Görüş Bildir
Haberler
Bilgisayar Oyuncuları Bilmez! Sadece Konsollarda Oynayabileceğiniz Efsane Oyunlar

Bilgisayar Oyuncuları Bilmez! Sadece Konsollarda Oynayabileceğiniz Efsane Oyunlar

14.02.2018 - 15:54

Oyun sektöründe bilgisayar ve konsol savaşları yıllar geçtikçe körüklenerek devam ediyor. Güç konusunda bilgisayarlar her zaman önde olmayı başarsalar da, özellikle PlayStation cephesinde çıkan özel oyunlar, konsol sahibi olmak için insanı tetikliyor. Yeni nesil konsollara özel olarak çıkmış, insanı konsol almaya itecek kadar güzel oyunları sizler için listeledik. (XBOX'a özel olarak çıkan oyunlar artık bilgisayarlarda da oynanabildiği için listeye dahil edilmedi.)

İçeriğin Devamı Aşağıda

Uncharted Serisi - PlayStation

Uncharted Serisi - PlayStation

Uncharted serisinin ilk oyunu 2007 yılında piyasaya çıkmıştı. Oyunun çok güzel olmasının yanı sıra, biz Türk oyuncular için de ayrı bir yeri var. Bu serinin tüm oyunlarının Türkçe dublajlı olması bizi daha çok kendisine çekiyor.

Horizon Zero Dawn - PlayStation

Horizon Zero Dawn - PlayStation

Horizon Zero Dawn, yakın dönemde çıkmış en iyi oyunlardan biri.Medeniyet sonrasında, mekanik hayvanların hakimiyet sürdüğü dünyada yaptığımız mücadele oldukça keyifli ve sürükleyici. 2017 yılın oyunu ödüllerinde de aday olarak boy göstermeyi başarmıştı.

Until Dawn - PlayStation

Until Dawn - PlayStation

Amerikan gençlerinin ıssız bir evde tatile gidip, sırayla ölme geleneğinin bir başka temsilcisi olan Until Dawn, verdiğiniz kararlara göre ölecek kişilerin ve hikâyenin değiştiği yapısıyla oldukça başarılı bir oyun.

Infamous Second Son - PlayStation

Infamous Second Son - PlayStation

Kasabanın haşarı çocuğu olarak başladığımız, Seattle'ın en güçlü süper kahramanı olarak yolumuza devam ettiğimiz oyun, aynı zamanda Türkçe dublaj desteği de bulunduruyor. Oyun boyunca güçlerinizi iyilik veya kötülük için kullanmak sizin elinizde.

Halo 5: Guardians - XBOX

Halo 5: Guardians - XBOX

Güzel oynanış, bilim kurgu teması ve sürükleyici hikayesiyle Halo 5: Guardians, XBOX konsolu için çıkmış en iyi oyunlardan birisi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Forza Motorsports 5 - XBOX

Forza Motorsports 5 - XBOX

Yarış simülasyonu dendiği zaman akıllara gelen ilk oyunlardan birisi Forza serisidir. Motorsports 5'de hem grafikleri, hem sürüş dinamikleriyle başarılı bir yapım olarak karşımıza çıkıyor.

That's You - PlayStation

That's You - PlayStation

Anlatıcının sizi soktuğu çeşitli hikâyelerin içinde, birbirinizin ne yapacağını tahmin ettiğiniz oyunda keyifli saatler geçirmek mümkün. En olmayacak anlarda, yanınızdaki insanın kararını tahmin etmek oldukça komik anlar yaşatıyor. Ekranda çıkan fotoğrafların benzerlerini taklit etmek de sizi şekilden şekle sokacak.

Sunset Overdrive - XBOX

Sunset Overdrive - XBOX

Sunset Overdrive, hem aksiyonu hem de mizahı aynı çatı altında barındırmış bir oyun. Açık dünya yapısı ve eğlenceli görevleriyle sizi kendisine bağlayabilecek bir yapım.

Super Mario Odyssey - Switch

Super Mario Odyssey - Switch

2017'nin en iyi oyunu olarak seçilen, piyasayı sallayan oyun Super Mario Odyssey, bir çok insana Nintendo Switch aldırmayı başardı.

God of War Serisi - PlayStation

God of War Serisi - PlayStation

God of War için bir şey söylemeye gerek yok. Zaten başlı başına bir efsane. Seriyi hiç oynamamış insanlar için bile şu anda PlayStation 3 aldırtabilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
76
60
18
5
4
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
sinan

uğruna ps3 aldığım hatta devam oyunu ortada bile yokken çıkacak diye 2 sene öncesinden ps4 aldığım oyun yazılmamış "The Last Of Us" diye bir oyun var bence ... Devamını Gör

Kübra Özay

pc oyuncusu olarak benim bile gözlerim The Last Of Us aradı ama editörün pek haberi yok sanırım. Veya içeriği kopyaladığı yerde koymadılar diye koyma zahmet... Devamını Gör

jon-sn0w

The Last of Us :(

Pasif Kullanıcı

watchmojo aynı konulu videoyu da dün yayınlamış... ne tesadüf? https://youtu.be/AUCO3wc9pEE