Görüş Bildir
Haberler
Bir Erkeğin 'Seni Seviyorum' Demekten Başka Sevgisini Gösterebileceği 9 İçten Davranış

etiket Bir Erkeğin 'Seni Seviyorum' Demekten Başka Sevgisini Gösterebileceği 9 İçten Davranış

idioteque
03.03.2015 - 23:09 Son Güncelleme: 23.11.2016 - 00:17

Samimiyet, içtenlik çok güzel bir şey. Yalnızca sizi iyi hissettirdiği için değil, her zaman yakalanabilen bir duygu olmadığı için. Erkekler olarak, kadınların neyi içten bulup bulmadığını hep merak etmişizdir. Bu konuda çoğu zaman sınıfta da kalmışızdır herhalde. 'Seni seviyorum.' cümlesi çok şey ifade edebilen, önemli bir cümle ama tüm sevginizi, samimiyetinizi bu iki kelimeyle ifade etmek biraz güç. İşte sevdiğiniz kadına olan samimiyetinizi gösterebileceğiniz önerilerimiz;

Kaynak: http://elitedaily.com/dating/more-int...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ona yemek yapın mesela.

1. Ona yemek yapın mesela.

Öncelikle, her erkeğin yemek yapmayı bilmesi gerekiyor. Usta bir şef düzeyinde olmasa da, kendi kendini idare edebilecek kadar bile bir mutfak bilgisine sahip olmalı.Kendi yemeğinizi yapmanız daha güvenilir olabilir. İçinde ne olduğunu biliyorsunuz en azından. Sevgiliniz için bir yemek yapmak ise, çok düşünceli ve onu mutlu edebilecek bir davranış.Hazırlayın masayı, mumları yakın, bir de hoş, tatlı bir müzik çalsın arka planda.. Sonra bir güzel yemeğinizi yiyin.. Biraz romantizm iyidir. ☺

2. Birlikte yıldızları seyredin.

2. Birlikte yıldızları seyredin.

Zaten gökyüzü ve yıldızların inanılmaz rahatlatıcı bir etkisi var, bir de bu deneyimi sevdiğiniz kişiyle yaşadığınızı düşünsenize.. Tam anlamıyla çok samimi ve güzel bir gece olurdu. 

Bahar geldi, havalar ısınmaya başlıyor. Pikniğe gidin birlikte, hava kararmaya başladığında da uzanın çimlere ve yanınızda tüm kalbinizle sevdiğiniz kişiden başka hiçbir şey düşünmeyin..

3. Beraber seyahat ettiniz mi hiç?

3. Beraber seyahat ettiniz mi hiç?

Atlayın arabanıza, arabanız yoksa alın iki kişilik otobüs biletinizi ve çıkın bir yolculuğa. Her ne kadar uzun yolculukları önersek de, kısa olması da pek sorun değil. Önemli olan onunla birlikte yeni yerler keşfetmeniz değil mi zaten? Hem birlikte seyahat ederek, ileride anlatacak bir sürü unutulmaz anı da biriktirmiş olursunuz.

4. Evinizde ona bir yaşam alanı verin.

4. Evinizde ona bir yaşam alanı verin.

Uzun süreli ilişkilerde, kadınlar, erkek arkadaşlarının kendilerine böyle samimi bir davranışı karşısında adeta mest olurlar. En basitinden, sevgilinizin de bir çekmecesi olması demek, onu hayatınızda kabul etmeye hazır olduğunuzun minik ama tatlı bir göstergesi. Keza, bir anahtar da ona vermek onu ne kadar önemsediğinizin bir işareti olabilir.

5. İhtiyacı olduğunda onu koruyun.

5. İhtiyacı olduğunda onu koruyun.

Aslında, kendini koruyabilecek birçok kadın olduğu gibi, kendini koruyamayacak bir sürü de erkek var..

Lezbiyen ya da biseksüel tercihlerden ayrı olarak, hiçbir yalnız kadın zorluklara beraber göğüs gerebileceği bir erkeğe hayır demez herhalde. Hem onu anlayabilen, hem onu sevip koruyabilen birine..

Kadınların kendilerini koruyamayacağından bahsetmiyoruz, ama yine de onun için mücadele eden birini görmek bile onları mutlu etmeye yeter.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sizi hasta edecek olsa da yanında olun, elini tutun.

6. Sizi hasta edecek olsa da yanında olun, elini tutun.

İçten davranışlar yalnızca hayatın hep güzel anlarında ortaya çıkacak değil ya? Terli, kirli zamanlarda ya da burun akıntıları olduğunda, hiç tuhaf karşılamadan ve bencil davranmayarak onun yanında olduğunuzu hissettirmelisiniz. Belki sıcak bir çorba yaparsınız, yataktan çıkamıyorsa yardımcı olabildiğiniz kadar ev işlerine yardım edebilirsiniz. Ya da baş ucunda durup, en büyük ilaç olan sevginizi verebilirsiniz. İki tarafı da her zaman mutlu eder.. 😊

7. Aileyle tanışın.

7. Aileyle tanışın.

Uzun süreli ilişkilerde artık kaçınılmaz bir durumdur bu. Filmlerde, dizilerde çok korkunç lanse edilse de, aslında çok da tatlı bir olaydır. Sevgilinizin ailesiyle tanışmanız, hem ailesini hem de onu önemsediğinizin NET bir kanıtıdır. Sadece siz onun ailesiyle tanışmayın, siz de onu ailenizle tanıştırın. Mutluluğunuzu paylaşmak, onu azaltmayacak daha da artıracaktır.

8. Birlikte gelecek planları yapın.

8. Birlikte gelecek planları yapın.

'Seni seviyorum..' cümlesi pek de yabana atılabilecek bir cümle değil.. Ama eğer onun geleceğinizde de yanınızda olmasını istiyorsanız kurun bu cümleyi. Birlikte gelecek planları yapıyor olmanız, onu eşiniz olarak görmek istediğinizi, belki çocuk isteğinizi dile getirmeniz, iki tarafı da ilişkilerinin güzelliğine motive edici etmenler olabilir. Sevgiliniz de, sizin onunla gerçekten güzel bir gelecek düşlediğinden haberdar olup, mutlu olacaktır..

9. Aslına bakarsanız, onu hiç yalnız bırakmayın. Bir ömür yanında olun.

9. Aslına bakarsanız, onu hiç yalnız bırakmayın. Bir ömür yanında olun.

Sözler uçar gider.. İnsanlar her zaman ne laflar etmiyor ki? Sözler veriyoruz, tutamıyoruz, yalanlar söylüyor, fikrimizi değiştiriyoruz. Ama samimiyet böyle bir şey değil, olmamalı. Sağlam, sıkı bir birliktelik inşa etmek, bu güven ortamını sağlamak, karşılıklı anlayış oluşturabilmek yıllar alabilecek bir süreç. Herhalde, bir çift arasında geçen en samimi an, yıllar sonra geriye dönüp baktıklarında birbirleri için neler yaptıklarıdır, ve ardından yüzlerinde beliren sıcak gülümsemelerdir.

Sevgi önemli şey, bulduğunuzda asla kaybetmeyin! ☺

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3172
1181
650
214
211
194
162