Görüş Bildir
Haberler
Bir Çiçek Seç, Karşı Cinsin Seni Nasıl Gördüğünü Söyleyelim!

Bir Çiçek Seç, Karşı Cinsin Seni Nasıl Gördüğünü Söyleyelim!

Ecivicivokke
21.06.2022 - 18:53

Karşı cinsin seni nasıl gördüğünü merak ediyor musun?

Ediyorsan, bir çiçek seç!🌻🌺🌼🌸

İçeriğin Devamı Aşağıda

Seç bakalım!

Sıcakkanlı!

Karşı cins sana baktığında hemen içi ısınıyor, güler yüzünle, tatlı dilinle hemen kendine çekmeyi başarıyorsun. Kimseye surat asmıyor, kimseye kötü davranamıyorsun. Hayat dolusun ve enerjin her zaman yüksek, bu özelliğinle etrafındakilere de neşe saçıyorsun. Senin yanındayken kimse üzgün duramıyor, senin enerjin insanların keyfini yerine getiriyor. Karşı cins sana baktığında öz güveninin yüksek olduğunu anında fark ediyor. Sana bakanlar eğlenceli, özgürlüğüne düşkün, sosyal ve girişken bir insan görüyorlar. Bir şeylerden hiçbir zaman çekinip geri planda durmuyorsun. Sabırsız ve fazlasıyla cesursun. Hayatı dolu dolu ve tutkuyla yaşıyorsun, bu da karşı cinsin dikkatini anında çekiyor!

Ağır başlı!

Karşı cins seni; ağır başlı, nerede ne yapması gerektiğini bilen biri olarak görüyor. Merhametli ve vicdanlı kişiliğin de çevredekilerin dikkatini çekiyor. Çok iyi bir dinleyici olduğun için ve olaylara kimsenin bakamadığı bir gözle bakabildiğin için etrafındakiler bir dertleri olduğunda ilk sana geliyorlar. Derdi olanlara en iyi tavsiyeleri sen veriyorsun ve karşındakini hızla motive edebiliyorsun. Karşı cinsin de dikkatini çeken inatçı bir yönün de var. Çoğu zaman senin dediğin olsun istiyorsun, sözünü dinletmek sana keyif veriyor. Çok zor ikna ediliyorsun çünkü kendi fikrinin doğruluğundan çoğu zaman emin oluyorsun. Karşı cins aynı zamanda seni tam bir evlilik insanı olarak görüyor!

Coşkulu!

Karşı cins seni deli dolu, enerjik ve coşkulu görüyor! Çocuk ruhunla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyorsun. Hiçbir şeyden çekinmiyorsun, içinden geldiği gibi davranıyorsun. Özgür bir ruhun var ve kısıtlanmaktan hiçbir zaman hoşlanmıyorsun. Her zaman kıpır kıpırsın ve bitmeyen bir enerjin var. Karşı cins senin tertemiz kalbine vuruluyor. Başına gelen olay ne kadar kötü olursa olsun pozitifliğini korumak için elinden geleni yapıyorsun. Bir şeyleri kafana çok fazla takmıyorsun ve bu hayatı korkusuzca yaşamak gerektiğini düşünüyorsun. Karşı cins seni enerjik ve neşe dolu görüyor!

Şefkatli!

Karşı cins seni şefkatli ve merhametli görüyor. Çoğu zaman mutlusun ve enerjiksin ama aynı zamanda da fazlasıyla duygusalsın. Yolda gördüğün kötü olaylardan bile çok etkileniyorsun. Gözyaşların her an akacakmış gibi duruyor, en ufak şeyde süzülüveriyor. Karşı cins seni sevgi dolu, uyumlu ve sıcak görüyor. Senin bu özelliklerini fark edebilenler senin yanından ayrılmak istemiyor. Sen aynı zamanda ailesine düşkün birisin, bu yüzden de karşı cins seni tam evlenilecek bir insan olarak görüyor. Etrafındaki insanlara huzur veriyorsun, seninle vakit geçirmeye başlayanlar sürekli seninle takılmak istiyor. Sadık ve düşünceli yönünle de karşı cinsin dikkatini çekiyorsun!

Bu içerikler de ilgini çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
86
34
12
12
8
7
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Necla Kaplan

Ağır başlı

moonlight

Karşı cins seni delii dolu, enerjik ve coşkulu görüyor! ayy canım ya :)))

OZAN ÖZGÜR ÇAKIR

Sıcakkanlı! Karşı cins sana baktığında hemen içi ısınıyor, güler yüzünle, tatlı dilinle hemen kendine çekmeyi başarıyorsun. Kimseye surat asmıyor, kimseye kö... Devamını Gör