Görüş Bildir
Haberler
Bir Anne İşkencesi: Sabah Erkenden Başlayıp Hayatı Zehir Eden Pazar Temizliği

Bir Anne İşkencesi: Sabah Erkenden Başlayıp Hayatı Zehir Eden Pazar Temizliği

Öykü Parlak
16.03.2017 - 15:00

Beyninizin her noktasında çınlayan elektrik süpürgesi sesi, tüm nefesinize hatta ciğerlerinize dolan çamaşır suyu kokusu... Tüm evlerde her Pazar bir dram yaşanıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Tüm hafta yorulup tükenmişsindir. Pazar günü için tek hayalin yataktan çıkmadan tembellik yapmaktır.

2. Öğlene kadar uyurum ve güne nefis bir kahvaltıyla başlarım diye düşünürsün.

3. Üst üste birkaç bölüm dizi izleyip kahve içecek, evin tadını çıkaracaksındır.

4. Tabi bunlar senin planladığın kısımlar. Hesaba katmadığın bir kişi daha var: annen.

5. Annenin senin Pazar günün için farklı planları vardır. Bu planları sabah sekizde çalışan elektrik süpürgesi sesiyle acı bir şekilde fark edersin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir tanecik annen, temizlik yapmak için senin evde olduğun, tatilde olduğun gün olan pazarı seçmiştir.

7. O süpürge sesi beynine işkence aleti gibi işler. Hayatımın bir kıymeti yok diye düşünürsün yatakta. Acı ve hüzünle tavanı izlersin.

8. Annen bu kadarla yetinmeyecektir tabi. O süpürge sonunda senin odana girer. Artık uyanıp bu acıyı kabullenmek dışında çaren kalmamıştır.

9. O süpürgeyi kapatıp bir saat daha uyumana izin vermesi için her şeyi yapmaya hazırsındır ama annenin yine farklı planları vardır. Sana çarşafları değiştirtmek, toz aldırmak, bunlardan sadece birkaçıdır.

10. Uyanıp hızlıca kahvaltı yaptıktan sonra kaderine razı olur ve birikmiş dizilerini izleyemeyeceğini, kahveni alıp yatakta keyif yapamayacağını anlarsın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Toz alırken gözün bezlere takılır. Bir bakarsın en sevdiğin tişörtlerinden birisi bezlerin arasında. Annen her zamanki gibi kendi beğenisine göre en çirkin, eskimiş tişörtü alıp toz bezi yapmış.

12. Eyyyy anne daha ne kadar yıpratabilirsin, daha ne kadar mahvedebilirsin beni bugün diye isyan edersin ama boşunadır.

13. Orayı yeni sildim basma, koltukların örtüsünü şimdi geçirdim oturma, halıları makineyle yıkadım sakın basma! E napayım anne uçayım mı ben?!

14. Elektrik şalterini, su vanasını kapatıp, annemi kandırsam da bu temizlik sevdasından vazgeçse diye düşünürsün ama nafile. Bilirsin ki evde bir damla su bile kalmasa, annen, temizlik yapmanın bir yolunu mutlaka bulacaktır.

15. Kaderden kaçılmaz. O temizlik her Pazar günü yapılacak!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
39
31
15
5
4
3
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Faruk Naçar

Eve kömür gelmiş 4 gün önceden, bu pazar iş var. pazar aklıma geldikçe içim sıkılıyo. Bi de konuya girerken, sana spor işte, salona kadar gitmene gerek yok d... Devamını Gör