Görüş Bildir
Haberler
Bilinçaltında Ne ile Savaşıyorsun?

Bilinçaltında Ne ile Savaşıyorsun?

Bilinçaltında ne ile savaşıyorsun?

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Bu yollardan birini seç!

4. Peki şimdi de bir gökyüzü seç bakalım!

5. Bu çiçeklerden birini seç!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu mevsimlerden birini seçer misin?

7. Bu görsellerden birini seçer misin?

8. Son olarak bu gölgelerden birini seç.

Sen bilinçaltında yalnızlığın ile savaşıyorsun!

Sen bilinçaltında yalnızlığınla savaşıyorsun. İçinde büyük bir yalnızlık ve yalnızlık korkusu var. Bir türlü aşamadığın bu duygu bilinçaltına yerleşmiş durumda. Bununla savaş veriyorsun. Yalnız kalmamak ve bu düşünceye inanmamak için büyük bir savaş içindesin. Sen bundan korkuyorsun çünkü yalnız kalmak sana hep en acı şeyleri anımsatıyor. Tek başına bir şeyler yapmaktan zevk almadığın gibi tek başına hayatı yaşamak zorunda olmak daha da acı verebilir sana. Hayatında hep çok insan olmasını istiyorsun, onları dinlemek, onlarla hayatına farklılıklar katmak istiyorsun. Herkesin anlattığı farklı şeyler seni kendi hayatından alıkoyuyor ve uzak tutuyor. Sen kendini ve kendi hayatını düşünmek istemiyorsun. Senin bilinçaltında yer edinen yalnızlık bazen seni korkak, bazen ise cesaretli kılıyor. Sen tek başına bununla mücadele veremiyorsun ama yanında birileri olduğunda kendi ve hayatın için çabalıyorsun. Sen bunu bile birileri yanında varken yapıyorsun. Bilinçaltındaki yalnızlığını dindirmek belki de hayatındaki yalnızlıktan geçmiyordur.

Sen bilinçaltında sevgisizliğin ile savaşıyorsun!

Sen bilinçaltında sevgisizlikle savaşıyorsun. Sen bu duyguyla korkuyorsun. Sen hep sevilmeli ve bunu görmelisin. Hayatında seni sevmeyen insanların olduğunu bilmek veya bir dönem sevilmediğini düşünmek seni başka birine çeviriyor. Sen bundan kaçıyorsun ama bazen de savaşmak zorunda kalıyorsun. Çünkü sevgisizlikle mücadele etmek sadece kaçarak olmuyor. Etrafındaki herkesin seni sevdiğini bilmek istiyorsun. Senin de sevdiğin kişilerin sana karşı aynı duyguları hissettiğini bilmek istiyorsun. Senin bilinçaltında bu duygu büyük bir yer edinmiş. Ne zaman kendine güvensen, bir şekilde bu duygu senin kendine olan güvenini de çalıyor. İnandığın ve sevdiğin şeylerin senden uzaklaşmasını istemiyorsun. Bütün bu savaşın aslında sevginin karşılığını görmek için olduğunu biliyorsun. Çünkü sen sevgiye çok değer veriyorsun. Sevgisizlik düşüncesi bile seni korkuturken, bununla savaşmak senin için çok daha zor.

Sen bilinçaltında endişelerin ile savaşıyorsun!

Sen bilinçaltında endişelerinle savaş veriyorsun. Kolay manipüle olabilen ve kolay etkilenen birisin. Seni korkutmak, kuşkuya düşürmek hiç zor şeyler değil. Bu nedenle hayatında birçok korkun var. Her şeyden endişe duyuyor ve her şeyden kendini korumaya çalışıyorsun. Sevdiklerini kaybetmek, hayatının gelecekte nasıl olacağı, çabalarının karşılığını alabilecek misin? Bütün bunlar seni endişeye iten düşünceler. Senin aklında hep bir olumsuz düşünce bulunuyor. Seni kötü ihtimale hazırlayan bu düşünce ile yaşamak senin için çok zor. Bu nedenle sen bu düşünceyle savaşmayı tercih ediyorsun. Bütün endişelerinden kurtulmak istiyorsun. Bunu ne kadar başarıyorsun emin değiliz ama yine de kendini rahatlatacak kadar kurtuluyorsun. Endişelerin seni sardığı an bütün hayatın zora giriyor. Kendini en başta ve çaresiz hissediyorsun. Bilinçaltında yatan bu düşünceler ve savaşmak zorunda olduğun bu düşünceler senin hayatını nasıl yaşayacağını da belirliyor.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
95
44
37
13
7
5
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın