Görüş Bildir
Haberler
Bill Murray Yeni Hayalet Avcıları'nda Rol Alacak

Bill Murray Yeni Hayalet Avcıları'nda Rol Alacak

Ulaş
11.08.2015 - 00:29 Son Güncelleme: 11.08.2015 - 01:43
İçeriğin Devamı Aşağıda

Hayalet Avcıları ekibinin en kuşkucu, en alaycı, en çapkın, en hazırcevap ve doğal olarak da en sevilen üyesi Peter Venkman’ı canlandıran Bill Murray’nin yeni çekilen All Female Ghostbusters filminde rol alacağı doğrulandı..

İlk film çekildiği yıllarda hâli hazırda çok büyük bir yıldız olan Murray ’nin Hayalet Avcıları gibi “basit, saçma ve kesinlikle başarısız olacak” bir filmde oynayacak olması Hollywood’ta büyük şaşkınlık yaratmıştı. Ama Murray daha önce de Harold Ramis ’le çalışmıştı ve ününü bu eski dostunun başarılı senaryolarına borçluydu. O nedenle teklifi neredeyse hiç düşünmeden kabul etmiş ve filmin gerçekleşmesine büyük oranda katkıda bulunmuştu. Bununla birlikte üçüncü filmin çekilmesine kesinlikle yanaşmayarak hayranlarının hayallerini yıkan kişi de yine bizzat kendisiydi.

Gel gelelim, ComingSoon ve The Hollywood Reporter ’ın yaptığı haberlere göre Bill Murray Boston’da, tamamen kadın üyelerden oluşan yeni Hayalet Avcıları ’nın setinde görüldü. Hatta sadece görülmekle kalmadı, filmde rol alacağı da kesinleşti! Şimdilik nasıl bir rolde karşımıza çıkacağıyla ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmadı ne yazık ki. Alakasız bir karakter mi olacak, yoksa Peter Venkman ’ın bizzat kendisi mi?

Daha önceleri Ray Stantz rolüyle tanıdığımız Dan Aykroyd ’un da filmde yer alacağını duymuştuk. Bill Murray ile bu sayı iki etti. Bu da yönetmen Paul Feig ’in eski filmlere göndermeler yapacağı sözünü tutabileceği anlamına geliyor. Ki daha önce de belirttiğim üzere seriyi sıfırdan başa almak yerine aynı evrende ama daha ileriki bir tarihte geçen bir senaryo kurgulamak çok daha iyi sonuç verecektir kanımca. O nedenle Venkman ve Stantz ikilisini filmde görebileceğimiz ihtimalini bir adım önce tutuyor ve umuyorum.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0