Görüş Bildir
Haberler
Bilic'den Oyuncularına "Beyaz Sayfa" Çağrısı

Bilic'den Oyuncularına "Beyaz Sayfa" Çağrısı

Batuhan
06.04.2015 - 11:41

Beşiktaş'ın hocası oyuncularından Başakşehir maçını kazanarak beyaz bir sayfa açmalarını istedi.

Fenerbahçe mağlubiyeti ardından milli maç arasında yara saran Beşiktaş'ta kritik İstanbul Başakşehir maçı öncesinde Slaven Bilic'den oyuncularına çağrı geldi.

Milliyet'in haberine göre futbolcularından kalan 9 haftaya bütün olarak değil maç maç bakmalarını isteyen başarılı taktisyen, kritik Başakşehir maçını kazanarak galibiyet serisi başlatmak istiyor.

Kalan 9 maçta 9 galibiyet hedefinin takım üstünde baskı oluşturacağından korkan Bilic'in bu nedenle tedbirli davrandığı belirtildi. Rakibinin güçlü bir takım olduğunun altını çizen Bilic'in futbolcularına bu tarz maçların zafere giden yolda kırılma noktaları olduğunu söylediği öğrenildi.

Özellikle bireysel hatalara dikkat çeken genç antrenörün 'Bireysel hatalara dikkat edelim. Birbirinizin boşluklarını kapatmaya çalışın. Orta alanda boşluk bırakmamalıyız. Duran toplarda sorun yaşıyoruz bu yüzden ceza sahası civarında gereksiz fauller yapmayın. Şampiyonluk yarışı yeniden başlıyor. Yarışa galibiyetle başlamak özgüven getirir. Artık kalan her maçımız final.' ifadelerini kullandığı bildirildi.

Goal

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/232/spor-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0