Görüş Bildir
Haberler
PC
Binek Yarışından Ticarete Rise Online World’de Yapabileceğiniz 9 Farklı Şey

Binek Yarışından Ticarete Rise Online World’de Yapabileceğiniz 9 Farklı Şey

Kerem Doğan Karakoç
03.11.2022 - 13:13 Son Güncelleme: 03.11.2022 - 17:29

MMORPG’lerde en önemli konulardan birisi oyunun size sunduğu etkinlikler ve içerik çeşitliliğidir. Rise Online World oldukça yeni bir MMORPG olmasına rağmen oyunculara geniş bir dünya sunuyor. Bu listemizde oyunda yapabileceğiniz farklı etkinlikleri sıraladık.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Silah Ustalığı

1. Silah Ustalığı

Oyunda bir zanaatkar olup kendi silahlarımızı üretmek de mümkün. Silah ustalığı mesleği sayesinde oyunun en güçlü ve üstün silahlarına sahip olabilirsiniz. Savaşmak için kullanabileceğiniz kılıç gibi silahların yanı sıra mesleklerde kullandığınız kazma ve balta gibi aletleri de silah ustalığı ile elde edebilirsiniz.

2. Balıkçılık

2. Balıkçılık

Balıkçılık Rise Online World’ün en öne çıkan mesleklerinden birisi. Balıkçılıkla çeşit çeşit balık yakalayabilir ve bunları ister yiyebilir, ister pişirebilir isterseniz de satabilirsiniz. Balıkçılığın bir güzel yanı da AFK olarak yapılabilmesidir. Yani balıkları yakalamak için ekran başında olmanıza gerek yok. Oltanızı bir defa suya attıktan sonra kendi işlerinizle uğraşabilir, daha sonra geri dönüp ağınıza yakalanan balıkların tadını çıkarabilirsiniz.

3. Zırh Ustalığı

3. Zırh Ustalığı

Ben kendi zırhımı kendim döverim diyenlerdenseniz zırh ustalığıyla uğraşmak size iyi gelecektir. Bu meslek sayesinde diğer oyunculara bağlı olmadan kendi zırh ekipmanlarınızı yapabilirsiniz. Zırh ustalığı sayesine oyundaki crafted imperial ve crafted elite gibi güçlü ekipmanları kendi başınıza üretebilir, gücünüze güç katabilirsiniz.

4. Hasatçılık

4. Hasatçılık

Hasatçılık mesleği sayesinde oyunun dünyasındaki bitkileri toplayabilir ve bunları çeşitli işler için kullanabilirsiniz. Hasatçılık yapmak oldukça basit bir süreçtir. Orağınızı elinize alıp kendinizi ormana atmanız yeterli. Bu sayede biberden patatese domatesten limona ve mantara kadar çeşit çeşit sebze elde edebilirsiniz.

5. Arkeoloji

5. Arkeoloji

Rise Online World’de arkeolog olmak da mümkün. Bu meslek sayesinde oyunun geniş dünyasına yayılmış keşif alanlarını keşfedebilir, buralarda kazı yaparak değerli taşlara ve eserlere ulaşabilirsiniz. Elde ettiğiniz bu eserleri de gerek takı yapımında kullanarak gerek satış yaparak gelişiminize katkı sağlayabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ticaret

6. Ticaret

Eğer savaşmak veya düşman kesmek size göre değilse tüccarlık yaşamına atılmanın vakti gelmiş demektir. Rise Online World’de ticarete atılabilir, oyunun size sunduğu imkanlar sayesinde burada da karakterinizi geliştirebilirsiniz. Oyunda yer alan takas sistemiyle beraber diğer oyuncularla eşya değişimi yapabilir ya da pazar sistemi ile doğrudan elinizdekileri satarak da ticarete dahil olabilirsiniz.

7. Binek Yarışları

7. Binek Yarışları

Rise Online World’de sürebileceğiniz çeşit çeşit binek hayvanları bulunur. Haritada bir noktadan diğerine hızlı bir şekilde gitmenizi sağlayan bu binekleri ayrıca yarışmak için de kullanabilirsiniz. Binicilik becerilerinizi sonuna kadar kullanmanız gereken bu yarışlarda diğer oyunculara karşı mücadele edebilir ve ödüller kazanabilirsiniz.

8. Simyacılık

8. Simyacılık

İksirler ve potlar oyundaki en önemli eklentilerden. Bunlar sayesinde belli bir süreliğine değerlerimizi artırabiliyor, savaşlarda ve farklı konularda güçlendirmeler alabiliyoruz. Simyacılık sayesinde bu iksirleri birinci elden yapabilirsiniz. Daha sonrasındaysa ister onları kendiniz için kullanabilir isterseniz de satıp servetinize servet katabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın