Görüş Bildir
Haberler
Bilim Kurulu Toplantısı Ne Zaman, Bugün mü? Maske Takma Yasağı Kalkacak mı?

Bilim Kurulu Toplantısı Ne Zaman, Bugün mü? Maske Takma Yasağı Kalkacak mı?

Türkiye’de vatandaşlar Bilim Kurulu toplantısını bekliyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada önümüzdeki hafta koronavirüs ile ilgili önemli gelişmelerin olacağını duyurmuştu. Bilim Kurulu’nun ne zaman yapılacağı da sosyal medyada gündem oldu. Birçok Avrupa ülkesinde koronavirüs yasakları tamamen ortadan kalkarken, Türkiye’de de yasakların son durumu merak ediliyor. Peki, Bilim Kurulu ne zaman yapılacak? Maske takma yasağı kalkacak mı? İşte sosyal medyada en çok konuşulan konuların başında gelen Bilim Kurulu toplantısı ile ilgili son detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koronavirüs pandemisi, yaklaşık 2.5 yıldır tüm dünyayı adeta felç etti. Maske hayatımıza girdi, sokağa çıkma yasakları dahil birçok yasak uygulandı. Omicron varyantı ile hastalık etkisinin azalması ve aşıların dünya genelinde yaygın olarak yapılması ile birlikte birçok ülkede yasaklar iptal edilmeye başlandı.

Maske Takma Yasağı Bitecek mi?

Maske Takma Yasağı Bitecek mi?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada koronavirüsü yasağı ile ilgili şunları söylemişti;

Gelecek hafta çarşamba veya perşembe günü bir basın toplantımız olacak. Salgınla mücadelede geldiğimiz noktayı ve bundan sonra neler yapılacağına ilişkin süreci anlatacağız. Maskelerin ne zaman çıkacağı konusu da dahil olmak üzere bundan sonra neler yapılacağını net bir şekilde ifade edeceğiz.

Bilim Kurulu Toplantısı Bugün mü, Ne Zaman?

Bilim Kurulu Toplantısı Bugün mü, Ne Zaman?

Koronavirüs Bilim Kurulu, bakan Koca’nın başkanlığında toplanıyor. Her hafta çarşamba ve perşembe günlerinde kurul üyeleri online olarak toplanıyor ve hastalığın son seyrini değerlendiriyor.

Bilim Kurulu toplantısının bugün yapılması ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın toplantı sonrası açıklamada bulunması bekleniyor.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın