Görüş Bildir
Haberler
Bilgisayar Hızlandırma İçin Kullanabileceğiniz 8 Harika Program

etiket Bilgisayar Hızlandırma İçin Kullanabileceğiniz 8 Harika Program

Teknoloji sürekli gelişiyor ve cihazlarımız da haliyle yavaşlıyor. Yeni kullanılmaya başlayan web teknolojileri, programlar, oyunlar derken bilgisayarlarımız yavaşlamaya başlıyor. İşte tam da bu noktada bilgisayar hızlandırma programlarına veya yöntemlerine bakıyoruz. 

Bugün sizler için bilgisayar hızlandırma konusunda en çok kullanılan ve fayda sağlayan programları paylaşacağım. Bu programlar içerisinde özellikle Windows işletim sistemine sahip cihazlar için bir hayli yararlı özellik ve modüller bulunuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

8. CCleaner (Windows/Mac)

8. CCleaner (Windows/Mac)

CCleaner bir sistem optimizasyon ve güvenlik aracıdır. Sisteminizdeki kullanılmayan dosyaları silebilmektedir. İndirmek için tıklayın.

7. Revo Uninstaller (Windows)

7. Revo Uninstaller (Windows)
store.donanimhaber.com

Revo Uninstaller, birçok temizleme aracını da içeren ücretsiz bir program kaldırma aracı. İndirmek için tıklayın.

6. Wise Care (Windows)

6. Wise Care (Windows)

PC'nizden kayıt defterini ve gereksiz dosyaları temizleyebilirsiniz. Gizliliğinizi koruyarak bilgisayarlarınızı daha güvenli hale getirebilirsiniz. İndirmek için tıklayın.

5. Disk Clean Pro (Mac)

5. Disk Clean Pro (Mac)

Disk Clean Pro, Mac'inizden gereksiz şeyleri çıkarmanıza yardımcı olacak en iyi araçlardan biridir. Mac'inizi önemli verilerinizi riske atmadan güvenle ve güvenli bir şekilde temizler. İndirmek için tıklayın.

4. MacClean (Mac)

4. MacClean (Mac)

MacClean, Mac'inizi en yeni teknolojiler ve hizmetler ile temiz, hızlı ve güvenli bir şekilde tutuyor. İndirmek için tıklayın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

3. CleanMyMac (Mac)

3. CleanMyMac (Mac)

Sisteminizin her disk segmentini tarar, sadece iki tıklamayla çöp dosyaları temizler ve Mac'inizin sağlığını izler. İndirmek için tıklayın.

2. MacBooster (Mac)

2. MacBooster (Mac)

MacBooster, Mac sabit diskinizi optimize edebilir, disk izin sorunlarını düzeltebilir ve Mac'inizi en yüksek performansa yükseltmenize yardımcı olacak Mac belleğini temizleyebilir. İndirmek için tıklayın.

1. Iobit's Advanced System Care (Windows)

1. Iobit's Advanced System Care (Windows)

Yılların efsane bilgisayar hızlandırma programı Advanced System Care listemizin ilk sırasında yer alıyor. Onlarca farklı aracı ile Windows bilgisayarlarınız için tam koruma ve performans sağlar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
654
348
267
122
84
81
78
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kaan Özbay

advanced system care birşeye yaramıyor. CCLEANER ücretsiz tavsiye ediyorum pc yi iyi hale getiriyor ve kaspersky antivirüs virüsleri siliyor ve ücretsiz .

cembasade

ccleaner advanced systemcare'in yaptığı işlerin 2 tanesini yapıyor sadece

YURA İletişim

YU-RA iletişim - Konak, 896. Sk No:2, 35670 Konak/İzmir - 0 555 327 32 71 - 0 232 489 28 90 - iphone, xiaomi, samsung, lg, huawei telefonlar hakkında bilgile... Devamını Gör

Hakan Duman

Merhaba, güzel çalışma için emeğine sağlık.. Combofi vardı ama artık çalışmıyor, en azından bende.. 2019da son sürüm geldi ve o da çalışmadı.. 7 kullanıyorum... Devamını Gör