Görüş Bildir
Haberler
Bir Deli Bal Vakası Daha: Bu Sefer Otobüs Şoförünü Çarptı

Bir Deli Bal Vakası Daha: Bu Sefer Otobüs Şoförünü Çarptı

Trabzon’un Yomra ilçesinde meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkan yolcu otobüsü kırmızı ışıkta bekleyen araçlara arkadan çarptı. Güvenlik kameralarına da yansıyan kazada 5 kişi yaralandı. Kaza sonrası otobüs şoförü kahvaltıda yediği deli baldan ötürü fenalaşarak otobüsün kontrolünü kaybettiğini iddia etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Geçtiğimiz günlerde Düzce’de yediği deli baldan zehirlenen yavru ayı gündemi meşgul etmişti. Yavru aynın baldan sonra fenalaşmasının görüntüleri birçok kez paylaşılmıştı.

Detaylar burada

Deli bal bu sefer otobüs şoförünü çarptı

Deli bal bu sefer otobüs şoförünü çarptı

Alınan bilgiye göre, Rize'den Trabzon istikametine gitmekte olan O.N.K’nin kullandığı 61 ADV 481 plakalı tur otobüsü, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Karadeniz Sahil Yolu Yomra Kavşağı’nda kırmızı ışıkta bekleyen 5 araca arkadan çarptı. Kazada, otobüs sürücüsü O.N.K ile diğer araçlarda bulunan 4 kişi yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Yaralılardan bazıları uzun uğraşlar sonrası itfaiye ekiplerinin de yardımı ile sıkıştıkları yerden çıkartılırken, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldılar. 

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınan otobüs şoförü O.N.K. polise verdiği ilk ifadesinde sabah kahvaltıda ’Deli Bal’ yediğini ve bu nedenle kaza anı fenalaşarak direksiyon hakimiyetini kaybettiğini söylediği öğrenildi.

Kaza sonrası yaşananlar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
9
5
4
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
İronici

Deli bal falan hikaye, hayvan gibi hızlı gidiyordu duramadı. Muhtemelen telefonla oynuyordu

Asiye Nur kartal

Nereden biliyosun orda mıydın

Orçun

Kastamonu'da dönemin ünlü bir şarkıcısına konser dönüşü ikram edilmişti. Adam bunu kaşık kaşık yiyip İstanbul'a varmış ardından hemen hastaneye kaldırılmıştı... Devamını Gör

pazartesi

Bal sezonu açıldı.