Görüş Bildir
Haberler
Bir Başka Medya Patronu Daha: İktidara Yakın Medyada Sedat Peker Paniği

Bir Başka Medya Patronu Daha: İktidara Yakın Medyada Sedat Peker Paniği

ismail kahraman
29.06.2022 - 12:45 Son Güncelleme: 29.06.2022 - 12:54

Sedat Peker’in geçtiğimiz günlerde yayınladığı video, uzun süre gündem olmayı başarmıştı. Gazeteci Barış Pehlivan, Cumhuriyet Gazetesi’nde yayınlanan köşe yazısında, iktidara yakın medya mensupları arasındaki konuşulanları yazdı. Barış Pehlivan’a göre iktidara yakın gazeteciler arasında en çok dile getirilen konu ise, bir medya patronunun görüntüleri olduğu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

‘Sedat Peker ile ilgili üç iddia dolaşımda’

‘Sedat Peker ile ilgili üç iddia dolaşımda’

Gazeteci Barış Pehlivan’ın bugünkü köşe yazısındaki Sedat Peker iddiaları şu şekilde;

Konuşulanlar doğru mu yoksa abartma mı, zaman gösterecek. Ancak duydum ki iktidara yakın gazeteciler birkaç gündür aralarında şu üç söylentiyi yayıyor:

  • Sedat Peker’in elinde bir başka medya patronuna ait görüntüler de varmış. İçeriğinin bilinmediği o görüntülerin seçim yaklaştığında paylaşılması bekleniyormuş.

  • Sedat Peker için “Blöf yapıyor, elinde bir şey yok” diyen Cem Küçük, bu iddiasını bir AVM’de yemek yerken söylemiş. Küçük’ün İstanbul’da dediğini duyan birileri Dubai’deki Peker’e anlatmış. Peker’in yeni paylaşımları da bunun üzerine gerçekleşmiş.

  • Sedat Peker Twitter’da yaptığı hamlelerle aslında medyadaki Süleyman Soylu’ya yakın insanları sistemin dışına atmaya çalışıyormuş.

İlgili içerik

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
151
79
33
6
4
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bozkurt

O videonun yayınlaması saat 20.00 civarındaymış. Ben gece saat 00.30'da bunu gündem yapan bir tane bile medya kanalına rastlamadım. Böyle bir şey hiç olmamış... Devamını Gör

Onaltıncı segment

Kendi ailesi içindeki pisliği örtüp elin oğlu küçücük tökezlediğinde dedikodusunu yapan bir millete allah gibi taptıkları insanların hiçbir hatası etik ahlak... Devamını Gör

oğuz güneş

Reis ceza sahasına yaklaşıyor gol olur