk günlerinde halihazırda senin burcunda seyreden Neptün, karşıt evindeki Mars ile biraz sert konuşmalar yapıyor sevgili Balık ve yükselen Balık, bu ay ağırlıklı olarak gündemin ilişkiler diyebilirim, hem çok güzel hem de bir miktar kaotik :) Diyeceksin ki neresi güzel bunun, haklısın, ama işin içinde Neptün olduğunda hele bir de bu ay Neptün epey sahnede olduğunda işler biraz karışabiliyor. İlk günlerinde özellikle ilişkiler, aşk, birliktelikler konusunda kendini hak ettiğin değeri görmüyormuş gibi hissetmen mümkün, sanki kendini yeterince ortaya koyamıyormuş, sanki adeta “görünmüyormuş” gibi hissedebilirsin, bir ilişkin olsa da olmasa da kendinle ve aşk meşk konularıyla adeta bir kavgan varmış gibi hissedebilirsin, bu geçici bir etki, zira 7 Eylül’de öyle güzel bir yeni ay var ki bu bulutları bir rüzgarda dağıtacak.

7 Eylül Başak Yeni Ayı tam karşıt evin olan 7. Evde, yani ilişkiler evinde, hem de üstüne Uranüs’ten tam derece tesir alıyor, Uranüs demek sürpriz demek, beklenmeyen demek, aniden demek, açıkçası daha nasıl anlatsam bilemiyorum ama aşk gibi aşk işareti bu, “sen neredeydin bu zamana kadar” diyebilirsin bile, öyle aniden gelir bu aşk. Şayet hafiften flört varsa pat diye iş ciddiye binebilir, veya biri var, tanıyorsun ama flört bile etmiyorsun mesela, hop birden aşk ilanı yapabilir, ne gelirse aniden gelir yani. Çok şanslı bir yeni ay, çok seveceksin sevgili Balık ve yükselen Balık, buna eminim.

Yeni ayın hemen ardından 10 Eylül’de de Venüs Akrep burcuna geçiyor, bu da sana çok yarıyor desem :) Zira Akrep de bir su burcu ve Balık burcuna olumlu açı yapıyor bu durumda Venüs, hem ruhsal olarak hem de enerji olarak sana çok iyi gelecek bir geçiş bu, hayata dair inancının, umutlarının artmasını sağlayacak, ilişkiler bir yana, kendinle ilgili yapmak istediğin her ne varsa, seni mutlu edip hayata daha çok bağlayacak şey her ne ise bu Venüs Akrep geçişi sana onu getirir sevgili Balık ve yükselen Balık, kendini yokla, seni mutlu edecek şeyi bul ve git peşinden bu süreçte.

14 Eylül’de Güneş ve Neptün karşı karşıya geliyor, hani yorumların başında demiştim ya Neptün suları biraz bulandırıyor diye, işte o kaygıları bir miktar artırabilir, ay sonunda yaşayacağımız dolunayın da tetikleyicisi bu karşıt açılanma, o nedenle özellikle ilişkiler konusunda yine kendi değerini hiçe sayıp karşıdakini çok yüceltmediğine lütfen dikkat et. Çiçek gibi bir kalbin ve fedakar bir yapın olduğu için kendini hiçe saydığını çok fark etmiyorsun zaman zaman, işte bu geçişte buna dikkat etmeni özellikle istiyorum sevgili Balık, çünkü ortada bir yanılsama varsa, kendini gereksiz adadığın bir durum varsa dolunay bunu yüzüne vurur, sarsar. 

15 Eylül’de Mars Terazi burcuna geçiyor, bu da maddi konuların, özellikle evli bir Balık’san eşinin kariyeri ve maddi olanaklarıyla ilgili bir mücadele söz konusu olabilir, aynı şekilde sen de para, pul, maddi durumlarla ilgili biraz fazla efor sarf etmek zorunda kalabilirsin, bu konu ay sonuna doğru daha da gündeminde olacak zaten.

Şimdi gelelim 21 Eylül’de yaşayacağımız Balık burcunda Dolunay etkisine, bu dolunayın odağı tabi ki sensin, hani biraz üst satırlarda bahsettiğim şu “kendini değersizleştirme, kendini fazla adama, karşıdakini idealize etme” konuları var ya, işte bu dolunay diyor ki odağını kendinde tut sevgili Balık ve yükselen Balık, gereksiz fedakarlık yapma, ruhsal olarak kendini yıpratma, iyice ölç, tart, sana kendini unutturan bir durum varsa lütfen bunları bu dolunayda bitir, hem kendinle hem karşındaki ile hesaplaş, çünkü bu dolunay senden denge istiyor, senin için tam 1 – 7 aksı dediğimiz ben – ilişkiler aksında gerçekleşiyor, bu da ilişkilerde denge demektir. 

22 Eylül’de Güneş Terazi burcuna geçerek Mars’a eşlik etmeye başlıyor, yani maddi kaynaklar ve para, pul işleri epey gündemine geliyor bu geçişle. Burada bir yığılma da var aslında, Mars burada, Güneş burada, Merkür burada ve bir de üstüne üstlük 27 Eylül’den itibaren de Merkür Retro hareketine başlıyor, yani odak hem kazandığımız hem harcadığımız paralar, maddi kaynaklar. Bu durumda özellikle Retro sürecinde dikkatsiz, odaksız davranmak biraz sorun yaratabilir sevgili Balık ve yükselen Balık, özellikle de para konusunda çok eli sıkı olmadığın için :) “varken harcarız ya” mantığına bu Retro sürecinde biraz dikkat. Özellikle para harcarken hesabını tutturamama riskin olduğunu belirteyim, öte yandan bu süreç sana aslında gelmesini beklediğin bazı maddi kaynakları da getirebilir, geçmişten kalan alacakları da getirebilir, sadece dediğim gibi hazır odak buradayken dikkatli ol bu süreçte.

Evet sevgili Balık ve özellikle Yükselen Balık, gördüğün gibi bir güneşli bir bulutlu ama netice itibariyle yine de açık havalı bir Eylül bizi bekliyor, umarım şahane bir ay geçirirsin!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, hepsini zamanı geldiğinde orada da konuşacağız! Ekim'de görüşmek üzere, şimdilik hoş kal!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
128
40
33
15
15
13
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Hayal et ve inan Oğlak, güzel olacak! Yükselenim Boğa Kafalar karışsa da gerçekleri görüyorsun Boğa!

Someone else

Sen onedionun maaşlı yorumcusu filan mısın?