Görüş Bildir
Haberler
Bilinçaltına İniyoruz! İkili İlişkilerde Zihnin Hangi Romantik Film Karakteri Gibi Çalışıyor?

etiket Bilinçaltına İniyoruz! İkili İlişkilerde Zihnin Hangi Romantik Film Karakteri Gibi Çalışıyor?

Bakalım romantik ilişkilerinde zihnin hangi ünlü romantik film kahramanı gibi çalışıyor?

1. Cinsiyetini öğrenerek başlayalım?

2. Diyelim ki sevgiline gece yarısı bir telefon geldi ve sen açtın. Telefondaki tanımadığın bir kız/erkek ve sevgilinle görüşmek istediğini söyledi. Nasıl tepki verirsin?

3. Bunlardan hangisi sana göre fiziksel etkileşim ve duygusal yakınlaşmaları en doğru şekilde tanımlar?

4. İlk buluşmanız ve her şeyi sen organize ediyorsun. Aşağıdaki planlardan hangisini tercih ederdin?

5. Seks kelimesinin sende yarattığı çağrışım nedir peki?

6. Bunlardan hangisi sana daha çok korku veriyor?

7. Şu cümleyi de tamamla bakalım. ÖNCE ...

8. Son ve en önemli soruya geldik. Şimdi bu zamana kadar canını en çok yakmış ayrılığı ya da kişiyi düşünmeni istiyoruz. Aşağıdaki görsellerden hangisiyle bu ilişkiyi özetlerdin?

Not Defteri- Allie

Not Defteri- Allie

Sen aşkın kıymetini fazlasıyla bilen birisin ancak bunu gerçekten hissetmen gerekiyor. O duygunun gerçekliğine bir kez kapıldığında; gözü sevgilisinden başkasını görmeyen ve gerekirse tüm dünyayı karşısına alabilecek bir kadın çıkıyor içinden. Dileriz karşına çıkan ya da çıkacak kişiler senin kıymetini bilir.

Güzel ve Çirkin- Bella

Güzel ve Çirkin- Bella

Sen bir insanı maddi şeylerden çok manevi olarak sahip olduklarına göre değerlendiriyorsun doğal olarak dış görünüş senin için fazlasıyla arka planda. Bir insanın kalbi, karakteri ve hayata karşı duruşu düzgünse anında o kişiye aşık olabilirsin. Duygusal ve değerlerine önem veren birisin bu yüzden seninle aynı değerleri taşıyan birisinin dış görünüşü, maddi durumu ne olursa olsun senin için dünyanın en yakışıklı insanı haline geliyor ve aşkı tüm hücrelerinde hissediyorsun.

Aşk ve Gurur- Elizabeth Bennet

Aşk ve Gurur- Elizabeth Bennet

Sen kendi iç dünyasında yaşayan ve kendine has doğruları olan birisin bu yüzden aşka ve erkeklere karşı da biraz ön yargılısın. Bir insan kalbini pır pır ettirse bile ona karşı temkinli yaklaşıyor, kendini korumaya çalışıyorsun. Çoğu zaman gururundan ya da bu prensiplerinden ilişkilerine zarar versen de gerçekten birine aşık olduğunda hepsini geride bırakıyor ve aşık olduğun insandan başkasını görmüyorsun.

Sil Baştan- Clementine

Sil Baştan- Clementine

Sen oldukça tutkulu birisin ve aşkı da böyle yaşamayı tercih ediyorsun. Ancak kendi hayatına ve prensiplerine de son derece bağlısın bu yüzden birine tabiri caizse köpekler gibi aşık olsan bile sana zarar verdiğini, yıprattığını hissettiğinde aşkını kalbine gömüp, arkana bakmadan gidebilirsin.

Amelié- Amelié

Amelié- Amelié

Sen tam anlamıyla iflah olmaz bir

romantiksin. İçinde sanki büyümeyen bir çocuk var ve aşka da o

çocuğun gözlerindeki saflıkla yaklaşıyorsun. Hayatı dolu dolu,

ufak mutluluklarla yaşamayı seviyorsun ve aşık olduğun insanla

da bu duyguları paylaşmak istiyorsun. Herhangi birinin, herhangi

bir özelliği hoşuna giderse ona ciddi anlamda aşık olabilir,

karşılık bulamasan bile içinde aşkını yaşamaya devam edersin.

Karşılık bulduğundaysa dünya üzerindeki en mutlu kişi

olabilirsin.

Alacakaranlık- Edward Cullen

Alacakaranlık- Edward Cullen

Sen son derece ketum ve soğuk birisin ama içinde sevgi dolu bir yan var ve birini sevdiğinde ; fazlasıyla korumacı, sahiplenici ve romantik bir adama dönüşüveriyorsun. Aşkın için, sevdiğin için yapamayacağın hiçbir şey yok. Öyle ki senin ona zarar verdiğini düşünürsen gerekirse aşkını kalbine gömüp, aşık olduğun insanı kendinden bile korumaya çalışırsın.

Aynı Yıldızın Altında- Augustus Waters

Aynı Yıldızın Altında- Augustus Waters

Sen hayatın gelip geçici olduğunun bilincinde, anın tadını çıkarmaya çalışan ve yaşamdan zevk almaya çalışan birisin. Söz konusu aşk olduğunda da ilişkinin bütün güzelliklerini karşındaki insana yaşatmaya hazırsın. Gerçekten ama gerçekten birine tutulduğundaysa sevgilinin sadece gülümsemesi için bile yapamayacağın şey, açamayacağın kapı yok.

Not Defteri- Noah

Not Defteri- Noah

Sen tam anlamıyla aşk için yaşayan birisin. Bir kez bu duyguyu hissedersen sevdiğin kadını etkilemek ve ikna etmek için yapamayacağın şey yok. Şartlar ne olursa olsun her şeyi göğüs gerebilecek kadar gözü kara ve gerekirse aşkı için yıllarca bekleyebilecek kadar da sadık birisin. Özetle sen; her kadının hayalini kurduğu sevgilisin!

Titanic- Jack Dawson

Titanic- Jack Dawson

Sen o kadar fedakar birisi ki... Gerekirse sevdiğin için hayatından bile vaz geçebilirsin. Aşka pek inanmayan ama bundan da kaçmayan birisin çünkü karşına gerçekten doğru kişinin çıkacağını biliyorsun. Bu kişi içinse öyle belli başlı kriterlerin yok gördüğün an hissedeceğine inanıyorsun ve gerekirse o insanlar beraber olabilmek için tüm dünyayı karşına alabilirsin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1001
318
105
55
35
31
28
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
dilanyakar

Güzel ve Çirkin - Bella

waldorf cornelia

güzel ve çirkin bella