Görüş Bildir
Haberler
TV
Bir Allah'ın Kuluna Gram Hayrı Dokunmamış, En Nefret Edilen 17 Game of Thrones Karakteri

etiket Bir Allah'ın Kuluna Gram Hayrı Dokunmamış, En Nefret Edilen 17 Game of Thrones Karakteri

Borgen
04.06.2016 - 11:38 Son Güncelleme: 28.07.2017 - 13:29

Gün geçmiyor ki Game of Thrones'ta pislik bir manyak karakterle karşılaşmayalım. Oldukça fazla saf kötülük barındıran karaktere sahip Game of Thrones'u izlerken sinirimizin hoplamasına sebep olan isimlerden, şerh düşmenin serbest olduğu bir liste hazırladık.

1. Joffrey Baratheon

Çocuk iki sene önce şanına yakışır şekilde öldü gitti ama bizim kinimiz, nefretimiz dinmedi. Bu liste 4. sezon sırasında yapılsa çok daha ağır konuşurduk ama neyse. Kötülüğün de bir adabı olmalı, hem bu kadar kötü hem bu kadar tıynetsiz olunca liste başı olması kaçınılmaz.

2. Ramsay Bolton

Şu sıralar Joffrey’nin boşluğunu dolduruyor diyebiliriz. Hatta sarı kafayı arayacağız gibi. Ramsay isimli milleti kesmekten hoşlanan, işkence aşığı, insanları köpeklere yem olarak atan sadist çakala küfürlerimizi içimizde tutuyoruz.

3. High Sparrow

Koca kraliyete bir anda şeriatı getirdi, yaptıklarıyla ”Bu dinci manyak kraliyetin her türlüsüne varım” dedirtti. Ağzı çok iyi laf yapıyor, herkesi bağlıyor falan ama bir gün kılıcı tersten saplayacaklar gibi.

4. Walder Frey

Joffrey ve Ramsay’nin yanında çırak kalacağı ölmek bilmeyen bir kötü adam. Az gözükür, öz nefret toplar. Çoluk çocuk ayırmadan kendine eş bulan Frey'in sırf meşru torunlarının sayısı bile yüzleri geçiyor.

5. Lysa Arryn

Yalanlarıyla ortalığı birbirine kattı. Kıskançlıklarıyla, kendini beğenmişlikleriye, saplantılı ruh haliye göçüp gitti, kaldı çocuğu bize yadigar.

6. Robert Arryn

Yaşından sebep kendisini bu listeye koymasak mı dedik ama şu el kol hareketleri, şımarıklıkları ve biraz da annesinden dolayı burada yer alıyor.

7. Pycelle

Güya üstat falan ama pisliğin önde gideni. Kendisine kolpadan kambur görünümü verir, sesini inceltir, bu şekilde itibar kazanmaya çalışır. Kimse onu iplemiyor gibi görünse de attığı zehirlerle kraliyet tarihinin kaderini etkilemiştir.

8. The Mountain

Çoluk çocuk ayırt etmeden öldüren, tecavüzcü, Allah boy vermiş gerisini koy vermiş bir tip kendisi. Herkesin sevgilisi Oberyn’i de öldürmesiyle iyice nefret odağı haline geldi.

9. Cersei Lannister

İki çocuğunu kaybetmesi ve kefaret yürüyüşüyle düştüğü durumdan ötürü mağdur konumuna gelen Cersei’nin geçmiş sezonlardaki yaptıklarını unutmayanlar çoğunlukta olmalı. Yakında tekrardan nefret objesi olacak mı bakalım?

10. Viserys Targaryen

Sadece bir sezon gördük, beş senedir hayatımızda yok ama bıraktığı iz unutulmaz. Yav Daenerys gibi şahaneliğin böyle abisi mi olur arkadaş. Ufacık kızı Khal’a sattı, basiretsiz herif o ufak aklıyla çok küfür yedi ama yaşadığı son muhakkak ki herkesi tatmin etti.

11. Alliser Thorne

Jon Snow’un düşmanı düşmanımızdır. Kafası pek basmaz. Kendini bilmeden insanları küçümser. Soylu olmasına rağmen nöbete bağlı olsa da acımasız, antipatik, vasat bir pislik adam daha.

12. Craster

Kızlarından kendisine harem kuran şerefsizin önde gideni. Erkek doğan çocukları da ak gezenlere veriyor. Gördüğümüz kadarıyla tek bir müspet özelliği yok.

13. Janos Slynt

Kara Kale’nin alışagelmiş pislik adamlarından biri daha. Aynı zamanda korkağın önde gideni. Kendini bilmemekte master yapanlardan.

14. Selyse Baratheon

Histerik, ezik, dogmatik, kötü niyetli, kızından ölesiye nefret eden bir anne müsveddesi. Daha ne diyelim, yediniz ulan dağ gibi Stannis’i.

15. Meryn Trant

Arya Stark’ın meşhur listesinin üyelerinden. GOT evreninde çok fazla maruz kaldığımız sübyancılıkta da adını duyurmuş bir abiydi, Arya insanlık adına kendisine gereken cevabını verdi.

16. Roose Bolton

Ramsay’e bok attık ama babası ne ki oğlu ne olsun lafını da unutmamalıyız. Walder Frey’le beraber Kızıl Düğün organizasyonunu yapan, Robb’a bıçağı saplayan deri yüzücü bu psikopata cezayı oğlunun kesmesi de ayrı bir güzel oldu.

17. Tywin Lannister

Güce tapan insanlar tarafından saygıyla anılan Tywin, sadece cüce reise yaptıklarıyla bile bu listeye girmeyi hak etti.

Game of Thrones Amerika’yla aynı anda Türkçe alt yazılı olarak beIN CONNECT’te

Game of Thrones Amerika’yla aynı anda Türkçe alt yazılı olarak beIN CONNECT’te

Her Pazartesi 22.00’de Türkçe dublaj ve alt yazı seçeneğiyle beIN SERIES SCI-FI HD’de.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
595
229
90
40
20
18
17
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Belphegor

Tywin Lannister'a saygı duyarım.O beyin,o strateji kendisinden ve Tyrion'dan başka kimsede yok,meybi Littlefinger.Yakın hissettiğim bir karakterdi Tywin. Ger... Devamını Gör

Tywin Lannister'ın zehir gibi bir zekası var, Tyrion'ın da yeterince zeki olduğunu düşünüyorum ama politik zeka değil bu. A Clash of Kings'de zamanının çoğun... Devamını Gör

Adsız

Cersei'yi severim ya ben. Aklını kullanan güçlü bir karakter. En sevdiğim özelliği de her türlü intikamını alması.

Kitapları okusaydın böyle demezdin. Cersei herkese içten içe gerizekalı diyen aptal kadının teki.

Nesrin Deniz

aaa cercei'ye laf yok, yobazları o kulede patlattığından beri idolümdür.. :)